חברי פורום "חרדים"

דוסית1

New member
אז ככה...

אני כפי שהבנתם נשואה עם 17 ילדים ועוד כמה בדרך (אמצע תשיעי). ועקב שמירת הריון שאני נתונה בה אינני יכולה לזוז מהמיטה עד לאחר לידת השלישיה הבאה והמיוחלת שלי (לא, אתם לא מזמנים לברית כי יש לי שלישית בנות...) אז אפשר לבוא לבקר אותי במעיני הישועה חדר 432, אני עם החלוק הצהבהב והכתמים הדלמטיים (לא ככה קניתי אותו, זה נהיה תוך כדי השהיה בבית חולים מהאוכל וכו`...). עדיף להביא תקרובת מהבית (ולקחת בחשבון שהיא לא תחזור לשם יותר...) מטבח בית החולים סגור למבקרים בימות החול! מה עוד....?! ועכשיו ברצינות, אני לא נכנסת לפורום מתוך שיעמום, תאמינו לי שעם כל השיעורי בית והמבחנים אין לי אפילו שניה פנויה להשתעמם... אז למה אני פה?! א. כי התמכרתי... ב. כי אני נהנית להשתתף בדיונים בנושאים אקטואליים לציבור שאליו אני משתייכת. ג. כי יש פה אחלה אנשים! אז שיהיה שבוע טוב! תמשיכו כך!

שיSY

New member
חחחחח

אהבתי, עוד מעט 20 ילדים... אז איך יש לך זמן להכנס לפורום? טוב בטח יש לך עוזרות... ואם כן יש לך כסף... אז אולי תביאי לנו קצת... טוב אז בטח משועמם כמוני... לא צריך כסף, אז לא צריך... שבוע טוב!

דוסית1

New member
חחח... עניי פורומך קודמים??

תחפשו לי מקור לזה ואני פותחת קרן גמ"ח להכנסת כלה דרך הפורום... :) אגב, יש לי כבר גמ"ח לעשירי למנין...

MITANYEN

New member
לעניי פורועירך בטח יש בונוסים

נוספים? האמת שסיכמנו שאת באה אלי לקחת מהכסף של סטופ אז תקזזי

MITANYEN

New member
הקטע עם החלוק אאאייייככככססססס

אל תזכירי לי כל מני דברים עכשיו

MITANYEN

New member
אהלן בן מלך ממצב

מבחינת נשואים אפשר לומר שיותר נקי פה מהצאט עכשיו נשאיר לך את העבודה לזהות את הכנוי שלי בצאט

למעלה