חברי פורום יקרים

הרזבם

New member
חברי פורום יקרים

הפורום הזה מת. אתם חושבים שהוא ממשיך להתקיים במישורי קיום אחרים - רוחניים? הפורום הזה פשוט מת.

אני חושבת

שאם אנשים יתחילו להיות רציניים ולא לייחס לכל מאורע קטנטן ומעט לא שיגרתי בחייהם כפעלולים של רוחות ושדים, עוד יש לפורום הזה סיכוי לשרוד... יש כל כך הרבה מה ללמוד ולגלות על העולם הבא, ואנשים מנצלים את הפורום לתת קול לעגילים שנעלמו או מיתרים שנקרעו מגיטרות או מקל וילון שנפל... ואז אנשים אחרים מעודדים אותם בתשובות של- "זאת כנראה רוח שמנסה להגיד לך משהו" תפסיקו לחפש סערה בכוס תה... בעולם הזה נופלים דברים ממדפים, נטרקות דלתות ונעלמים חפצים. למה? כי ככה זה, אנחנו בסך הכל בני אדם ולפעמים קורים סביבנו דברים מוזרים ולא שיגרתיים. אבל נראה לי שכבר עברנו את תקופת ימי הביניים שם כשאדם גמגם זה אומר שהשתלט עליו שד, וכשנפל ספר מהשולחן זה אומר שרוח רודפת את הבית...

TheSegal

New member
../images/Emo45.gif אני כל כך מסכימה איתך !

אם הייתי מייחסת חשיבות לכל צליל שאני שומעת ולכל תזוזה שאני רואה בלילה סביר להניח שהייתי מכריזה על עצמי כעל פורטל בין עולם החיים למתים... בנוסף לדברים שנופלים, נקרעים וכו מסביבנו אסור לנו לשכוח שבכל זאת המוחות שלנו יכולים לתעתע בנו בקלות... לא כל בן אדם מוזר שצועק או נראה מפחיד נרדף ע"י שד או שד בעצמו...

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif אנשים פונים לפורום כאשר

יש להם חששות לגבי עניין מסויים. מה לעשות שאנחנולא מבינים בזה כמוכם, לכן הפורום הזה עוזר לנו. אם כ"כ לא נאה לך את לא חייבת לקרוא. וזה שהפורום מת לא קשור להודעה שלי או של יעל.

יקירתי

נאה לי מאוד לקרוא ולכן אני עדיין כאן. עוד יש תקווה בליבי... ואת צודקת-אנשים פונים לפורום גם מתוך חששות. אבל מה לעשות, צריך לגבש פרופורציה בחיים, וכשכל ההודעות בפורום כמעט בלי יוצאות מן הכלל עוסקות בזוטות כגון- נעלם לי עגיל, נפל לי העט מהשולחן וכד' אז מצטערת- מבחינתי זה לא רציני. מעולם לא זלזלתי לרגע באדם שיגיד שאפילו רק חש בנוכחות בחדרו, בלי סימנים ובלי כלום, זה יהיה הרבה יותר רציני בעיני מאשר שורה של חמש עשרה הודעות שעוסקות במקל ווילון שנפל. מטרת תגובתי על מה שאמר הרזבם הייתה כדי להבהיר למשתתפי הפורום את דעתי, שזהו הרי פורום פתוח לדעות ותגובות לא?

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif שיהיה

אבל אני יודעת שאני חושבת כמה פעמים לפני שאני כותבת הודעה תאמיני לי שכן! אני לא אומרת "היי נאבד לי סוגר של עגיל, טוב זה רוח!! נלך להציף את הפורום בשאלות טיפשיות" תאמיני לי שזה ממש לא ככה. נעלמו לי בערך 15 עגילים+ סוגרים... וכל עגיל אמרתי "זה מוזר, אבל עדיין. יכול לקרות" מתישהו זה באמת נהיה מוזר בשבילי ולא הגיוני. שאפילו את העגילים האלה שאיבדתי לא מצאתי. בכלל. נגיד שבאותו רגע לא מוצאים וזה. אבל שמטאטאים את כל החדר ואין כ-ל-ו-ם? ואפילו אמא שלי שלא נוטה להאמין על כל דבר בהקשר לעולם הרוחות וישר להתחיל להיות 'פרנואידית' אמרה לי שזה ממש מתחיל להיות מוזר. אח"כ שוב נעלם לי עגיל ואז החלטתי להתייעץ בפורום ולראות האם זה ייתכן. אולי בשבילך זה שאלה טיפשית, כי שוב, את מבינה בזה ואני לא מבינה בזה. אז לא צריך להשתגע מכל הודעה קטנה. אני מסכימה שיש הודעות באמת באמת חסרות טעם. ומחרפנות. אבל אני חושבת כמה פעמים לפני שאני מעלה שאלה בפורום. ואם זה סתם היה משו שחשבתי עליו פעמיים- שלוש(כן זה מעט, אני חושבת על דברים המון לפני שאני כותבת אותם) הייתי מנצל"שת כי זה היה נראה לי כ"כ חשוב.

אין צורך

שתחשבי מליון פעם לפני שאת כותבת הודעות, ואת יכולה להפסיק לתקוף ולהתגונן שכן לא פניתי אלייך אישית אלא דיברתי באופן כללי, והזכרת עגיל שנאבד הייתה כדי להעביר את הנקודה שמרבית הדיונים בפורום בזמנים אלו נעשים סביב חפצים שנופלים ונעלמים, ולא התייחסתי רק למקרה שלך אלא למקרים נוספים. שחבל לי, אך שוב- בעיני לא רציניים... לרגע לא אמרתי שהם לא רציניים בעינייך או בעיני אחרים. והניסוח "להשתגע מכל הודעה קטנה" נראה קצת תמוהה בעיני לאור העובדה שנדמה לי שאת מתקוטטת איתי כבר כמה הודעות בגלל דעה שהבעתי בפורום באופן כללי...

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif הבעת דעה

שמבטלת את הדעות שלי.. ולא משנה אם דברת עליי ספציפית או לא. הנקודה היא שאת חושבת שזה טיפשי.

אז זאת הנקודה...?

דעתי או מחשובתיי הן חלק מבסיס היותי אדם,ומדינתנו הקטנה היא עדיין דמוקרטית... ואם אינני טועה הבעת דעה המנוגדת לאחרות אינה "מבטלת" אותן אלא הניסוח הנכון יותר הוא "חולקת" עליהן אז כנראה שתאלצי לקבל את המצב גם אם אין זה מוצא חן בעינייך... בעיני הוויכוח הזה כבר נהיה באמת מיותר... אני סיימתי עם העניין הזה... בכל מקרה, למרות חילופי הדברים, מאחלת לך לילה מקסים

למעלה