בטח שמת לב שפורים מתקרב... זה אומר כמובן תחפושות (יאי) אז בואו ושתפו אותנו למה אתם הולכים להיתחפש. ואם אתם לא מתחפשים (שזה חבל מאוד) ספרו לנו מאיזה סיבה...
שלי עם תחפושת בביצפר, לא יכולה לפספס את ההזדמנות ולא להיתחפש.. שנה הבא בערך בתקופה כזו אני יהיה בטירונות כבר אז בחרתי להפתיע, לשים הכל לבן ולהיות נסיכה זה תחפושת בוקר כמובן בערב כבר נדפוק הופעה אחרת P:
אז חשבתי "היי, אם כבר פורים ואני מופיע, אז למה לא להופיע בתחפושת?" אז חשבתי להתחפש למיק ת'ומפסון מסליפנוט (כבר הכנתי את המסיכה), אבל אז אמרו לי שאני לא מופיע, אז החלטתי לבטל...
חחח כמה חיכיתי לזה!!! כול שנה אני רוצה להתחפש להודית ואף פעם לא יוצא לי בגלל שאין לי סארי.. והשנה מצאתי משו דומה לסארי אז הנני מתחפשת להודית..[= כיף כיף כיף... תצפו להמוווווווווון תמונות...
שילוב של מנה חמה ומלאך המוות אבל אין לי כסף וכוח לארגן, אז זה מה שאני יעשה, אני ילבש חליפה ועניבה ויילך עם כיפה ועם כזה תג שעליו כתוב Daniel Kleinberg Chairman Jewish organization of International affairs וכשישאלו אותי למה התחפשתי, אני יגיד שהתחפשתי לג'וינט! (מי שלמד היסטוריה א' יודע)