חברי פורום יקרים..

the freaky girl

New member
חברי פורום יקרים..

אתם!! כן, אתם!! אתם, אלה שהלכתם למפגש!! ספרו, חוויות, תמונות, מי היה, כמה היו, מה עשיתם, עד מתי נשארתם, איזו גורילה תקפה את מי ואיפה, וכו', וכו'.. אני רוצה פרטייים!!!!!!!!!! זה לא פייר שאני צריכה לעבוד, מתי שאני אמורה לבלות.. טוב, שפכווו!!!!!!!!......

מיצטרף

אלייך. אני רק חזרתי מהעבודה בסביבות 6 אבל לא נורא. מה שקורא בסוף החודש ינחם אותי

the freaky girl

New member
גם אותי..

טוב, באחת העבודות שלי.. בעבודה השניה פשוט נותנים בסוף הערב..

Xboy123

New member
יאאאאא נהניתי מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!

אממ לא הגזמתי נכון? היינו בעזריאלי (מה באמת?!).. אני הגעתי קצת באיחור..(17:45) ועולה לי ברעד ובלחץ עם ידידה ואחיה, אל הקומה השנייה.. הלכתי טיפ טיפה ימינה.. הנה!!!!! TOWER RECORDS.. נכנס ומה אני רואה??? את נלה, דינה, שיר, אליסה(שלא דיברה איתי.. בעעע!) יושבים על הרצפה. לא הבנתי מי הם! עד שאני מבין שאלה הם! אמרתי היייייייי. השיבו "היי". ישבתי לי על הרצפה יחד איתם ושאלתי את נלה ודינה ושיר מי זה כל אחד וזה כל כך היה מרגששששששש! כעבור כמה דקות (של התחלפות בדיסקים בין עידן לגיא ואלה..) הלכנו ותפסנו איפשהו מקום לשבת בו.. עשינו ישיבה במעגל.. למדנו להכיר אחד את השני וסתם פיטפטנו
היה הכיייי כיף! טיילתי גם עם ליאור כדי לחפש דיסק DVD ריק .. במחיר נורמלי.. בעע.. יקר! חזרנו והמשכנו לפטפט. כולם עיינו שם בתמונות שבספר WALK THIS WAY של אירו'.. ו.. זהו.. זה הכל
אני הלכתי אחרי שעתיים וחצי בערך... ונפרדתי מכולם.. (והיה קצת עצוב
אבל אני מחכה למפגש הבא!!!!
) מממ זהו... נתראה במפגש הבא

AeroSlash

New member
היה סבבבבבבבהההה!!!!!

כשאנחנו הגענו לטאוור היו שם דינה, שיר, נועם ונלה פגשנו, היכרנו וכו' וכו'.... אחרי זה הגיעו עוד אנשים ולאחר שכולם באו הלכנו למצוא לנו מקום לשבת, הכל התחיל כמו פגישת מכורים (שיטת 12 הצעדים) ואז עשינו מעגל היכרות: כל אחד אמר את שמו, את הנייק ניים שלו ואת השיר של אירו שהכי מתאר אותו... משם כבר התחלנו סתם לדבר ולפטפט.... הצטלמנו ודרך אגב התמונות מהמצלמה שלי יגיעו יותר באיחור כי זאת לא דיגיטלית ואני צריכה לפתח ולסרוק אבל בסופו של דבר יגיעו... תומר חלק איתנו את סיפורי הארי פוטר (??) ועוד דיברנו על כל מיני שטויות (התגברנו על בעיות ה-6 וה-3).... אח"כ הסתכלנו בספר Walk this way ונועם סיפר קצת על ההופעות שהיה בהן... בקיצר, אני מתמרחת קצת יותר מדי אח"כ אני ולי היינו צריכות לרוץ כי לא רצינו לפספס את הרכבת שלנו (שד"א כל הדרך הייתה כמו איזה ג'לי, בקושי נסעה) ואז הגענו בגועל רב וביגון קודר לעירנו הקטנה והמשעשממת.... סה"כ היה ממש נחמד!!!

