חברי פורום יקרים..

AeRo NaLa

New member
עוד אגב...

זה היה חוצפה מבחינתם שלא הביאו לנו כיסאות לשבת ושלא כיבדו אותנו באוכל ושתייה.. לפחות כיבוד קל! ונועם, הבטחת פסטלים ולא היו! טוב פעם הבאה מקווה לעשות את הפגישה בסנטר שיהיה יותר מעניין =) (ותומר, אני יודעת שאתה מאושר , זה נחמד לחייך, תמשיך ככה
בכל אופן אתם כולכם הייתם נורא נחמדים (גם אלה שלא דיברו!) ומי יתן שכמות האנשים יכפיל את עצמו גם בפעם הבאה! (וכולם:) א-א-מן =)

rag doll16

New member
:)

היה ממש כייף!... חבל שהלכנו מוקדם... כל מי שבא היה מאוד נחמד.. החל מנלה והצ'יפס שלה ועד תומר פוטר... חחח...

AeroTom

New member
עזבי פוטר דינה,מה עם הנעלמים?

אני מביא לך בהזדמנות.זה חובה! זה שם את פוטר בכיס הקטן של הגלימת היעלמות שלו או משהו כזה...
וכן,פעם הבאה אולי תישארו עוד קצת ונשוחח יותר. ואם כבר מדברים על ספרים היום הגיע אלי משלוח של 4 ספרים מאמזון וזה פעם שניה ברציפות שמגיע אלי המשלוח 6 ימים בלבד מהיציאה שלו! נראה לי נהייתי לקוח מועדף שם או משהו...

ninelives99

New member
אמממ...לא פיירררר!!!

איךךךךךך מתחשק לי לחזור לאתמול!!! ואיךךךך שמחתי שחכיתם לי קצת...לחינם !!!! זה לא פייר... כי מזה רציתי להגיע!!! אל תשאלו איזה יום מטורף היה לי..תשמעו את רצף האירועים ההזוי בקצרה כי תכלס זה סתם משעמם.. אני יושבת לי בבסיס בבוקר ומשננת את נוהל הבריחה היומי מהריתוק: "ללכת בבוקר לבדיקות במרפאה (סתם בדיקות), לחזור לעבודות ריתוק רס"ר, ללכת למפגש, לחזור בזמן בדיוק כדי שאף אחד לא ישים לב שנעלמתי..ללכת בבוקר לבדיקות, לחזור לעבודות ריתוק..." וככה כל היום... נשמע נחמד...רק חבל שבדיקות מחלישות ועבודה עוד יותר(ואתם בטוח מבינים אותי)..סיימתי את היום עם אינפוזיית נוזלים (ו...עוד בדיקות...ייפי).. כשאני בכלל אומרת לרופא: תשמע' אני לא צריכה נוזלים, תראה- דמעה. אז אפשר ללכת??חיחי.. (או משהו כזה..חחח)
היה נחמד לפגוש את הרצפה לכמה שניות.. אני שונאת צבא... אני מתה על אירוסמית'.... (וזה בעצם כל רשימת האהבות והשנאות שלי...חחח..) במפגש הבא אני בטוח אהיה- תוסיפו אותי לרשימת ה"למי צריך לחכות" כבר מעכשיו... ו.. תסמכו על זה..

ninelives99

New member
אאאאההה.....לא פיירררר

אבל לפחות יש לי גימליייייייםםםםם.....גימלים, גימלים, גימלים.... שזה מגניב.... ו...אני מזה מחכה לתמונות...אז נו... (ולמפגש הבא)

ninelives99

New member
ו..הייי-לא פיירר,לא רוצה להיות כופר

או בת ערובה או משזה לא יהיה ועוד לטאוור... מינימום אני מוכנה להיות תשלום עמלה סימלי..לדיסק סנטר... ורק על זה שהם מביאים דיסקים שווים של אירו לחנות.. ו...מקבלים על זה המון קרדיט!!

Bad Medicin

New member
טוב תומר

שכנעת אותי, אני אנסה להשיג את הספר בסיפרייה. מאיזו שנה הוא?

Bad Medicin

New member
אוי!

אני דינה פשוט אני כותבת אצל שיר ושכחתי לשנות שם משתמש! חח!

