חברי נוער יקרים,

דללה

New member
חברי נוער יקרים,

מצ"ב סיכום הפעילות הראשונה של קואליציית הנוער של מכון ון ליר, למרות שלא הייתה נציגות משינוי, לא מאוחר מידי וניתן לצרף נציגים משלנו. אם יש נציג שמעוניין, שיפנה לרונית בהקדם. יום נעים.

אחראית נוער יקרה.

בעצם בכלליות, .. ואני שואל אני רואה את רונית מתעסקת הרבה עם המכון הזה וזה טוב ויפה אך לפני זה.. סידרת לנו כבר אסיפת נוער ?! כי אני רואה שיש לך פשוט מלא זמן.. כנראה כבר סידרת לנוער שינוי את כל מה שהוא רצה..

אסיפת נוער

נורא משעשע אותי המושג הזה "אסיפת נוער". משהו כמו אסיפת העם באתונה... בדמיוני אני רואה עשרות אלפי בני ובנות נוער שינוי נוהרים למרכז מכל קצוות הארץ. אני רואה אוטובוסים מלאים בעשרות נערים ונערות חדורי מוטיבציה, מניפים שלטים וצורחים בקולי קולות. אני רואה אולם גדול(משהו כמו היכל הספורט ביד אליהו) מפוצץ עד אפס מקום, רעש מחריש אזניים, ויכוחים סוערים, צעקות, מחאות, שירים, מריבות, מחיאות כפיים סוערות, זעם, בכי, התפרצויות שמחה... נו באמת, מה זאת הבדיחה הזאת? כל הנוער זה משהו כמו 10 אנשים. על איזה אסיפה בדיוק אתם מדברים? מה כאן צריך לארגן? תזמינו שולחן וחצי באיזה בית קפה, או שתקבעו אצל מישהו מכם בחדר בבית שלו ותגמרו כבר עם השטות הזאת. אסיפה עאלק...

חחח ...

אני אוהב את סגנון ההודעות שלך.. ולא כותבים נורא משעשע כותבים מאוד משעשע. וטעות כל הנוער זה בבערך 5 וחצי אנשים. וזאת לא בדיחה. ואתה לא חבר בנוער אז אולי אתה לא מבין כל כך את החשיבות הגדולה שבאסיפה ובעיקר באסיפה הספציפית הזאת. מה יש לארגן?! בחירות אולי? שינוי תקנון? הצעות לסדר? לארגן תתנועה? אדוני הייקר זה כבר בערך אולי 3 חודשים אולי יותר שאין לתנועה לא יו"ר ולא ממלא מקום ולא כלום!! אתה שמעת על תנועה ללא יו"ר!! עזוב עכשיו תנועת נוער פוליטית או לא פוליטית או מפלגה ולא נוער שמעת על כזה דבר?!! כי אני לא שמעתי.. ובקצב הזה בלי מישהו שעומד בראשונה אני לא יודע עד כמה זמן התנועה הזאת תשרוד. יכול להיות שלמפלגת שינוי לא יההי יו"ר?! הריי אם למשל רון היה מתפטר אני בטוח בתוך מקסימום חודש בערך אולי קצת יותר היו עושים בחירות לתפקיד זה. ולא צריך להזמין שולחן וחצי אני מסתפק בפחות. משרדי שינוי בתל אביב הם מספיק טובים בשבילנו יש שם נראה לי מקום לאפילו כמות כפולה מאיתנו. ואפשר לחשוב איזה סמינר יש למפלגת שינוי.. מזה מאות אלפי חילונים מכל קצוות הארץ וליברלים ודתיים שתומכים באנו באים בשביל הסמינר המפואר! במלון המפואר עם ארוחת הסופגניות המפוארת ודלת השומן!1... אפשר לחשוב...

חמישה וחצי אנשים צריכים יו"ר?

תקנון? הצעות לסדר? לארגן את התנועה? 5 אנשים זה תנועה? מה בדיוק המשעות של יו"ר תנועה המונה 5 ילדים? אפילו הבחירות לוועדת הקישוט של גן ריקי יותר חשובות מזה.

ועוד איך!!!

ודווקא שיש כל כך מעט חייב מישהו לעמוד בראשנו. בלי הדברים הבסיסים האלו לא נוכל להתקדם ונשאר תקועים בחמש וחצי אנשים ונמשיך לרדת. בטח כמו בכל תנעוה תקינה אנחנו גם צריכים תקנון כי אחרת על פי איזה קווים נפעל? תיהיה כאן אנדרלמוסיה שלמה!! כן הצעות לסדר... אתה צריך להבין אנחנו תנועה או לא תנועה? בכל תנועה יש תדברים האלו אם לא בואו נסגור את הבאסטה ונלך ומקסימום למפלגת שינוי לא תיהיה תנועת נוער, אבל אי אפשר להשאר את חמשת המופלאים האלו עובדי עצות. מה? משעות?! מזה?!<<< אתה מתכוון משמעות? זה לא עינין של משמעות פשוט נוכל באמת אייכשהו להתקדם (גם לא בטוח).. ושוב נאי אומר אם לא רוצים תחליטו אתם המפלגה!! לבטל את תנועת הנוער וזהו. אבל אי אפשר להשאיר אותנו תלויים בשמיים.

זה לא מגוחך?

שבן אדם שמעולם לא כתב מילה אחת בלי שגיאות כתיב מביכות, ומשפט אחד בלי טעויות ניסוח מדהימות (עד שלעיתים לא ניתן להבין כלל מה הוא רוצה) מתקן אותי על שגיאות דפוס? עד כמה טיפש אפשר להיות?

תמיר1991

New member
באמת?

ההודעה הזו שלך היא דווקא אחת הראשונות...
תמיר.

תמיר1991

New member
מותר לשאול למה הפרסום האגרסיבי

של המכון הזה?
צריך נציגות או לא, אם אין היענות וזה, אז זה נראה די מוזר אם זה מתפרסם כבר בפעם הרביעית
תמיר.

דללה

New member
הפרסום נובע מתוך הרצון

שתהיה נציגות גם משינוי. יש נציגות מתנועות נוער פוליטיות ולא פולטיות אחרות, ומן הראוי שגם אנחנו נהיה חלק מזה, לא?

דללה

New member
לידיעתך,

דווקא שקלתי להתנדב.. העניין הוא שיש לי המון חזרות בלהקה, פרוייקטים שונים ומשונים להגשה, 2 בגרויות חורף עוד פחות מחודש, עבודה ועוד שאני צריכה לעשות ואין לי זמן.

תמיר1991

New member
סבבה, אבל הפרסומת שאת עושה למכון

הזה נראית משעשעת, אם לא התנדבת, ולא משנות הסיבות שבגללן לא התנדבת... בכל מקרה, את די עסוקה אני רואה
תמיר.

דללה

New member
משעשעת?

לא חושבת. פרסמתי את מה שביקשו ממני לפרסם. די עסוקה? תחשוב שוב יותר לכיוון מאוד

למעלה