חברי פורם יקרים,

וינברג1

New member
חברי פורם יקרים,

מאז שלי"בדניקים קצת נמאס מהפורם הזה,חלה השתלטות גסה של תלמידי כיתות י"א וי'. אך אני מבין את המצב,והוא לגיטימי ומשוחזר היטב כמו שקרה לפני שנה (שאנחנו השתלטנו על הפורם). אבל די!! כמה אפשר? כל היום וכל הלילה: "יוסי,מה עם הציוני מגן?" "מתי הבחינה מחר?" "איזה חומר ירד?" איפה התקופה מלפני שנתיים שהפורם היה מקום מצחיק ומשעשע? מתי תחזור תקופה זה אם בכלל?? אז תתחילו להשתחרר קצת,לימודים זה לא הכל בחיים.. תתחילו להפריח את הפורם,שיהיה מקום יותר מעניין להיכנס אליו.. הרי אני כבר לא אהיה כרן שנה הבאה..אז לטובתכם שמרו על פורם מגניב אז הנה הצביעו עבורנו בפאנטה איביזה..תראו את הסרט,הוא הכי קורע בעולם עידו וינברג,עוד 55 ימים "למניאק"

Respect Me

New member
צודק בנאדם

מה יהיה על הפורום הזה שאנחנו כבר לא נכתוב בו... אגב, הצבעתי שווה מאוד לסרט שלכם, אחלה סרט!!!

Winner4Life

New member
מה?

אחי זהו פורום שבנוי לשאלות לגבי לימודים ולגבי בגרויות וציוני מגן ולא בשביל שטויות אחרות לרובב אנשים נכנסים לפורום הזה בשביל לשאול שאלות לגבי ביה"ס כמוני בשביל דברים אחרים יש פרומים אחרים... תודה.

וינברג1

New member
אז אתה ממש טועה (שתי הודעות מעליי)

ההפך! הפורם הזה בא לתת לנו מסגרת תקשורתית שונה מהמקובלת.. במקום הזה אתה יכול לדבר עם אנשים מכל הגילאים,מכל השכבות..שספק אם היית יכול לדבר איתם במסגרת בית ספרית.. וחוץ מזה הפורם הזה יבש ומשעמם בזמן האחרון..אם אתה רוצה לראות איזה פורם באמת צריך היה להיות פה..אז תחפש בארכיון ותראה איזה פורם מגניב היה פה בזמנו.. ושוב פעם אני ממליץ לכולם להכנס ולהצביע (ואפילו האלה שכבר הצביעו) לסרט המטורף שעשינו!!!

וינברג1

New member
ממש אבל ממש לא..

זה בדיחה פרטית של הח'ברה שלנו מהתנועה.. ואינשאללה נטוס לאיביזה בקיץ!! תצביעו פריקים,ערסים,פרחות,סטיליסטים...!!! תנו לנו להיות הנציגים של עירוני ג' באיביזה...מגיע לנו!!! אז תכנסו,תצביעו והשפיעו!!! כל קול עוזר!!!

אהה אז בכיף

ץהנו באיביזה -הצבעתי(האלה שחושבים הקול שלהם יטיס אותכם) הגרעין הקשה עירוני ג'

JAMES®

New member
הצבעתי לכם

מחר חזי השרת מתארח בפורום... לא כדאי לפספס

supernama

New member
כבר נכנסתי

והצבעתי לכם.. אתם אחלה כוסיות כשאתם בשמלות.. וזה עוד לא הפעם הראשונה שרואים אתכם בשמלות (גם בפורים..). האם יש לכם חיבה מסוימת לשמלות ואיפור? סתם סתם בהצלחה עם איביזה..

chen010189

New member
לגבי השורות הראשונות...

גמאני חשבתי על זה למרות שיש פה כמה שאני רואה בהפסקות(לפי הכינוי והשם אני יודעת)...

Ziv009

New member
מה לעשות שעידו צודק ...

אבל בינינו...למי אכפת העיקר שיטוסו לאיביזה,אז יאללה חבר'ה,לתקתק הצבעות ומהר... פעם בחיים רואים כוסיות כאלו בשמלות ועם רגליים לא מגולחות,אז תנו שווה מאוד ! ובנוגע לפורום שהתחיל לשעמם...אין לי כל כך תגובה חוץ מזה שעוד מעט במילא כל השמיניסטים של מחזור מ"א (זה כאן... :) ) לא יהיו פה...

little fairy

New member
כן אנשים תצביעו כל יום

מותר להצביע כל יום מחדש לאותה הקבוצה אז תשקיעו בנו. זה חשוב!! :) תודה :)

Kazahy

New member
אני מקבל על התמיכה הזאת משהו?

אבל תכלס למה להפחיד את הילדים המסכנים?

למעלה