AeroTom

New member
יפה דינה! 2004...

בארה"ב הוא יצא ב-2003 אבל אנחנו הוצאנו אותו ב-2004 לא לפני הרבה זמן... אם את לא מוצאת אותו או רוצה אותו לזמן בלתי מוגבל ודברים כאלה תמיד יש לך את תומר... דברי איתי וזה באמת אחלה ספר!

כמה דברים למיפגש הבא

אם המיפגש הבא יהיה בעוד חודש כלומר [מתישהוא בסוף אוגוסט] או בכל תאריך אחר. לא תיהיה לי לבעיה מכיוון שסוגרים את המיפעל לחופשת קיץ. ואני יכול להגיע רק לערריאלי כודם כול בגלל תחנת הרכבת הממש צמודה אליו וגם שזה בין המקומות היחידים שאני מכיר בגוש דן [המקום השני הוא בית השיריון]

crazy dude 87

New member
אוקיי

בחודש אוגוטס אני יכול חוץ מ-ה-3 לאוגוסט שבו יש לי צו ראשון

SaintJohn

New member
והנה עוד כמה דברים

אז חוץ מהצ'יפס שתומר סוף סוף החזיר לי (אפילו שהוא היה בינוני ולא גדול), הנה עוד כמה וכמה חוויות שלי מהמפגש: הגעתי לעזריאלי כבר ב16:30, ואחרי שהקופאי עשה לי טובה והזמין בשבילי את בובו (אפילו שאני לא צריך ולא יקנה), הגיעה השלישיה הראשונה - נלה, דינה ושיר. אחריהם הגיע אלדד ואז גם אלה ולי. בדיוק כשתומר התקשר כדי לדעת מה המצב אצלנו בזמן שהוא מאחר, הגיעו גיא ואופיר וכבר היתה לנו כמות מכובדת ביותר של אנשים (יחסית למפגשים הקודמים). עשינו גיחה קצרה לכיוון הכניסה לחנות, ושם התנחלנו. לאט לאט טפטפו להם אירוטום (תומר), בינג (ליאור), אקס בוי (אבי), אירוג'ורי (עידן) ואירו-שבע-סגנון, AKA סטייליש (מאיה). בשלב זה כבר הייתי במצב הלם מלא, כשמולי בערך מליון חבר'ה חדשים. בסביבות השעה 6 הזזנו את עצמנו לכיוון השולחנות באיזור של האוכל, ושם כל אחד הציג את עצמו (למרות שכבר הספקנו לעשות כמה וכמה שרשורי היכרות בינתיים). עשינו היכרות גם עם דורי המפוחית המיניאטורית של תומר ועם הספר Walk This Way העדיין בתולי שלי. החבר'ה המורעבים קנו להם אוכל, ואז החלטתי שזה הזמן לגבות את חוב תפוחי האדמה שלי מתומר. בהפתעה גמורה ובעצם כמיטב המסורת, פתאום התקשר בוריס! הוא מסר ד"ש לכולם והתנצל שלא היתה לו אפשרות להגיע. למרות שאני לא בטוח שכולם שמו לב שהוא התקשר, בכל זאת כולם מסרו לו ד"ש בחזרה. זה היה בערך הזמן שבו מאיה דפדפה לה להנאתה בספר הבתולי שלי ובכל דף עם תמונות היא מלמלה לעצמה בקול רם "ביץ', ביץ' ביץ'! היא לא חיננית בכלל", וזה גם היה הזמן שבו כמות הנוכחים הלכה והתדלדלה. בכל זאת הספקנו כולנו להצטלם במצלמה שהבאתי, בידי סרבן הפרסום שקיבל לבקשתו (או שלא לבקשתו) תמונה לבד. היו כמה איומים בתביעות משפטיות, וזה הזמן לציין שכנראה שכל התמונות במצלמה שלי יצאו מטושטשות. לצערי יקח קצת זמן עד שאני יעלה את התמונות לפורום, עקב בעיות לא צפויות בתוכנת העלאת התמונות. אבל בכל זאת יש את המצלמה של אלה (אלה? כן, נדמה לי שאלה. תקנו אותי אם אני טועה). אחרי שנשארנו רק אני, מאיה, עידן ותומר, נסחפנו כולנו במשחק טאקי סוער, שתוצאותיו לא ממש ברורות. אבל שני דברים ברורים לחלוטין: מאיה לא ניצחה, והסיסמא היא 1 2. עוד הספקנו לעבור דרך טאוור ולסקור את מצבת הסרטים אצלם, וגילינו שני דברים מעניינים: ענת לא היתה שם, ובמקום 3 עותקים של פאמפ (שכל אחד מהם מוצע למכירה במחיר שערורייתי של 89.99 שקל) שהיו בתחילת המפגש, פתאום היו רק 2! אז המפגש המקסים שלנו הסתיים לו בתעלומת פאמפ שכנראה שלעולם לא תיפתר, ומכאן אפשר לקוות שכולנו ניפגש במהרה במפגש הבא שיבוא עלינו לטובה, שיהיה כנראה בדיזנגוף סנטר (לבקשת הקהל), שיגיעו כל אלה שלא יכלו להגיע בפעם הזאת, ושתומר יביא לי את ה50 שקל שהוא יהיה חייב לי (די מוזר שבכל מפגש הוא חייב לי משהו אחר...). אבל עד אז אלוהים גדול ועוד חזון למועד. אני אישית נורא נהניתי והיה לי כיף לפגוש את כל מי שהגיע.

