חברס יש לי בעיה

dorgolan

New member
חברס יש לי בעיה

לפני שבוע בערך פירמטתי את המחשב כי הוא היה מלא זבל וזה האט לי ת'קיובייס עכשיו כשמחשב נקי משטויות אני בקושי מצליח להטעין ויאסטי 1 בלי שהוא נתקע... ישלכם רעיונות הצעות פתרונות משהו?

Domnastic

New member
אל תענה סתם../images/Emo70.gif למשרשר ההודעה:

אולי הבאפר שלך גבוה \ הגדרת הכרטיס קול לא נכונה ותואמת.

הראל30

New member
כנס רגע...

יש כמה פעולות שאני ממליץ לנסות 1.תתקין מחדש את התוכנה,מעניין אותי לדעת אם רחשת אותה או הורדת אותה? 2.לפעמים בעיות כרטיס קול גורמות לתוכנה לקרוס,אז תבדוק ב ASIO את ההגדרות שלך(כמה כרטיסי קול מותקנים אצלך ,אולי יש היתנגשות בינהם) זה קרה לי בעבר אבל עכשיו היא עובדת מצויין.ואין צורך לרחוש כרטיס קול מקצועי מומלץ לבדוק שכרטיס הקול מותקן כראוי בהצלחה!!!

Domnastic

New member
חחח, מאלול, אתה חושב שלא שמו לב

שהחלפת ניק פשוט
חח הרגת אותי.. פתטי פשוט.

הראל30

New member
לא יפה אחי לקרוא לי מתחזה?

איך הגעת למסקנה הזו? זה אני הראל 30 שהיום כבר בן 31

malul888

New member
חחח איזה מסטיק...

הוא חשב שהתחזתי אלייך החולה...חחחח... הפסקתי להתיחס לילד הזה שחושב שרבים פה במקום לעזור אחד לשני...

מלול..

לא זוכר אם זה אתה היית שירדת פה על כמה בפורום.. על דיבור לא יפה או מש'ו כזה.. אז לקרוא לו חולה זה יפה מצידך? חלאס עם זה.. כ ל י ש ר א ל א ח י ם

dorgolan

New member
אוקיי בוא נחזור לענייןןן

לידיעת כל החשדנים אמא שלי נסעה לחו"ל לפני חודשיים והביאה לי גירסא מקורית!!! חסכתי חצי שנה אז בלי השמצות!!! דבר שני קניתי עוד זיכרון פנימי ונראה לי שזה יעזור.. אם לא למישהו יש עוד פתרונות???

malul888

New member
חחחחח

לא ניראה לי שיצא אבל שמתי פה עוד מדריך אחר ובאתר שנתתי יש קישור לאתר באנגליח שמסביר הכל...

למעלה