חברי פורום יקרים

בת ימה

New member
חברי פורום יקרים

מה אומרים פרפרים לפי הפנג שואי? מאז שהתחלתי.... באים לבקר והולכים אם התשובה מפחידה היו עדינים איתי
ואם היא טובה, שפכו שפכו ת'לב
תודה

לא מפחידה ... ../images/Emo24.gif

בת ימה חמודה... לפני שאשיב אני רוצה לתת לאנשים אחרים לענות לך לפני ועוד לפני כולם, מה אומרים לך פרפרים? ש'פכי את את הלב...

גלית35

New member
בדיוק גם מה שאני רציתי לשאול יש../images/Emo20.gif

לי תמונה גדולה של מלא פרפרים שאני ממש אוהבת וכבר רואה אותה תלויה בבית החדש בסלון. מותר לענות מה הם מרגישים לי הפרפרים? יופי, חופש,קלילות,צבע רק חבל שהחיים שלהם קצרים.

sidi

New member
בדיוק

מה שאני חושב. יופי, חופש וגם אי לא יודע בדיוק איך לתאר את זה אבל אני חושב שהרבה שלווה יחד עם אימפולסיביות. אבל מה שהכי קופץ לי בראש זה גם חיים קצרים.

niya

New member
אתם יודעים../images/Emo132.gif

שסוקרטס הואשם בדעות לא מקובלות לזמנו, ולכן יכול היה לבחור בין גלות מארצו לבין עונש מוות. הוא בחר בעונש המוות, וטען כי "לא חשבתי שמחמת הסכנה עלי לנהוג שלא כבן חורין", כלומר, הוא העדיף שלא להיות גולה (=לא בן חורין) ולמות. כך גם הפרפרים, בעיני, יש להם החופש שלהם, הם בני חורין, אבל חייהם קצרים. זה עדיף, ללא ספק, מחיים ארוכים ומשועבדים. שבת שלום

DOLPHINREEF

New member
פרפרים בשבילי...צבעוניות, חופש

פרחים, צוף.... עפים לאן שבה להם.. חייהם קצרים אז מה? הם איכותיים... וגם כל הדרך שבהם הם מגיעים לעולם... מהגולם... עד הפרפר המדהים! אצלנו במשפחה מאמינים גם שפרפרי לילה מביאים מזל טוב...

עדינים, שבריריים, יפיפיים,

חולפים בן רגע,חופשיים, מגשימים את מטרתם בחיים ומתים, קלילים, פרפרים מרפרפים... איך בא לי עוד להגיד עליהם... מה עוד?

בת ימה

New member
בשבילי פרפר זה גם

מקסים ביופיו, עדינותו כמעט לא מאפשרת את הצבעים ומה שמצוייר עליו . אצלי מרגיש כמו התחדשות, התבהרות, הטהרות, מה שהו עסוק בו רק יפה וטהור וגם !!! תמיד אמרו לי שאסור לגעת בפרפר או להפריע לו כי זה נשמה של אדם <אולי מישהו קרוב שמת> אתם יודעים שבזכות אביבה הגעתי להכרה של סדר וטוהר בביתי, בחיי, ואחרי זה הלכה למעשה <לנקות תמיד ניקיתי> כך שאני בעיצומו של תהליך זה. בלי להשמע כאן דרמטית,אולי אתם מכירים את הסיפור של האדם והאל. יום אחד אדם נפטר, עלה לשמיים ופגש את האל. האל לקח את האדם לחוף הים ושנייהם התחילו לצעוד על החוף. תוך כדי, האל מראה לאדם את כל חייו על קו האופק... האדם מבחין כי כל פעם שנגלות לו תקופות טובות בחייו הוא רואה שני זוגות צעדים על החול, שלו ושל האל, ובתקופות הקשות שלו הוא רואה רק זוג צעדים אחד. שואל האדם את האל איך זה שדווקא בתקופות הקשות של חיי אני צועד לבד? עונה לו האל, הצעדים שאתה רואה על החול, הם צעדי שלי, אני נשאתי אותך על ידי עד שהתגברת על התקופה הקשה.... השנה האחרונה היתה לא קלה ותודה שהיא כך ולא אחרת, מתאפשר לי ללמוד שיעור, ושיעור מגיע רק כשאפשר להתגבר עליו. כך שהם סמל של ההתחדשות, הטהרות, ולקיחת האחריות על עצמי ועל חיי ואולי גם 'מישהו' בא לצפות וזה בעצם לא לבד ואולי באמת לא לבד כי אני חלק בלתי נפרד מהטבע, ובעצם הבנתי ומעשי נגלה החיבור עם הטבע ובדרכו כך הוא בעצם מגיב!!! הזמניות שלהם, סמן לתקופה שמתקיימת ובת חלוף, תחילתה של תקופה טובה יותר כי הם בעיני מסמלים טוב, מקווה שגם הפעם. שוב יצא ארוך...<סידי בלי ברקסים
הפנמתי...

sidi

New member
../images/Emo45.gif

מילים יפות כתבת.
יש לי בעיה גם טקסטים ארוכים אבל שמחתי לקרוא את זה. בכל אופן תודה על ההתחשבות

DOLPHINREEF

New member
ובאווירת הפרפרים... כמה עבודות שלי

מקווה שתהנו, סבון פרפר... שאני מכינה מסבון רגיל שאניממיסה במיקרו ויוצקת לתוך שבלונה .

sidi

New member
מעניין

פעם (כשהייתי צעיר ויפה (טוב נו... יפה אני גם היום
)) גם אני הייתי פרפר לילה.

בת ימה

New member
סידי

למרות שאנחנו אותו גיל אני עדיין מי אמר שבנות מתבגרות לפני בנים?

sidi

New member
מי מי מי

אמר באמת???
ולאן גברתי מתפרפרת בלילות? (נשאל במבטא פולני)

sidi

New member
חחחח

הייתי עונה משהו על "ישמע גרוע" אבל אני אעצור כאן.

למעלה