חברי פורום "חרדים"

בן מ ל ך

New member
חברי פורום "חרדים"

מענין אם יש כאן נשואים או רק רווקים. במילים אחרות האם יש גם נשואים משועממים או רק בחורי ישיבות... אתם יכולים להתנגד ולטעון שהפורום אינו מיועד למשועממים, להיפך, הדיונים כאן מאד נחוצים לחרדי המצוי.

לביא4

New member
בן מלך - יש לפורום פינת שידוכים

תוכל להירשם שם ולראות גם דברים אחרים. בהצלחה רבה.

דוסית1

New member
בן מלך...

הזכרון שלך כ"כ קצר...? רק לפני שבוע קבלתי ממך מייל בקשר למחשב... אז סתם לידיעתך אני שורצת פה ולצערי עדיין מהסלולארי... אז עדיין לא הגשמתי חלום.... בכ"א שמחתי לקבל את המייל! ואני בת (אם לא הבנת את זה עד הרגע...) שיהיה שבוע טוב!

בן מ ל ך

New member
שכחתי ממך

אם כי אני לא משוכנע במאת האחוזים שאת בת. ראיתי איזה הודעה שלך שכתבת על עצמך בלשון זכר... ישנם גם כאלה... מה לעשות.

דוסית1

New member
ההצהרה שלך...

גובלת בהוצאת שם רע... מתנצלת שאין לי דרך להוכיח לך שאני ממין נקבה... ואל תשכח שבסלולארי זה לא כ"כ בעיה לשכוח אות... אם לא אכפת לך איפה כתבתי בלשון זכר...

בן מ ל ך

New member
ציטוט

השבוע ביום שלישי... היה נחמד! אמנם לא כולם היו (מי שנכחו במעמד הלוא המה יכתבו לזכרון עולם בהודעתי זו: שי, שריקו, רפוש, מתעניין, במבי ואנוכי (עבדכם הנאמן.... :) אשמח להשתתף שוב במפגשים כגון דא.... :) הודעה מאת דוסית1 מה הכוונה עבדכם הנאמן? למה לא שפחתכם הנאמנה?

דוסית1

New member
חח... הבנתי!

כי זה לא ביטוי כ"כ נפוץ שפחתכם הנאמנה... בברכת שבוע"ט ושלא תצא שוב תקלה על ידי! שפחתכם הנאמנה (בן מלך, עכשיו אתה רגוע..? :) דוסית.

דוסית1

New member
בסדר סלחתי...

א-נשים (זה כדי שלא תתפוס אותי שוב על המילה...) אחים אנחנו...

לביא4

New member
למה לא ההיפך...

(סליחה שאני מתערב) ולמה שהוא לא יכתוב "עבדכם הנאמן" או "עבדך הנאמן"....

דוסית1

New member
כי שי אמר שכבר יש לי...

עוזרות... זה מספיק לא?! ראה בתגובה לתגובתי הראשונה בשרשור... וחוץ מזה שחררתי אותו בשנת היובל...

לביא4

New member
למה לא ההיפך...

(סליחה שאני מתערב) למה שהוא לא יכתוב "עבדכם הנאמן" או "עבדך הנאמן"...

אמיתי 24

New member
את ,בא לרבות דוסית ../images/Emo13.gif

עמ"י עש"ו כך למדנו מנחום איש גמזו אתין וגמים אתילרובוי
(את וגם מרבים )

למעלה