והנה עוד כמה דברים
אז חוץ מהצ'יפס שתומר סוף סוף החזיר לי (אפילו שהוא היה בינוני ולא גדול), הנה עוד כמה וכמה חוויות שלי מהמפגש: הגעתי לעזריאלי כבר ב16:30, ואחרי שהקופאי עשה לי טובה והזמין בשבילי את בובו (אפילו שאני לא צריך ולא יקנה), הגיעה השלישיה הראשונה - נלה, דינה ושיר. אחריהם הגיע אלדד ואז גם אלה ולי. בדיוק כשתומר התקשר כדי לדעת מה המצב אצלנו בזמן שהוא מאחר, הגיעו גיא ואופיר וכבר היתה לנו כמות מכובדת ביותר של אנשים (יחסית למפגשים הקודמים). עשינו גיחה קצרה לכיוון הכניסה לחנות, ושם התנחלנו. לאט לאט טפטפו להם אירוטום (תומר), בינג (ליאור), אקס בוי (אבי), אירוג'ורי (עידן) ואירו-שבע-סגנון, AKA סטייליש (מאיה). בשלב זה כבר הייתי במצב הלם מלא, כשמולי בערך מליון חבר'ה חדשים. בסביבות השעה 6 הזזנו את עצמנו לכיוון השולחנות באיזור של האוכל, ושם כל אחד הציג את עצמו (למרות שכבר הספקנו לעשות כמה וכמה שרשורי היכרות בינתיים). עשינו היכרות גם עם דורי המפוחית המיניאטורית של תומר ועם הספר Walk This Way העדיין בתולי שלי. החבר'ה המורעבים קנו להם אוכל, ואז החלטתי שזה הזמן לגבות את חוב תפוחי האדמה שלי מתומר. בהפתעה גמורה ובעצם כמיטב המסורת, פתאום התקשר בוריס! הוא מסר ד"ש לכולם והתנצל שלא היתה לו אפשרות להגיע. למרות שאני לא בטוח שכולם שמו לב שהוא התקשר, בכל זאת כולם מסרו לו ד"ש בחזרה. זה היה בערך הזמן שבו מאיה דפדפה לה להנאתה בספר הבתולי שלי ובכל דף עם תמונות היא מלמלה לעצמה בקול רם "ביץ', ביץ' ביץ'! היא לא חיננית בכלל", וזה גם היה הזמן שבו כמות הנוכחים הלכה והתדלדלה. בכל זאת הספקנו כולנו להצטלם במצלמה שהבאתי, בידי סרבן הפרסום שקיבל לבקשתו (או שלא לבקשתו) תמונה לבד. היו כמה איומים בתביעות משפטיות, וזה הזמן לציין שכנראה שכל התמונות במצלמה שלי יצאו מטושטשות. לצערי יקח קצת זמן עד שאני יעלה את התמונות לפורום, עקב בעיות לא צפויות בתוכנת העלאת התמונות. אבל בכל זאת יש את המצלמה של אלה (אלה? כן, נדמה לי שאלה. תקנו אותי אם אני טועה). אחרי שנשארנו רק אני, מאיה, עידן ותומר, נסחפנו כולנו במשחק טאקי סוער, שתוצאותיו לא ממש ברורות. אבל שני דברים ברורים לחלוטין: מאיה לא ניצחה, והסיסמא היא 1 2. עוד הספקנו לעבור דרך טאוור ולסקור את מצבת הסרטים אצלם, וגילינו שני דברים מעניינים: ענת לא היתה שם, ובמקום 3 עותקים של פאמפ (שכל אחד מהם מוצע למכירה במחיר שערורייתי של 89.99 שקל) שהיו בתחילת המפגש, פתאום היו רק 2! אז המפגש המקסים שלנו הסתיים לו בתעלומת פאמפ שכנראה שלעולם לא תיפתר, ומכאן אפשר לקוות שכולנו ניפגש במהרה במפגש הבא שיבוא עלינו לטובה, שיהיה כנראה בדיזנגוף סנטר (לבקשת הקהל), שיגיעו כל אלה שלא יכלו להגיע בפעם הזאת, ושתומר יביא לי את ה50 שקל שהוא יהיה חייב לי (די מוזר שבכל מפגש הוא חייב לי משהו אחר...). אבל עד אז אלוהים גדול ועוד חזון למועד. אני אישית נורא נהניתי והיה לי כיף לפגוש את כל מי שהגיע.