Xboy123

New member
חח אחלה דרך לתאר את המפגש אלה../images/Emo13.gif

תיקנתי:)

crazy dude 87

New member
היה נחמד

באתי עם הרגשה מאוד רעה כי קרה משהו די מעצבן בצהריים שעדיף שאני לא יאמר אבל שחזרתי חזרתי עם הרגשה לא רעה.. היה סבבה

AeRo NaLa

New member
שלום, אני נלה ואני אירוהוליק :)

(מכורה לאירו) חוצ מיזה שתספתי את מאיה בכל לתמונה ושהיו ממש צחוקים ואין עוד הרבה מה לספר... היה ממש סבבה להכיר את האנשים מאחורי השמות ... =) ולדבר איתם שלא וירטואלית.. היו משהו כמו 15 אנשים! מכובד! גו נועם! אני חייבת לדעת איך אני מפעילה את העולם הוירטואלי.. זה לא פייר מאיה do me do me do me do me!!!!!!!!!!!!!11 חחחחחחח וחיים להרוג את גיא!!! (גיא גם אני רוצה בוטלגים!)

AeroTom

New member
לא אני הצעתי את זה בהייד-פארק?../images/Emo4.gif

בתכנונים של השנתיים וחצי בערך לפני המפגש "הענקי" הראשון...טוב שיישמנו את זה סוף סוף רק היה חסר תגי השמות... כן כן,שוב נפגשנו והפעם הוכפלו מספר המשתתפים מהפגישה הראשונה פי כמה וכמה...היה נחמד מאוד כמובן לראות ולדבר עם החדשים שבאו פעם ראשונה (היו יותר מדי דיבורים על פוטר או שזה רק אני? טוב,הוא בחור חביב.עזבו אותו). גם שקית ה-דיסק סנטר של דינה קלטה את עיני ושוחחנו להנאתנו על נפלאות החנות (וגם עוד על פוטר?? מה קורה?) ופעם הבאה חס וחלילה שלא הולכים לבקר בדיסק סנטר בלי תומר...(ואפשר גם לבקר בתומר עם תומר באותו זמן...
) סוף סוף גם מאיה ועידן (עידן ומאיה) כיבדו אותנו בהשתתפותם ולבסוף שנשארנו רק אני,עידן,מאיה ונועם ואז טורניר הטאקי המטורף התחיל וכמובן שעבדכם הנאמן לקח בקלילות (רבה מדי?) את המשחק וחיכה איזה חצי שעה עד ששלושת המוכשרים האחרים יסיימו גם (לפחות לעידן לא לקח כ"כ הרבה זמן). ומה שחשוב שמאיה כבר מפעם הבאה יותר תחשוש ממשחק חוזר...אבל מעולם לא נהניתי יותר לנצח מישהי חיננית כמוך מאיה,ראי בזה כמחמאה ותסיימי כבר את הנעלמים! זה הכל פסיכולוגי חברים.צריך לדעת איך לתמרן את היריב.שנים של אימונים... וגם אחרי זה רק נזכרנו בעט המקליט שלי מייק ונועם שיחק בו להנאתו.וגם רק אחרי זה נזכרתי בשם של הקאבר החדש שלי ששמו היה אמור להיחשף במפגש.הוא נכתב על זכייתי אתמול ב-1000 שקלים ושמו בישראל הוא- Livin' Up My Wage. המילים המלאות בקרוב,Stay tuned...

crazy dude 87

New member
אגב

בדיוק מתי שהלכתי ונשארו רק מאיה ,עידן, תומר ונועם.. ירדתי למטה וראיתי את אברהם גרנט... אותו פרצוף ישאר לו תמיד??? כל הזמן עצוב

AeRo NaLa

New member
עוד אגב...

