חברי פורום יקרים

redheadvenus

New member
חברי פורום יקרים

מזה כמה שבועות שאני קוראת בשקיקה את החומר בפורום. חוויתי לא מזמן פרידה כואבת במיוחד מבן זוג אחרי 7 שנים, והקריאה פתחה לי חלונות של תובנות חדשות ומעניינות. מסתבר שצרת רבים היא אכן חצי נחמה... בהמשך, אספר לכם את הסיפור שלי, הוא כל כך סבוך שאני לא בטוחה מאיפה להתחיל. זה סיפור על התגברות של הרבה מכשולים, של פערים ותפיסות שונות אבל לצערי, לא היה לו סוף טוב. חזקו ואמצו, אתם אנשים טובים. ואנחנו שבורי הלב, רק הולכים ומתרבים...

sapirac

New member
חומד... לצערי..

את לא נמצאת בפורום של בישולים ששם הסוף לפעמים טוב

sapirac

New member
המשך ...

את בפורום של זוגיות ב מ ש ב רכאן אין סוף טוב חחחחחחכאן שופכים את הלב ומי שטוב לא לא יהיה כאןאז אכן צרת רבים נחמת יחיד...וקחי את הבעסה בסבבה כי אני תמיד אומר העיקר הבריאות ושיכול להיות יותר גרוע..חחחחבייוכמובן שבת שלום

sapirac

New member
חלילה עוקצנית...

תמיכה לא חסר כאן אבל הפליא אותי המחשבה שאולי יש יש סוף טוב לדברים כאלו..

רונתי

New member
טעות קשה!! פעמים יש סוף טוב

מה , כל משבר מסתיים בגרושים? כל תקופה קשה מסתיימת ברבנות? הטעות בידך, זה לא פורום תמיכה בחולים סופניים וכאן יש משברים שעוברים, טעויות שמתגלות ונסיון אמיתי של אנשים לעזור לאנשים אחרים להגיע אל הסוף הטוב להם.

s h o o s h a

New member
פורום תמיכה

אכן, הפורום הנו תמיכה בעת משברים, הארה של צדדים שאולי לא ראינו או שהעדפנו לא לראות. אלא שלא תמיד התמיכה תלווה בליטוף וחיבוק. יש ואל המילים תתלווה נימה בוטה, מנערת וקשה. ובכל זאת, הכוונה תמיד תהיה לנסות ולעזור לפונה. ומתוך שלל המילים, הדעות והתגובות תאספי אליך רק את אלו שיתאימו לך.
ועד כאן 60 שניות על התנהלות האנשים בפורום.

redheadvenus

New member
צאי מתוך הנחה

שכשאוזרים אומץ לכתוב על דבר מה כואב במיוחד, דבר ראשון יש צורך בליטוף ורק אחרי נפתח חלון לתובנה. תגובות אגרסיביות או לא בוגרות היו לי מספיק מבן זוגי. הפניה הראשונית שלי מטרתה היתה למצוא אוזן קשבת, אמפטיה וכן - גם תובנות, אלא שחבל שהתגובה הראשונה היתה כל כך לא נעימה, כולל ההשוואה המקסימה לבישולים. אני חוששת שתגובה זו רק גרמה לי להתכווץ נוכח החום השופע מנציג הפורום הראשון שענה לי ולחשוב שוב אם יש מקום לחפש תמיכה במסגרת זו.

