חבר'ס!!!! איפה מזל טוב???

Xboy123

New member
חבר'ס!!!! איפה מזל טוב???

היום הסתיימה ההורדה של MTV ICON!!! ראיתי בינתיים חלק.. אני ממשיך לראות! זה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!

AeroTom

New member
ירד לך הגרסה המלאה או המקוצרת?

בוא נשאל את זה יותר פשוט: היה שם את ה-Remake של Walk this way ואת Sweet Emotion ואחת שהייתה חולה בלוקימיה שדיברה על סטיבן?

AeroTom

New member
אני כמעט בכיתי שם

בקטע עם הזאת שהייתה חולה בלוקימיה והטבעת שסטיבן הביא לה... גם לסטיבן נראה לי היו דמעות בעיניים...

Xboy123

New member
אוופס... עוד לא ראיתי את הקטע הזה

עדיין לא יצא לי לראות את כל הMTV ICON. וגם יש לי בעיה עם שמיעה אנגלית כך שלא הכל אני מבין ממה שאני שומע.. והכתוביות הן בגרמנית.. בעעע

Tomish

New member
איש

האייקון כזה שולט!!! ראיתי אותו איזה 6 פעמים וכל פעם זה יפה מחדש הקאברים שם ממש יפים

בינג

New member
תגיד אקס-בוי:

אין לך דיליי במקרה? הורדתי את זה מאימיול גם לפני איזה חצי שנה או יותר, ועוד לא הספקתי לראות הכל, כי יש שם דיליי מוזר: אם אתה מעביר קטעים אז הכל בסדר, אבל אם אתה רואה את זה רציף, כל 20 שניות בערך הדיליי מתחיל ומתגבר. בוא נגיד ששמת מההתחלה פליי בWMP אז הכל בסדר, ונגיד שמגיע הקטע שמראים את אירוסמית' והוילונות עולים, אז מתחיל דיליי ואז זה מתגבר ובראיונות את שומע את בראד מדבר, ורואה את טום צוחק... אבל אם אני יעביר לקטע אחר (ילחץ על פס ההזזה הזה בכל תוכנה) אז זה יסתדר... מה הבעיה? גם לך יש את זה?

Sky Player

New member
ה המחשב שלך

כניראה הוא לא ממש מהיר או שהוא מאוד המוס לכן יש לך את זה. אין הסבר הגיוני הייתה לי אותה גירסה כמו לכם במחשב החדש שיש לי עכשיו ואין שום דיליי

בינג

New member
אני לא חושב שזה בגלל המחשב

אני מקודד מלא סרטים ומוריד שטות-לגים וסרטים שהם כבר DVD-R ששוקלים 4 ג'יגה, ואין לי שום בעיה איתם... רק עם זה...אולי זה המקודדים, אני אנסה אוסף אחר...

Xboy123

New member
אצלי אין ממש שום בעיה שאתה הזכרת

אבל מה זה דיליי?

למעלה