חברי פורום מקסימים!

shunit4

New member
חברי פורום מקסימים!

שמחתי מאוד לפגוש את כולכם, מי בפעם הראשונה, מי בפעם השניה, ואני מקוה לראות אתכם שוב בקרוב. אני עושה מאמצים להעלות את האלבומים של מרסל (שקיבלה ממיכל ברבי ז"ל) לאתר. הם נמצאים ב- press -> collections. התרגומים יבואו בהמשך, אבל זה יקח, לצערי, הרבה יותר זמן... שונית

cb7

New member
היי שונית

אם תרצי, אני יכולה לנסות לעזור לך לתרגם... חן

shunit4

New member
בכיף../images/Emo13.gif

כל עזרה תתקבל בברכה

cb7

New member
שונית

מה אני אמורה לתרגם בדיוק? איזה כתבה את מתרגמת? איך אני אשלח לך את התרגום? אני לא יודעת אם התרגום יהיה מדויק מאוד (ומהיר...) אבל אני אשתדל...

shunit4

New member
איזה שאת רוצה

כי אני מתרכזת ככרגע בלהעלות כל מה שיש לי לאתר, ועדיין לא בתרגומים. המון תודה על הנכונות, ואל תדאגי לגבי טעויות - הרבה יותר קל לתקן פה ושם מאשר לתרגם הכל.

Duvdevan Girl

New member
שונית 2

באתר: התמונות הע"מ השני בקטעי עיתונות- אוספים לא עולות!!! בבקשה תסדרי את זה בדחיפות, כי יש שם תמונות של מייק בבגד ים

Duvdevan Girl

New member
שלום ../images/Emo70.gif

היה ממש כייף לפגוש את כולכם אתם חמודים אחד ,אחד היה נעים לדבר עם כולם ולפגוש את מרסל שלא הפסיקה לספר לנו סיפורים מרתקים, אישה ממש חמה ומקסימה!
עכשיו אני מעלה את התמונות למחשב. אם יש למישהו תוכנה להמליץ לי להקטין תמונות אני אשמח לדעת עליה כי הן פשוט ענקיות ולא יעלו לי לפורום.. חייבים להפגש בדחיפות שוב פעם, ממש נהניתי אנשים

mikebrant78

New member
היי חברים!../images/Emo24.gif

ערב טוב, מה שלומכם? היום לראשונה, לאחר 13 שנות הערצתי את מייק ברנט, ביקרתי בקברו. בהחלט רגע הסטורי עבורי וחוויה יוצאת דופן. שמחתי להכיר לראשונה אתכם חבריי: את מרסל המרתקת, את שונית החרוצה, את לטם החמודה, את ירון, אביו, ומי שלא הזכרתי את שמו שיסלח לי. את סיגל, את את דליה ובתה אני כבר מכיר. אני שמח שסוף סוף נפגשנו, זהו מהלך חשוב מאוד. אני מקווה שנדע לשמר את מסורת הפגישות הללו. לטם! אני אשמח אם תוכלי לשלוח לי את התמונות אשר צילמת אליי לאימייל: [email protected] מרסל! תודה על המפגש ועל לוח השנה היפה. תהיו בקשר! שלכם, אלעד:)

Duvdevan Girl

New member
אלעד ושונית

יש מצב שאני שולחת לאחד מכם אתהתמונות ואתם מקטינים ומכניסים לפורום? כי אני ממש לא מצליחה!! תודיעו לי ..

shunit4

New member
תשלחי

אני כבר מתורגלת... אין דבר שאי אפשר להקטין, כמובן על חשבון הרזולוציה

shunit4

New member
המלצה שלי

ACDC (עדיפות ראשונה למטרה זו - מאפשרת להקטין הרבה תמונות בו זמנית), או פוטושופ (עדיפות שניה)

M i k e s F a n

New member
אני מאוד נהנתי!../images/Emo178.gif

למרות הדרך הארוכה והמייגעת, הגענו אני אלעד דליה ושירן אחרי 3 שעות בדרכים, יצאנו ב-7 מהבית ונתקענו בפקקים בראשון בגלל רמזורים מקולקלים.. היה היום חם מאוד עד שהגענו לבית העלמין כולנו הזענו..אבל היה שווה!!! תודה לדליה על ההסעה לחיפה, על חברתך אלעד, היה כייף!
מרסלי, אני מאחלת לך המון בריאות ורק אושר ובהצלחה!! שבוע הבא נפגשים שוב כל החברה מהמרכז! תמונות יעלו פה בקרוב, היה נחמד להכיר את כולם!! חבל שלא כולם היו.. ערב טוב לכולם ותהנו מהלוח שנה, שלכם, סיגל.

Duvdevan Girl

New member
שונית!

הצלחתי להעתיק בקלות את הדיסק למחשב..אין שום הגנות! לא יודעת מה נסגר עם המחשב שלך .. בכל ממקרה השירים של להקת הילדים- של מייק בראנט אצלי על המחשב, אז כל מי שרוצה מוזמן לפנות אליי במסנג'ר ולקבל אותם בכייף": [email protected] (זה לא האימייל שלי) ועוד משהו, אם את יודעת אולי יש את המילים לשירים באינטרנט? או שאני אדפיס אותן? כי אני ממש רוצה לתרדם את השירים, מעניין אותי מה הם אומרים !!!

shunit4

New member
אחלה

לא יודעת למה אצלי המחשב לא הסכים להעתיק את הקבצים... את המילים של השיר לא נראה לי שיש באינטרנט, אבל למה את צריכה? יש אותם על החלק הפנימי של העטיפה...

Duvdevan Girl

New member
אממ../images/Emo70.gif

אני רוצה את המילים על המחשב כדי שאני אוכל להיעזר בתוכנה שמתרגמת מצרפתית לאנגלית , באינטרנט. אבל לא נורא אני אקליד אותם ..

למעלה