זה היה חוצפה מבחינתם שלא הביאו לנו כיסאות לשבת ושלא כיבדו אותנו באוכל ושתייה.. לפחות כיבוד קל! ונועם, הבטחת פסטלים ולא היו! טוב פעם הבאה מקווה לעשות את הפגישה בסנטר שיהיה יותר מעניין =) (ותומר, אני יודעת שאתה מאושר , זה נחמד לחייך, תמשיך ככה
בכל אופן אתם כולכם הייתם נורא נחמדים (גם אלה שלא דיברו!) ומי יתן שכמות האנשים יכפיל את עצמו גם בפעם הבאה! (וכולם:) א-א-מן =)

AeroTom

New member
1000 שקל שווה אושר? ../images/Emo4.gif

כנראה שכן... זה יותר אבל אושר של התעלות הניצחון על אחרים. כסף אבל זה לא הכל בחיים,כאילו מה זה 200 שקל על דיסק שיש לי כבר פעמיים שייתכן ובכלל לא יגיע.או מה זה בכלל 14 דולר על חתיכת מתכת בגודל 3 סנטימטר וחצי שעושה צלילים...כסף לא קונה הכל בחיים (אבל כן קונה מה שציינתי וסרטי DVD לרוב...). ולמה להמשיך ככה? האם לא הייתי מאושר גם לפני זכייתי הגדולה? תומר תמיד משעשע,באש ובמים (עם שחיתות ויפנים). אבל תומר יהיה יותר מאושר אם 2 אנשים מסויימים יקראו כבר את הספר המופלא שהוא הזמין להם...(אגב-כל פעם שאני עכשיו נכנס לאמזון הם מיד שואלים אותי אם אני מעוניין לרכוש אולי עוד עותק של WAlk this way שהכינו לי כבר מוכן למשלוח...) ותומר יהיה אפילו עוד יותר מאושר אם יודיעו לו שעושים טיול לדיסק סנטר יקירת הפורום! אחח....איזו מגירה... טוב טוב,ומה קרה בסוף עם ענת? חיכינו וחיכינו ונועם הלך שוב ושוב לוודא.ייתכן והמבצע שלה מול הצבא לא עלה בטוב... או אולי רשת הטאוור חטפה אותה בתור כופר כדי להביא אותי לידיהם?!
הכל יתברר בקרוב...

AeroTom

New member
והאם תומר יקבל עוד 50 ש"ח מנועם?...

כן כן,אחרי שנשארנו אני ונועם לבד ועשינו את דרכנו החוצה נפרדנו איזה 3 פעמים כי כל פעם נועם צץ לו בחזרה ומפה לשם שמנו על הכף 50 ש"ח על התערבות אם יעשו את The Grind לפחות פעם אחת בהופעות ביפן החודש.עבדכם הנאמן (ובכיר ההימורים המיליונר) הימר על שאכן השיר יבוצע בפעם הראשונה ביפן ונועם ידידינו אמר שאפס פעמים. האם נועם יביא לי עוד 50 ש"ח במתנה? (50 מהאלף שלי באו ממנו) האם אני ייפול בהימורים בפעם הראשונה? האם אי פעם יגיע אלי Nine Lives השלישי? והאם מאיה תסיים את הנעלמים? (ומה איתכם? בחייכם,זה אחלה אחלה ספר!) והאם אני אלך לישון בקרוב ויקום מחר מתי שהוא לעבודה? כל התשובות החל מה-10 ביולי. אה,כן-והיפנים רודפי בצע מושחתים...

Xboy123

New member
נוע-ם!

הבנתי שקנית את WALK THIS WAY מאמאזון. כמה עלה!? ואיך הזמנת משם?!

AeroTom

New member
נועם הזמין ?!?

זה הגיע דרך ה-ספק המרכזי של ספרי Walk this way מאמזון לארץ...(ביחד עם עונה 4 המופלאה של הסימפסונס!
). אני צריך להתחיל לקבל עמלה או משהו על זה מעכשיו...

למעלה