s h o o s h a

New member
יכולה לדבר רק בשם עצמי

אני לא נציגת הפורום בשום צורה ואופן ואיני באה לסנגר או לקטרג על מגיב זה או אחר. מסכימה אתך שצריך הרבה כוחות נפש כדי לפנות ולשתף זרים בבעיה כואבת, אולם, יש לקחת בחשבון שייתכנו גם תגובות מסוגים שונים. באותה נשימה בה מקבלים את ההחלטה לכתוב יש לקבל את ההחלטה להתייחס בפרופורציות נכונות לתגובות שיגיעו. אין לפתח ציפיות לסוג מסוים של תגובות- בתחילה ולאחרות- מאוחר יותר. שוב, לא כנציגת הפורום אלא כ'נציגת עצמי בלבד', מקווה שתשקיעי מחשבה נוספת (תעייני בהודעות קודמות ותבחני את התגובות שניתנות לכל הודעה- לגופה) ואני מאמינה שתמצאי כאן אנשים רציניים ואיכפתיים וזאת בתיבול של דרכו האישית של כל אחד להגיב. אנחנו כאן (גם אני, לפעמים. תפסת אותי ממש על הדרך
) וחושבני שכולנו נקבל אותך בברכה
. גם אם לפעמים קצת ננער.

sapirac

New member
הבהרה...

לונוסראשאדום.. תראי הקוונה שלי לא הייתה להיות אגרסיבית או עוקצנית אני פשוט אוהב "לקחת " הכול בקלות ... קצת חוש הומור לא מזיק. ואוסיף משהו חדש שלא העלתי אף פעם גם אצלי בבית יש בעיות אבל צריך לדעת לצחוק מידי פעם אם לא אז אבדנו..

seeyou

New member
את באמת מזל עקרב?../images/Emo140.gif

בדקתי קצת על האופי שלו ובין היתר כתוב: You want answers and will doggedly persist until you get them. השאלה שאת חייבת לענות עליה לפני שאת עוזבת או ממשיכה היא: מה חשוב יותר הרצון שלך לשפוך את הלב,להבין גישה של אחרים או הצורך של אנשים מסוימים להתבדר . אם הוא ענה כפי שענה זה לא היה סתם. אומרים שאין דבר סתם ,כול דבר שעושים או אומרים זה לטוב או לרע. keep smiling יוסי

חותר

New member
הקשבה

מסכים אתך. כשכואב רוצים קודם כל שיהיה מישהו שיקשיב, שיבין את הכאבים, הרצונות. בהקשבה יש משהו מרפא. נסי בכל זאת להמשיך. אני מניח שיהיו כאלה כאן שמהם כן תוכלי לקבל את מה שאת מבקשת כרגע.

1רגיעה

New member
ספרי לנו ...שתפי...לא אהבתי את ..

לא אהבתי את ענין הבישול ,,, שתפי ספרי תשתחררי ........ ויענו לך, לדעתי זה פורום מאד תומך ואני אישית נעזרתי פה חוש הומור יפה...אך האשה מחפשת איזה שהוא פתח לשתף ופתאם עונים לה ......... מחבקת אותך

sapirac

New member
הרגתם אותי.... כולה בישול..

נראה לי שיותר נפגעתם מהבדיחה שלי על הבישול מאשר על הצורך לעזור כאן ..... אבל בכול מקרה קחו את הבעסה בסבבה..

לא פירטת אבל נגעת בנקודות חשובות

אקדים ואומר שהמשלת ה"תוצאות" בפורום הזה לפורום "בישולים" נועדה ככל הנראה רק להמחיש את הקושי המתלווה למשבר רגשי. בישול שקדח ניתן להתחיל מהתחלה (למרות שאולי טבח זה או אחר עלול לפתח משבר) בעוד שזכרון העבר תמיד ישפיע כך או אחרת על תוצאות של נסיון לשקם קשר קיים או בפיתוח קשר אחר. לכן חבל שנפגעת מחוסר הליטוף. אני בטוח שכוונת הכותבת היתה להעלות דווקא חיוך מסוים על פנייך. מכל מקום - תובנות ולקחים, גם אם נולדו בכאב, יש להם ערך רב בהמשך החיים, בתנאי שלא מדחיקים אותם. אשמח לשמוע את הסיפור המורכב של התגברות על הרבה מכשולים. אולי הוא יביא תובנות לקוראים אחרים כאן, כולל אלו שמעזים וכותבים. שבוע טוב.

למעלה