חברי פורום יקרים!

tuty fruty

New member
חברי פורום יקרים!

מה שלפניכם עכשיו יהיה כתוב זה הינה ביקורת. לפני שכל אחד מכם קופץ לרשום פה תגובה ולא משנה לי אם זה "רנה את צודקת במאה אחוז " או "רנה תקפצי לי" אני רוצה שתקראו טוב טוב ופעם אחת בחיים שלכם לא תגיבו ... לא מילת הערכה ולא הזדהות לא קללה ולא התגוננות פשוט תקראו!!! אחרי זה תגיבו אבל לא על מה שכתבתי אלא מה שכתבתי ביקורת אבל מה שאתם חושבים לא כתגובה לי אלא בכלל אל מהשקורה פה אל תתיחסו למה שכבתי בתגובות שלכם וגם לא למה שאחרים יכתבו פשוט תקראו ותקחו איתכם את מה שאתם חושבים לנכון. החוק פה הוא לא להגיב לאף אחד רק לכתוב ביקורת על הפורום כי הוא צריך ניעור ומהר... נכון אנחנו לא בביצפר אבל אם אנחנו רוצים לא להיכנס לסכסוך כל שני וחמישי עדיף שכל אחד יגיד מה שהוא חושב ומה שמציק לו אז ככה אני מתחילה... אני בכלל לא רוצה להתייחס לכל המריבות שהיו פה הם בכלל לא חשובות אלא מה שמאחורהן חשוב דבר שמציק לי,פורום לתנועה יש?יש! חברים בפורום יש? יש! אז איפה אתם שאני צריכה דברים שחשובים לי לא משנה אם קשורים לתנועה או לא אבל איפה אתם בדיוק באותו יום נסעתם לטיול נעלמתם מהעולם ניסתם להיגמל מהפורום איפה לכל הרוחות אתם??? אני מתחננת לעזרה ואולי שניי אנשים פה שיעזרו לי אבל אני חושבת שיש פה יותר פשוט זה נובע מחוסר איכפתיות כי אתם לא חושבים על עצמכם בצד השני מה היה אילו אתם הייתם צריכים עזרה ואני הייתי מפנה לכם את הגב... נכון אנחנו לא ילדים בכיתה א' אבל כן כולנו צריכים עזרה מתישהו ואם אתם לא תעזרו לי ואם אנחנו לא נעזור אחד לשני אז מי כן המשיח??? כמיטב זכרוני הוא עדין לא הגיע!!! וזהו חברה זה הביקורת שלי וזכרו לא להגיב לי או לאחרים רק רשמו את הביקורת שלכם פשוט תשפכו הכל ...

S a l i t

New member
הינה הודעה שלך היא דוגמא לבעיה שלי

(אני ממש מצטערת שהנושא נשמע עויין.. בחיי שהוא ממש ממש לא. ממש לא. אני ממש אוהבת את הברי פורום, אבל לשרשר - אתם לא יודעים. ) פתחו כבר כמה וכמה הודעות כבר כ"ביקורת על הפורום". זה ממש ממש מרגיז אותי. לא רק זה, אלא בכללי.. העובדה שאף אחד לא בודק שום דבר לפני שהוא פותח הודעה חדשה. לדעתי צריך להיות איזשהו סדר בפורום עם השרשור. אני חושבת שלמשל כשגל-טיילר-אלושה(
)-אהוד ומי שזה לא יהיה, שחזרו מאיזה אירעוי לילה סוערים, יכולים, למרות היותם משצים (ריספקט), לשרשר את מה שהם עשו. הם לא צריכרים לפתוח שלוש הודעות על מה שקרה להם. אפשר להכניס את זה לשרשור OFF. הסתכלתי עכשיו על הדף של הפורום וספרתי 7 שרשורים שלדעתי היו צריכים להיות משורשרים לכאלה שכבר קיימים. אני פשוט מרגישה שהפורום הפך לצ'אט. וזהו.

fresh mishmesh

New member
ביקורת על הפורום...?

