חברי פורום יקרים!

א ל ו ש ה

New member
דעתי בלבד...

תראו... אני כותבת פה הרבה. לפעמים אפילו יותר מידי לטעמי. כתבתי את זה בעוד איזה מקום- זה רק פורום- זאת לא תמצית התנועה. מותר לכתוב פה שטויות, ומותר לספר חוויות שלא קשורות לתנועה. נכון- מה שבעקרון מאחד את כולנו זאת התנועה- ומדברים עליה פה. אני לא חושבת שצריך לעשות משהו כדי למשוך לפה יותר אנשים, כדי שהפורום יהיה יותא אינטלקטואלי אעלק. אני גם מוותיקי הפורום- הייתי כותבת עוד בפורום הישן שהיה באתר של התנועה, ואני מצטערת להגיד לכל ותיקי הפורום המתחסדים-הפורום לא היה יותר טוב. פשוט השטויות היו אחרות. אנשים אחרים. יש פה אחלה אנשים, שלדעתי צריכים פשוט לקחת דברים יותר בקלות. אני לא חושבת שיש מישהו שכותב פה בכוונה להעליב אנשים- תזכרו תמיד שאתם קוראים. לא שומעים! ה'טונים' האלו שכולנו לפעמים טועים בהם נשמעים איך שאנחנו רוצים שהם ישמעו. אז תכניסו הכל לפרופורציות. זה פורום. לא מהות התנועה.

THE sky angel

New member
אני יודעת שלא רציתם שיגיבו אבל..

אני פשוט חייבת להסכים איתכם (אלה ויותם).. אינ לא יודעת אם מותר לי אבל בכל זאת אם כבר פתחנו את זה ככה.. אני מזדהה עם כל מה שאלה ויותם אמרו ויותר מזה, כל פעם שיש וויכוח או משו על זה בפורום ישר אני אומרת את הדבר הזה... רק קחו לתשומת ליבכם את הדבר הכי חשוב! אתם כותבים, אין פה טונים... זה הכל בראש ואיך שאתם רוצים לקרוא את זה.. זה כמו שאומרים "ראש כחול".. אין דבר כזה ראש כחול! זה האוזניים כחולות! :) רק לרענן :) אוהבת את כווווווווווווווווווווווווולכם!

fresh mishmesh

New member
למה מתחסדים?

אמרתי שהפורום היה יותר טוב בזמנו, כי מה לעשות- בשבילי כך היה... פעם היה לי יותר טוב, ועכשיו פחות טוב. איך זה הופך אותי למתחסדת?

א ל ו ש ה

New member
אין לי כותרת

אולי מתחסדים זאת לא המילה המתאימה. בעצם היא בכלל לא מתאימה פה. לא יודעת למה כתבתי אותה. אני מבינה את העניין שפעם היה להרבה אנשים יותר נחמד פה בפורום, אבל לא יודעת, כל עניין הנוסטלגיה הזה נראה לי קצת לא ברור... אני לא יודעת להסביר א זה... אז אני פשוט ארד מזה... והכל ברוח טובה. לא רוצה לפגוע באפאחד :)

fresh mishmesh

New member
לא זה בסדר...

פשוט לא הבנתי למה השתמשת במילה הזאת... והנוסטלגיה- סתם כי כיף להיזכר שהינו צעירים

למעלה