חברי תא ת"א שימו לב!

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

tapr

New member
חברי תא ת"א שימו לב!

ביום חמישי הקרוב יהיו גיוסים בנתניה, ואנחנו משתתפים. (תסתכלו הודעה למטה, עצלנים!
) כל מי שמגיע, בבקשה להודיע לי או לאסף. ניפגש בתחנת הרכבת ת"א מרכז (ארלוזורוב) בשעה 11 וניקח קו 605 לתחנה המרכזית בנתניה. אה, ותביאו חולצות וכובעים של נוער שינוי ושינוי אם יש לכם במקרה בארון... Be there, or be square!

טל כל הכבוד !

מקסים איך שתא ת"א התגייס לעזור לתא נתניה החדש לגייס בני נוער ! אני מגיע וקורא לכל מי שיכול ורוצה להגיע ! יוראי
.

Red R

New member
נתניה יהלום של עיר

חברות וחברים יקרים! נתניה בירת השרון "עיר היהלומים" לשעבר היא אחת מהערים היפות בארץ ובעבר הלא רחוק הייתה למעוז של תיירות ועיר חילונית למהדרין באמת אחת מפנינות הארץ... לצערי הרב בשנים האחרונות העיר החלה להפוך למעוז חרדי ע"י מעבר של חרדים לעיר הדבר גורם לפתיחת ישיבות מקוואות וכוללים בכל פינה ולסגירת רחובות לתנועה בשבת , באחת מהשכונות יש אפילו שלט שאומר :" נא לכבד את ציויון השכונה ולהתלבש בלבוש צנוע!" (השלט מטעם העירייה) בעיר עדיין קיים רוב חילוני אך הוא דומם ואת זאת ראינו היטב בבחירות המוניצפליות האחרונות שינוי קיבלה 2 מנדטים אך ישנם יותר מ10 חובשי כיפות (רובם חרדים) במועצת העיר שמורכבת מ25 חברים עקב אחוז הצבעה נמוך כל הדברים הנ"ל גרמו לי ולחבריי להקים בתחילת 2003 את תא נתניה שהיה לתקופה מסויימת התא הגדול ביותר בארץ(40 חברים!!) אך לצערי הרב לאחר גיוסי וגיוסם של חברים אחרים ובהיעדר דור המשך התא כמעט נעלם!! כיום קמה שוב קבוצת נוער מצויינת שרוצה להגשים מחדש את פוטנציאל הגיוס הקיים בעיר והאמינו לי שהוא קיים כי בכל מקום שבו יש כפייה דתית ישנם אנשים שמוכנים להילחם בה לכן אני מבקש מכל מי שיכול לעזור להציל את נתניה להגיע ביום חמישי הקרוב ולהחזיר לתא נתניה את הכבוד הראוי לו! אוהב תמיד, רם יו"ר נוער שינוי נתניה הראשון(2003) וסגן יו"ר נוער שינוי הארצי השני(2003)

רם! נתניה היא עיר חילונית למהדרין?!

היצחקתה אותי! ואני דונלד דאק!! בערך 13 חברי מועצה !! הם חובשיי כיפה!!

Sashka7

New member
אסף בשבילך ובשביל אלו שחושבים

שתא נתניה לא קיים... תא נוער שינוי בנתניה הוקם בינואר 2003 ע"י רם סיטון ואושר ע"י מזכירות נוער שינוי הרבעית במאי2003 כיום אנחנו מנסים לחדש את התא ע"י הבאת חברים חדשים... חשוב לציין שאז היה מאוד קשה להקים תא חדש, היה צריך לקבל הרבה אישורים ולהתחיל הכל ממש מאפס... הפעם לא היינו צריכים לעבור את כל הייסורים האלה ולכן היה לנו הרבה יותר פשוט להתחיל לפעול שוב כתא נוער שינוי נתניה. אסף , אני מקווה שאחרי ההסבר הקצר הזה לא תגיד יותר שתא נתניה לא קיים, אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול אותי או מישהו אחר שיודע שזה נכון. סשה.

סשה סשה סשה

אז בואי אני יסביר לך משהו! תא נתניה אכן הוקם על ידיי רם ב2003 אבל הוא נפטר התא הזה!! סוף הוא מת! בערך בסוף שנת 2004 נדמה לי הוא מת סופית וחוץ ממך לא היה אף חבר נוער "שינוי" בנתניה אז על תבלבלי לי את השכל שיש תא בימים אלו אנחנו בתהליך לקראת הקמותו של תא נתניה מחדש ואני מקווה שבמהרה ביימנו הוא אכן יוקם! אני מקווה סשה שלאחר הסבר זה לא תכתבי יותר ותגידי יותר שיש תא שינוי בנתניה אסף.

tt 4 ever

New member
אסף אתם יותר מאיש אחד

אתם שניים. יש תא. תפסיקקק עם זה כבר. זה כבר מתחיל להמאס.

האם זו השאלה הנכונה ?!

מבחינה פורמלית וע"פ תקנון נוער שינוי, קיים תא נוער שינוי בנתניה. בימים אלו, כפי שסשה הזכירה קיימת התארגנות על מנת לצרף ולגייס עוד בני נוער לתא ולהפוך אותו לאחד התאים הפעילים בארץ
. אני חושב שכרגע יש דברים יותר פרודוקטיבים ורלוונטים מאשר להתעסק שוב ושוב בשאלה של האם יש תא בנתניה או לא. אני קורא לכל חברי הנוער להגיע לפעילות הגיוסים מחר בנתניה ולעזור ליוזמת הנוער החדשה שם ! בברכה, יוראי להב הרצנו יו"ר נוער שינוי

למעלה