AeroSlash

New member
אכן, אלה..

וכמו שכבר אמרתי יקח קצת זמן עד שאני אעלה את התמונות (כי נראה לי שבמצלמה שלי צילמו יותר מאחת), אבל בסופו של דדבר הכל יעלה...

AeroTom

New member
7 פעמים "תומר" בהודעה אחת. ../images/Emo45.gif

טוב טוב,תוצאותיו לא ברורות?!? חיכיתי לשלושתכם שעות על גבי שעות שתסיימו כבר.אמנם לא סיימנו עד הסוף אבל די ברור שהמליונר המושחת סיים ראשון,עידן שני ונועם ומאיה אפילו אם היינו ממשיכים לשחק עד עכשיו לא היו כנראה עדיין מסיימים...
(משנה לאדום? מאה אחוז? התרגיל הכי ישן בספר...). איכשהוא הכל קשור לתומר: הצ'יפס,המפוחית,הספר של נועם,הטאקי הסוער וההתערבויות כמובן. חכה חכה נועם אחרי ההופעות ביפן ישנו את המילים של השיר ל- You gave me Tip because of The Grind... ובושה וחרפה גם לטאוור-לא מצאתי שם שום מציאה לאוסף ה-DVD שלי.אבל יש להם את כמעט מפורסמים ב-60 או 70 נראה לי! לא גרסת הבמאי הכי טובה שיש בעולם כמו שיש לתומר באוסף אבל בכל זאת גרסה נחמדה מאוד... ובאמת לאן נעלם הפאמפ החסר? ואם הייתם ממתינים כולם עדיין בטאוור לתומר ולא בחוץ הוא היה מראה לכולכם איפה מוחבאים ה-2 לייב בוטלגים ב-39 ש"ח ולא רק לנועם המושחת... ואכן מחכים כבר למפגש הבא.גודל האנשים היה פשוט סוחף חושים במיוחד לאלה שהיו במפגשים קודמים ולא רגילים לכאלה מספרים. ואם אכן המפגש הבא יהיה בדיזינגוף זה אומר------ סיור מודרך בדיסק סנטר לכל אלה שעדיין לא ביקרו אצל יקירת הפורום!! וגם כמובן אפשר לקבל נזיפות מהחנות שלי כמו פעם הקודמת...

AeroDar

New member
דרך אגב,

למרות שבפעם הזאת הייתם בעזריאלי, לדעתי יהיה יותר נוח לכמה אנשים שזה שוב יהיה שם, כי יש שם רכבת...

Aero7STyle

New member
lol!!

דברי הוצאו מהקשרם!! אכן אמרתי bitch.. ייתכן שמספר פעמים..אך לא אמרתי את המילה הנוספתain't (even) in my fuckin dictionary !! יש לפעול להחרמת המילה המפוקפקת הזו!! (גם אתה תומר!!)lol/!! lol ;)

למעלה