תראו, כולכם- לא הייתי פה כמה זמן, וכשחזרתי התחלתי לקרוא שרשורים... ו-יא אלוהים... מה שהולך פה
אנחנו חייבים להרגע ומיד... כל כך הרבה מריבות, על מה שנדמה לי שהוא אמר, על זה שהוא תקף אותי, על זה שהוא התנשא מעלי, על זה שהוא העליב אותי, על טונים שנשמעים או לא נשמעים... (ובתכל'ס- היו פה תקיפות, התנשאויות, העלבות והודעות עם "טונים" משני הצדדים...) תגידו לי עכשיו- מה זה משנה הכמות שטויות שנרשמות בפורום? נכון, זה קצת מעצבן, ואפילו גורם לאיזשהו ריחוק. אני יכולה לתת את עצמי בתור דוגמה- הפסקתי לכתוב פה פחות או יותר עוד קצת לפני הבומבמלה... כי פשוט לא הרגשתי ממש שייכת לכל השרשורי שטויות שנפתחו פה בקצב (או שנהפכו לשרשורי שטויות על אף הכוונה הראשונית להיותם רציניים). אבל- למרות כל זה- מה זה לעזאזל משנה?... אז שבוע לא כתבתי בפורום... ביג דיל. העניין הוא שברגע שכל המריבות האלה נפתחות בפורום, זה הדבר שגורם להרחקה של כל מיני אנשים (ותיקים וחדשים) מהפורום... כי אתם יודעים מה? כרגע לא כל השרשורים של השטויות מפריעים לי, אלא כל המריבות המגעילות האלה- זה מה שדוחה אותי מפה (דוחה לא במובן של מגעיל ואיכסה, אלא דוחה- מרחיק... כמו דוחה יתושים). זה מה שמעצבן, מכעיס ומונע ממני להיכנס לפה הרבה ולבדוק מה חדש פה... אז בבקשה- בואו נפסיק עם כל הבלאגנים המיותרים האלה... אם יש דבר חשוב שידעתי לפני הבומבמלה, ושם הדבר הזה הומחש לי בצורה נהדרת זה- all you need is love, ואני חושבת שטיילר יסכים איתי
שיהיה לכם חג שמח (כן, היום ערב חג), ורק אושר ושמחה
אוהבת את כולכם

אני באמת אוהב את הפורום

ואת הפורומיסטים כולם, אחרי הכל, אני באמת מבקר פה לפחות פעמיים ביום... כשאפשר... אבל עם כל הכבוד לשרשורי האוף שגם אני תורם להם את חלקי... כמעט ואין שרשור רציני אחד שאחרי שהוא נפתח לא הופך תוך כמה הודעות לשיחה אישית... ואני בטוח שלכל אחד פה זה קרה שהוא פתח שרשור על נושא שחשוב לו, ומבין כמה זה מדכא כשאחרים לא מייחסים לנושא את אותה חשיבות.

ביקורת..?

זה לא ממש ביקורת זה (יותר) משהו שמציק לי.. הקטע עם ה"טונים" פה.. (ובכלל ב"דיבורים" דרך המחשב) כשאתה עושה הודעה עם שורה של סימני שאלה/קריאה זה אומר משהו! אפילו אם זה שלושה.. וגם אם זה סימן קריאה אחד.. זה אומר משהו.. חלק לוקחים את זה כאילו אמרתי את זה בתוקפנות!! (שימו
) בעצם כשאני רק רציתי להדגיש את מה שאמרתי.. וככה לרב נוצריך הסכסוכים והמריבות פה.. וזה דבר שמפריע לרבים פה.. (לפי מה שהבנתי כשקראתי את ההודעות) אז בעיקרון מה שרציתי להגיד (זה לכולם פה!) שתנסו לשים יותר לב לכמות הסימני שאלה/קריאה שאתם שמים בכל הודעה.. גם אם אתם מעוצבנים! אל תקראו את ההודעה מלחתחילה כאילו באו והתקיפו אתכם.. ואם כן. אז תזכרו שאתם כועסים ואולי ככה אתם מבינים את ההודעה.. ותקראו אותה שוב ואולי עכשיו היא תראה אחרת! אז תחשבו ישר שמתקיפים/מתנשאים וכו'.. אני אומרת את מה שאני אומרת כי קרו כאן כ"כ הרבה מקרים של טונציה כזאת שגרמו להרבה אנשים פה להיעלב ולא לרצות להמשיך להיות פה בפורום! ולהגיד את האמת זה גם קרה לי.. ובגלל זה התחלתי לשים לזה יותר לב ואם צריך לקרוא את ההודעה שוב.. להבין מה רוצים להגיד מתחת לכל הדברים.. כי אפילו אם אומרים דברים בכעס יש לזה משמעות! לרב! מקווה שנרגעו פה הרוחות והכל יחזור (במהרה!) לקדמותו שיהיה לכם חג שמח! אוהבת המוןן!
עדי

kedeman

New member
שאלה

אני ידוע שביקשת לא להגיב בשרשור הזה - ואני מכבד את זה אבל צריך בכל זאת איפשהו "לעבד" את הביקורת שמועלית פה ובשביל זה צריך לדבר על זה איפה תהיה אפשרות להגיב? על אף מה שאולי אנשים אחרים חושבים - לדעתי ימשיכו לקפוץ פה מריבות עד שתיהיה איזושהי הסכמה או לפחות הבנה כללית

חייבים להגיב לזה...

