חברי נוער יקרים,

תמיר1991

New member
טוב נו, מאוד עסוקה../images/Emo98.gif

ואני לא יודע, זה די מוזר שאת מפרסמת את זה כ"כ הרבה
תמיר.

תמיר!!!

הסיבה שהיא מפרסמת את זה היא מכיוון שאני ביקשתי ממנה. אתם לא מפסיקים לקטר, להתלונן ... אך כאשר צריכים נציגים- פתאום לפתע!!- לאף אחד אין חשק/כח/זמן... מענין ומוזר הוא של"אסיפת נוער" לכולם יש זמן.... לגבי אסיפת הנוער- החלטת מזכירות משבוע שעבר - הוחלט כי כל גוף במפלגה המונה פחות מ-15, לא יוגדרו בעלי תפקידים (כגון יו"ר) אסיפת נוער גם לא תתקיים, אלא אם יהיו לפחות 15 אנשים. צר לי.

אז מה אם המזכירות החליטה..

יש גם את התקנון של נוער שינוי ואנחנו לא החלטנו על שום שינוי בתקנון באסיפה נוער. ומפחינתנו התקנון שלנו הוא זה שקובע. ועל פי התקנון אנחנו חייבם לעשות בחירות ועל פי התקנון אנחנו צריכים לכונן אסיפה. ככה שאת טועה רונית.

איך אומרים...

ועכשיו איך אומרים ...בואו נעשה משוואה מסויימת-או"ם=שמום (ציטוט של בן גוריון).מזכירות מפלגת שינוי=או"ם=שמום.ואני אומר לכם!! . שאם מזכירות המפלגה לא מתחשבת באנו והיא שמה עלינו פס! אז היא בסך הכל שמום..| כן כן אם זה מצחיק או לא מצחיק מזכירות המפלגה היא בסך הכל שמום.

טוב!!! אסף, תעשה לי טובה!!!

מזכירות המפלגה בכל זאת מקבלת החלטות, ההחלטה התקבלה ולא רק לגבי הנוער, אלא לגבי כל קבוצה בתוך המפלגה (צעירי שינוי וכו'...) אז תפסיק לחשוב שהתקנון הוא זה שקובע. תבין- נוער שינוי הוא לא גוף עעצמאי, הוא חלק אינטגרלי ממפלגת שינוי, לא גוף נפרד! רוצב להיות גוף נפרד- בבקשה, תהיה , אך אל תתחיל שוב עם ההערות המרגיזות הללו, אין לי כוחות לזה. תודה

הטובה הכי גדולה

שאת יכולה לעשות לי בנתים עבורי היא פשוט לענות לי בפלפון... אני לא מדבר כאן על ההחלטה עצמה., אני מדבר כאן על כך ששוב בחוצפה גדולה היא התקבלה בלי שום דיון עם הנוער ובלי שום בכלל שהוזכר לנוער לפני ההחלטה בשביל שנוכל בכלל למחות על הדיון או אייכשהו להשפיע... אלא שוב פעם היא מונחתת עלינו על לא עוול בכפינו... ואני לא אפסיק לחשוב שהתקנון הוא זה שקובע כי כך זה.. את רוצה?! תכנסי איספה ותציעי לחבר נוער מסויים לשנות את התקנון... תביני-נוער שינוי הוא גוף עצמאי. לא כתבתי שהוא גוף נפרד. אבל יש לו תקנון משלו והיסטוריה מסויימת גם משלו ועקרונות משלו וכן גם יו"ר משלו !! ואם הוא לא היה עצמאי אז גם כל חבר מפלגה אחר היה יכול לקבל זכות הצבעה למשל באיספות נוער של התנועה או כל מיני הצבעות אחרות.

ומה יש לך מסימני קריאה בזמן האחרון?

(שאגב סימני קריה רבים מסלמים צעקה בחי היום יום) גם בפורום של המפלגה את צורחת שם על אנשים גם עלי,.. מה יש לך?!

סימני קריאה מעידים על מה ??????????

על צעקה???? איך אני לא אצעק! אתה מתקשר אליי אחרי 22:00 בלילה כבר כמה פעמים זאת לאחר שביקשתי לא לטלפן אליי בשעות אלו!!

חחח לא יודע...

