חברי פורום יקרים,

Time2timE

New member
חברי פורום יקרים,

לבת דודתי, חובבת אנג'לינה ידועה בכל קצוות העולם, יש יום הולדת בזמן הקרוב. מחפשת לה מתנת אנג'לינה מושלמת. תודה מראש

¥EleVatioN¥

New member
מממממ../images/Emo129.gif

אולי די וי די או קלטת עם אחד (או כמה
) הסרטים האהובים עליה? אפשר לקנות אקשן פיגורס כאלה מהסרט טומבריידר..יש מלא ויש כאלה ממש יפות! בארץ אני חוששת שאין..לא ראיתי בשומקום אבל יש באיביי וכל האלה.. חוץ מזה את יכולה להדפיס לה תמונה יפה של אנג'לינה על חולצה, או כרית, או לעשות מזה שעון.. את יכולה לעיין בדפים האחרונים של הפורום, או בגרליות, או במדור שנקרא "קבצים" ולמצוא המון תמונות מדהימות שלה זה כל מה שעולה לי בינתיים לראש..מקווה שזה עוזר איכשו

Time2timE

New member
כן, תודה../images/Emo13.gif

ו- FIRE GODDESS, אולי תנסי למצוא לי פתרונות פחות יקרים?

Time2timE

New member
פתרונותתתתתתתת אני חייבתתתתתתתתתתתת

X_X אנג'לינה ג'ולי היא לא מרכז חיי. היא מרכז חייה. אין לי מושג לגבי אנג'לינה ג'ולי. אבל אבל... היא צריכה מתנה מיוחדתתתתתתת SWEET 16 יו קנו..

אוקיי..../images/Emo3.gif

אז הגענו למסקנה שכרטיס טיסה לאנג'י, ופגישה איתה היא עסק לא זול במיוחד ואף בלתי אפשרי. מממ, אני חושבת שהמתנה צריכה להיות קשורה באנג'י, אבל לא להיות מרכז המתנה, אפילו שהיא אוהבת אותה...שזה יהיה חלק מהתנה, אממ, את יכולה אולי לקנות לה קופסא כזאת, יש מזה מהממות, עם מגרות, להכניס בפנים סרט-שניים-שלושה של אנג'לינה, שהם סרטים ממש טובים, בקשר לזה, הבנתי שאת לא אוהבת את אנג'י, אז אנחנו נוכל להמליץ לך על הסרטים שלה (מה שבטוח הסרט "נערה בהפרעה" בפנים....חחח) וחוץ מהסרטים להכניס אולי חולצה מודפסת שלה, מממ, לא יודעת, יש כל כך הרבה אטרקציות, ולאו דווקא של אנג'לינה, כמו שאמרתי, תגווני קצת אם הפריטים שתשימי במתנה, והעניין הוא עד איזה סכום את מוכנה להשקיע פחות או יותר... אז, שיהיה בהצלוחה

FIRE GODDESS

New member
הנה מתנה חמודה

סתם....תאמת אין לי כ"כ רעיונות...אולי תלכי איתה לסרט מר וגברת סמית'?

לדעתי...

כרטיסים לסרט מר וגב' סמית. פוסטר של הסרט, או הסינגל שלו. סרטים שלה ישנים. אלבום תמונות רק שלה. וכמובן - כרטיס כניסה חינם לפורום לכל החיים :)

DankaN5

New member
יש עכשיו את הדיוידי של לקחת חיים

במבצע...רק 50 שקל!!!!!

¥EleVatioN¥

New member
איפה???????../images/Emo129.gif

איפההההה?????? חחח מה אני לחוצה אין לי אפילו דיוידי באילת ראיתי את עקיצה בשישים שניות ב30 שקל ואמא שלי לא רצתה לקנות
בעסה.. יום אחד יהיה לי דיוידי חחח

crazy4AJ

New member
איזה באסה!!!!

ולחשוב ששילמתי על זה 100 שקל..... לא שאני מתלוננת או משהו....

Time2timE

New member
יש לה כבר כרטיס לפורום הזה...

מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא

Im The Sun

New member
אמממ...../images/Emo42.gif

תדפיסי 2 תמונות של אנג'לינה על בריסטול A4 קני מסגרת שימי במסגרת וקני לה עוד איזה משהו חמוד מהפנינג אם בא לך

FIRE GODDESS

New member
חחחח עכשיו היא אמרה לי-זו בת דוד

שלי! היא חיפשה לי מתנה...עכשיו היא התקשרה ואמרה לי שזאת היא ששאלה על מתנה....ואני עוד הייתי הראשונה שענתה לה

Time2timE

New member
איזו נדחפת אני../images/Emo9.gif

מזל טובבבבב
טוב אני אפסיק להידחף לפורומים לא לי.. רק חייבת להגיד שאתמול הייתי במר וגברת סמית ובנדוד שלי ושל FIRE GODDESS נרדם באמצע הסרט
.. אגב בראד פיט מה זה קרע אותי עם הTEN שלו..מצרפת תמונה של חיקוי אנג'לינה
-חברה מפורום שאני משתתפת בו (אתם לא רוצים לדעת) שהתחפשה אליה בליל כל הקדושים או משהו :-S נ.ב לבתדוד שלי:תגידי לי איזו מתנה את רוצה! (אפילו סרטים וכאלה- למרות שאת-יודעת-מי תהרוג אותי X_X ..)

למעלה