חברי פורום יקרים

המוקיון

New member
חברי פורום יקרים

אני רוצה לשאול אותכם שאלה : מה לדעתכם גורם לאנשים להיכנס לפורומים השונים וממש ל"התמכר " ? האם זה מתוך רצון לידע, מצוקה כלשהיא ? סקרנות , רצון לתמיכה ? סתם לשם שעשוע האם לדעתכם יש שפה ייחודית לפורומים ? ? אשמח עם תענו

אפשר לחלק את השאלה לשנים

מה גורם לאנשים להיכנס לפורומים השונים ומה גורם להם "ממש להתמכר". לחלק הראשון היו מספר דיונים. איני זוכר שהיגיעו כאן לאיזו מסקנה. אני לדוגמא נכנס לפורומים שונים כדי לעזור, להיעזר ו/או כדי למצוא תגובות למה שכתבתי. לפעמים נכנסים גם לצורך חברתי. מה גורם לאנשים להתמכר? אני מניח שככל שה"כיף" גובר אמורה העמידות האנושית לרדת אצל אותו מתמכר. המתמכר המושבע אמור להיות חלש אופי ובעל נטיה התמסרותית לדברים שהוא אוהב. מן הסתם כולנו כאלה רק בהבדל של מינון. הכוונה שלכולנו יש חולשות אופי ודברים שאנחנו אוהבים. השאלה כמה.

e-magine

New member
אני אנסה להצדיק את קיומי

השאלה "למה משתתפים בפורומים" באמת נדונה כאן, אני מקווה שתמצא בשרשור הזה עניין. באשר להתמכרות: אפשר להתמכר לכל דבר, אני טוען שכמו יישומי אינטרנט אחרים, הגלישה בפורומים יכולה לספק לנו מעין תרופה לבעיה יותר יסודית. כתבתי על זה המון, בשנה וחצי הראשונה של הפורום הזה. הכל נמצא בארכיאון. באשר לשפה: אני בדעה שיש סלנג אינטרנטי, לא רק של הפורומים, גם של הצ'אטים , של הבלוגים ושל יתר האתרים. לא נראה לי שיש בפורומים שפה שונה ממה שמדברים בחדרי צ'אט או באיציק.

אצלי זה התחיל מתוך סקרנות

ורצון למצוא חברותא וירטואלית והמשיך בהתמכרות שסיבותיה הן כל המרכיבים שהזכרת

למעלה