לפחות לפעמים הם מעידים על צעקות.. ואיך אני לא אתרגז? כל היום אני מתקשר ואת לא עונה, ובשעות היותר מאוחרות כאשר אני מתקשר ואת כבר עונה... את כמו תמיד אומרת לי.. .שזה לא שעות מתאימות...

אמרתי לך שאין בעיה לטלפן אליי

בשעות נורמליות.. קרי: 20:00 בערב , 19:00 וכו'... 22:30 בלילה... זו חוצפה! על אחת כמה וכמה כאשר אתה חוזר על עצמך ועושה זאת כבר 3 ימים רצוף!! כן, אני כועסת,

גם אני כועס.

נו אז אז מה אם זה חוצפה?! גם זה ששאין בחירות כבר שהיו צריכות להעשות לפני כמה חודשים טובים.. תאמיני !! זאת חוצפה הרבה יותר גדולה!!

אסף, לאור ההערה האחרונה

אבקשך לא לטלפן אליי בכלל. אם יש לך שאלות. פנה למזכירות שינוי. ברגע זה אינני מתכוונת להמשיך להתווכח איתך. אינני עובדת בשינוי ובטח לא אצלך, אז ת-ר-ג-י-ע!!! אל תתקשר אליי. תודה.

מה יש לך פתאום?

אם יש לך עצבים תוציאי אותם על מישהו אחר. את החראית שלך.. ולכן אליך אני אפנה.. אם לא אז אל תיהיה האחראית.. למזכירות התנועה יאן אחריות ישירה.. וגם אם כן.. מזכירות התנועה היא דבר מופשט, מזה לפנות.? יש לך תטלפון של מזכירות מפלגת שינוי? ואת כן עובדת בשינוי! אומנם עובדת בחינם אבל עובדת. ולא כתבתי שתא עובדת אצלי. ואני רגוע כמו ימי הקיץ החמים כאשר אני ואהובתי שחינו לנו בכיף במיי הים השקטים והחמימים.

דללה

New member
אסף,

כל ההחלטות שנקבעו לא נקבעו ע"י רונית אלא ע"י המזכירות. אתה תאלץ לקבל את זה כפי ששאר חברי התנועה מקבלים את זה. כפי שרונית כתבה, היא לא עובדת בשינוי ולא אצל אף אחד מאיתנו, ולמרות שהיא אחראית על הנוער אין זה אומר שמותר לך להתקשר אליה בשעות לא שעות אחרי שביקשה ממך להפסיק.

דללה,

אז מה עכשיו נייהית מגינת רונית? מגינת המזכירות?! עכשיו את לצד הנוער או לצד המזכירות?! אני לא חייב לקבל את זה.. אני רוצה שהמזכירות תדע לכבד את הנוער, והיא לא מכבדת אותו.. ואתה אומרת לקבל את המזכירות כמו כולם? למה את מכבדת את כל התקנות כמו כל חברי הנוער? אז לפני שאת מצפה מאחרים כיביכול לעמוד בכל דירישות המזכירות (ושוב החלטת מזכירות אינה שינוי תקנון) קודם כל תראי דוגמא ותעמדי את בכל התקנות. נכון, אפשר לחשוב שכל שני וחמישי אני מתקשר אליה ב10 בלילה, סך הכל פעמים, וגם זה בלית בררה. אבל עקרונוית לא רק אל רונית אלא לכל האנשים אני מתקשר בשעות נורמליות.

דללה

New member
אולי די עם המשפט הזה???

באמת שזה נמאס! לא נהייתי מגינת רונית ולא כלום. היא ביקשה ממך שלא להתקשר אליה ב22:30 ומן הראוי שלא תעשה זאת!

נכון

אני לא אעשה כך,... ואגב אני ביקשתי תפסיקי לחסום אותי במסנגר ומין הראוי שכן תעשי כך.

דללה

New member
פה בדיוק ההבדל.

כשדובר על רונית, דובר על הטלפון שלה. כשאתה מדבר על החסימה שלך אצלי במסנג'ר, אתה מדבר על המסנג'ר שלי. פה בדיוק הטעות שלך. אם החלטתי לחסום זאת זכותי בדיוק כמו שזכותה של רונית לא לענות או לבקש שלא תתקשר אליה בשעות לא שעות.

למעלה