תסלחו לי על שבירת החוקים... אני מסכים שצריך איתך לעשות עיבוד לדברים... אבל מצד שני, נראה לי שזה גם יהייה נכון להציב שרשור אחד שבו כל משתמש יוכל לתת ביקורת הפורום על הפורום בלי לפחד לקומם עליו את כל העדה. בינתיים, אם מישהו מעוניין להגיב לאחת ההודעות, נראה לי שהמקום הוא במסרים. אז בואו נשתדל למצאת את הרעיון של השרשור ובאמת לא להגיב על דברים.

קקי, תסלחו לי שוב

תיקון1: אני מסכים איתך... ולא "אני מסכים שצריך איתך" תיקון2: המילה המודגשת צריכה להיות בונה ולא "פורום"

ביקורת

רוב השירשורים כאן נפתחים מלכתחילה כרמה נמוכה, וכמישהו שלא נמצא כל היום בפורום ומגיע אליו מפעם לפעם, אין לי שום יכולת ורצון להשתתף, כי השירשורים לא באמת מעניינים אותי. וסתם עוד משהו קטן, אני ממש לא סובל שאנשים כותבים בצורה מפגרת בכוונה.

אמרת שאתה לא סובל אנשים שכותבים

בצורה מפגרת בכוונה.. אז תן דוגמא.. מה זה צורה מפגרת בכוונה? =\

Yootam

New member
להגיד לכם מה מפריע לי?

אז ככה- ובבקשה תשתדלו לא להיעלב. מפריע לי שאנשים כל כך רוצים ומנסים שהפורום יהיה ברמה גבוהה, ואינטלקטי להחריד. רדו מהעניין, ומהר! הפורום זה המקום שלנו להגיד מה שאנחנו רוצים ומה שבא לנו, גם אם זה נראה למישהו מטומטם- ואם זה נראה לך מטומטם אז אל תגיב. ובקשר לזה שאנשים נעלבים- אז להיעלב זאת בחירה. ומי שנעלב ממה שאני אומר- אז שיעלב!!!!!!!!!!!!! (המון סימני קריאה) הפורום נועד שנגיד מה שמעיק לנו על הלב, מה שמצחיק אותנו, מה שמפריע לנו, וגם שטויות, כן שטויות! אז בסדר, גם לדעתי יש כאן שרשורים שלא שווים תגובה- אז אני פשוט לא מגיב להם! וזה כל כך פשוט. לגבי מה שטיילר אומר אני מסכים- לא פעם קרה שהועלה נושא משמעותי שהפך תוך 3 הודעות לשיחה אישית על הא ודא. ועמרבליו מתכוון לזה שכותבים טודא, למשל.

חי חי... זאת אני! ../images/Emo13.gif

ידעתי שהוא התכוון אליי, כי אני כותבת טודא, וכי אני כותבת בצורה מפגרת. אפילו שאני חושבת שהיא לא מפגרת.. אבל - כל אחד ודעתו! אז רק תגובה קצרה: זה לא הולך להשתנות, אני לא אתחיל לכתוב נורמאלי - אז תרדו מזה! אה, ויותם, אני מסכימה איתך! גם לדעתי זה רק פורום, וכן, כמו בכל קבוצה של חברים, יש גם מקום לשטויות. לא הכל צריך להיות רציני ואינטלקטואלי כל הזמן. תקשיבו, הייתי בחפירות ארכיאולוגיות 3 ימים, אני לא צריכה את זה גם פה! חח... :) וגם, תגובה להודעה של שי, אפילו שאסור לכתוב תגובות... אממ.. אני חושבת שאין מקום בלי ריבים. גם בין חברים, גם בין אוהבים. תמיד יש ריבים. ואם לא היה ריבים... אתם לא חושבים שהיה כאן קצת משעמם? אני חושבת שכן. אבל כמובן - הכל בפרופורציות!! ודבר אחרון... אין לי כל כך ביקורת על הפורום כי לא נכנסתי אליו כל החופש. אני לוידעת כל כך מה קרה פה ומי רב עם מי ועל מה.. אז.. לצומת ליבכם! ואל תנסו לגרום לי לשנות את איך שאני כותבת, כי זה לא יילך לכם...

למעלה