חברי פורום יקרים.

miss evil

New member
חברי פורום יקרים.

בטח שמת לב שפורים מתקרב... זה אומר כמובן תחפושות (יאי) אז בואו ושתפו אותנו למה אתם הולכים להיתחפש. ואם אתם לא מתחפשים (שזה חבל מאוד) ספרו לנו מאיזה סיבה...

miss evil

New member
אז אני, שזה השנה האחרונה

שלי עם תחפושת בביצפר, לא יכולה לפספס את ההזדמנות ולא להיתחפש.. שנה הבא בערך בתקופה כזו אני יהיה בטירונות כבר :( אז בחרתי להפתיע, לשים הכל לבן ולהיות נסיכה :) זה תחפושת בוקר כמובן בערב כבר נדפוק הופעה אחרת P:

LuCy is back

New member
לדעתי...

אתם צריכים לראות את התחפושת שלי... זה קצת קשה להסביר...=\ אז בשניה שיהיו תמונות אני אשים..:)

noam the ninja

New member
אני חשבתי שאני אופיע בבי"ס בפורים

אז חשבתי "היי, אם כבר פורים ואני מופיע, אז למה לא להופיע בתחפושת?" אז חשבתי להתחפש למיק ת'ומפסון מסליפנוט (כבר הכנתי את המסיכה), אבל אז אמרו לי שאני לא מופיע, אז החלטתי לבטל...

Elpar

New member
אמממ

לא נראה לי שאני מתחפש... שוב... אין לי רעיון טוב למה להתחפש, ובכלל אין רצון להקדיש לזה זמן... אולי שנה הבאה

Lp Fairy

New member
אווו פורים!!!

חחח כמה חיכיתי לזה!!! כול שנה אני רוצה להתחפש להודית ואף פעם לא יוצא לי בגלל שאין לי סארי.. והשנה מצאתי משו דומה לסארי אז הנני מתחפשת להודית..[= כיף כיף כיף... תצפו להמוווווווווון תמונות...

Unflushable

New member
רציתי להתחפש למנה חמוות

שילוב של מנה חמה ומלאך המוות אבל אין לי כסף וכוח לארגן, אז זה מה שאני יעשה, אני ילבש חליפה ועניבה ויילך עם כיפה ועם כזה תג שעליו כתוב Daniel Kleinberg Chairman Jewish organization of International affairs וכשישאלו אותי למה התחפשתי, אני יגיד שהתחפשתי לג'וינט! (מי שלמד היסטוריה א' יודע)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifככה:

פונצ'ו ענק כזה עם פסים (השאלתי מידיד) וכובע השקעה כספית של: 20 ש"ח

למעלה