חברי פורום ה' עמכם..

הכלטובה

New member
חברי פורום ה' עמכם..

כל פעם שאני נכנסת לפורום אני רואה אנשים שנכנסים לפורום והם בדר"כ לא חברים בפורום הם פשוט ככנסים מבררים מה שהם רוצים וזהו..ולדעתי הפורום לא נועד בשביל זה בכלל...אז אולי כדאי שניהיה קצת יותר מודעים...חודש אדר שמח ..

הכלטובה

New member
לא מה פתאום!!

אבל שהם לפחות ישארו ולא יכנסו יפתרו את הבעיות שלהם ויצאו.

r3fl3ct10n

New member
אולי הם לא רוצים?

אולי הם מתביישים או חוששים? ואולי הם סתם, בחוסר רשעות לגמרי בד"כ, רוצים להיעזר בידע העצום שיש לחבר'ה של הפורום? בסופו של דבר הפורום הוא גם בשביל זה שהרי נכתב בספר "דבר המנהל" פרק א' פסקה 25 מטרת הפורום היא בעיקר לפתח דיונים בנושא התנועה וערכיה, אך כאן תוכלו גם לדבר עם חניכים ומדריכים מסניפים אחרים על הדרכה, פעולות, בעיות בסניף, רעיונות, ועוד. קיצר, מותר גם סתם לשאול-אין צורך להתרעם.. יום נפלא וחודש טוב!

tamarhp

New member
לא ממש מסכימה :)

הפורום, כמו כל פורום, מורכב מקהילה ואורחים... גם אני הרבה פעמים נכנסת באופן חד פעמי לפורום מסויים רק בשביל לשאול שאלה חשובה וזהו, יותר אין לי מה לעשות שם... :) כמובן שנשמח אם האורחים כן ישארו ולא יכנסו באופן חד פעמי (אם זה שייך), ובשביל זה - זה התפקיד שלנו להיות הכי נחמדים שיש ולשכנע אותם להשאר. אבל אני כן חושבת שמותר וצריך שיהיו גם אורחים חד פעמיים ומתחלפים... :)

ש ו ר ש י

New member
מפיתום! ../images/Emo119.gif

בכל פורום יש אנשים שבאים סתם לשאול שאלה או לבקש משהו. למה שנגרש אותם?! בכיף שיבואו...

למעלה