חברי פורום יקרים

AngeIDust

New member
חברי פורום יקרים

אחרי וויקנד עמוס בלימודי בקטריות, וירוסים וכל מיני פרזיטים למיניהם (כן, הלימודים שלי נפלאים..) עלתה בי שאלה חשובה. אחרי ששירן חגגה 20 והגענו למסקנה שאנחנו כבר לא ממש נוער בחו"ל אלא סתם אנשים בחו"ל שלא בא להם להפוך ל"זקנים בחו"ל" תהיתי - מי מכם מתכוון לחזור לארץ בתום הלימודים? (אני עוד לא ממש חושבת על זה כי יש לי רק עוד 4 שנים לימודים, אבל מתישהו נצטרך לחשוב על זה!)

MissUnKnown

New member
אני חשבתי על זה

אבל ראלית אם אני רוצה לעבוד בתחום שמעניין אותי כרגע אין לי עתיד בארץ. אני רוצה לחזר מתישהו, מי יודע מתי זה יהיה.

ראיתי 60 דקות לפני כמה ימים

ודיברו על הבייבי בומרז שטיפלו בהם יפה מדי בתור ילדים והם מגיעים לשוק העבודה ולא מקובל עליהם שהבוס לא נותן להם מחמאות כל הזמן. אז הם בני 30 וכולם נוער, אז למה אנחנו לא יכולים? חוץ מזה, כן, אני רוצה לארץ, אבל מכאן עד לשם יש עוד כמה שנים טובות. נראה כמה זקן אני אהיה וכמה הצבא ירצה לוותר לי.

I3lackM

New member
הצבא יכול לרצות

אם יש לו תואר זה רק בונוס, אף אחד לא מכריח אותו לשרת במשהו שמתאים למקצועו (כמו שלא הכריחו אותי). אני חוזר מעל גיל 20 ומורידים לי שנה שלמה מהשירות (אם לא אלך לאיזו יחידה מובחרת) כך שההנחה יכולה להיות גדולה מאוד.

אווה, שנה שלמה. עם טובות כאלה מי צריך עונשים?

אני לא הולך לחזור לפני התואר השני אז יש עוד כמה שנים.

I3lackM

New member
ציני שכמוך

שליש מהשירות זו הנחה גדולה. מעל 26 אם אינני טועה אתה לא צריך לשרת בכלל, כמובן שיש עוד דרגות בדרך לשם. ועם גישה כמו שלך רוב הסיכויים שלא תמצה את עצמך בצבא לא משנה כמה זמן תשרת :\

eynav br

New member
12 בינואר 2008 אני שם

וכמו שI3lackM(סליחה, אני לא יודעת את השם) ONE WAY TICKET... אבל אני עוד אחזור!!!

למעלה