חברי ממרצ

לא ממרצ

New member
חברי ממרצ

כמו שאתם רואים, חזרתי לכאן אחרי הרבה זמן... עכשיו, רציתי לשאול אותכם שאלה, במסגרת סקר. אני מבקש ממכם לענות מאד בקצרה (מילה- שלוש) על השאלה שלי: "השטחים הכבושים"- ממי כבשנו אותם? אינ חוזר ומדגיש- השאלה היא אך ורק למען סקר ולא לצורך הבעת הדעות הפוליטיות שלי. תודה מראש.

עובדות אינן ענין של סקר

חלק מהשטחים שוחררו [לשיטתך נכבשו] מירדן וחלק ממצרים

ricardo18

New member
אכן.

לפי סקר שאני עשיתי לאחרונה - 73% קבעו שבמלחמת יום כיפור, צה"ל הדף פלישה של ברווזים כורדים. מה זה השאלות האלו?? אם הפואנטה הסופית שלך היא להוכיח שהשטחים מעולם לא היו שטח פלשתיני, ובדרך זו להצדיק את הכיבוש הישראלי - נכון. לפלשתינים לא הייתה מעולם הגדרה עצמית, אז מה? אנחנו חייבים להמשיך בדרכם של הירדנים שהפנו עורף לפלשתינים?

לא ממרצ

New member
אחי, תתפלא...

לסקר יש שתי מטרות: 1) לראות אם אתם יודעים על איזה שטחים כבושים אתם מדברים. 2) הוכחות בוויכוח שלי עם עוד מישהו.

pr3998

New member
המדגם שלך לא שווה גרוש

את מי מייצגים הגולשים בפורום הזה?

חברי מר"צ הם חבורה של אפסים

ויש להם רק 6 מנדטים והם שייכות לגוש המפלגות הלא ציוניות כדוגמת חד"ש רע"מ ובל"ד

הגדה המערבית-מהירדנים.

הגולן-מהסורים. סיני-ממצרים. עזה-ממצרים. תגיד, אתה לא יודע??

Deathatred

New member
אם כן ענה לי

הירדנים דורשים מאיתנו את הגדה? כן או לא?

לפעמים צריך לדעת עם מי להתווכח

אתה מנסה להסביר למטומטמים שא"י שלנו את זה אני יודע ורוב עם ישראל יודע אלא שמר"ץ השמאלנים המטומטמים האלה לא יודעים את זה עוכרי ישראל שכמותם מה שאני מאחל להם שהם יזרעו ויעבדו קשה בשדות שלהם בקיבוצים יזיעו ואת התבואה יאכלו אויביהם וכן שיאכלו 10 כיכרות לחם ולא ישבעו שיעבדו קשה כל החודש והמשכורת שלהם תלך על חשיש ומריחואנה שיהיה מורך נפש בלבבם הערל ושימותו מבחינה רוחנית

הם לא אבל לעם שנמצא בשטח הזה

מגיעה עצמאות. אם לנו מגיעה-גם להם. הם (אירגוני הטרור) משתמשים באלימות (לצערי הרב!)-גם אנחנו השתמשנו באלימות (לצערי הרב!). אני לא מבין למה לא מגיעה להם עצמאות. הם בני-אדם-זכותם לעצמאות. נקודה.

ricardo18

New member
כן, אבל דט' טוען שלעם היהודי אין

זכות לעצמאות משום שחלקים ממנו (האצ"ל הלח"י) נקטו באלימות כנגד אזרחים כדי להשיג את החירות הנ"ל. כמובן שדט' שולל גם התנגדות האלימה של "ההגנה" כנגד הכוחות הלוחמים הערביים. אבל על אפו ועל חמתו של דט', העם היהודי זכה בחירותו ובריבונותו(למרות אופיו ה"בבוני והאלים").

Deathatred

New member
תמשיל לסלף את ההיסטוריה

אם זה גורם לך להרגיש טוב עם עצמך. למה אתה מתעקש להפגין כזאת בורות בפומבי?

Deathatred

New member
לעם הפלשתיני מגיעה עצמאות

רק בתנאי שיוותר על השמדת ישראל כנרטיב המכונן שלו ויחדול מניסיונותיו לבצע מטרה זדונית ונאצית זו. "האיש המהלך ברחוב- יש לו זכות לחיות רק משום ורק במידה שהוא מכיר בזכותי שלי לחיות; ואולם, אם יש בדעתו להרגני, אין לו שום זכות קיום, וכלל זה חל גם על עמים." -זאב ז'בוטינסקי

לא ממרצ

New member
טוב, אני חושב שלא ניסחתי טוב

את השאלה, אז אני אכתוב לכם ניסוח יותר ברור ויותר ממוקד: ממי כבשה ישראל את "השטחים הכבושים" לפי האו"ם? אם גם פה תהיה לכם בעיה, באמת אין לי מה להגיד. חוץ מזה, אני מבקש לרדת מתשובות לא ענייניות וטיפשיות ולענות ברצינות. גם מי שחושב שהוא מדבר על עובדות חד משמעיות שיענה ברצינות או שלא יענה.

למעלה