חברי מאריאל, הצילו!!!!!

matt52

New member
חברי מאריאל, הצילו!!!!!

היום התקשרתי לחברי ושיחת טלפון זיעזה והקפיצה אותי ממטתי וברצוני לשתף את גולשי הפורום בסיפור עצוב זה-אולי מישהו יוכל לעזור לנכה ומשפחתו. הבחור נפיצע תוך שירות פעיל כאשר שירת בקבע במג"ב.פציעה קשה ברגל שעבורה קיבל 38% .אחרי הפציעה לא יכל לעבוד במקצועו ובכל זואת השתדל כל הזמן לעבוד בעבודות אחרות.לפני כשנתיים היפנו אותו מלשכת שיקום דן למקום עבודה שקיבל נכי צה"ל מלשכת השיקום,עקב נכותו לא יכול היה לעשות שעות נוספות ולכן המעסיק שעובד אגף השיקום פיטר אותו מהיום למחר.המעביד פיטר את כל נכי צה"ל שהופנו אליו על ידי עובדות התעסוקה במחוז תל אביב.לאחר שפוטר פנה הנכה לעובדת התעסוקה בלשכתו לקבלת עזרה וחפ"ר התשובה תלך לביטוח לאומי.חברי פנה לביטוח לאומי ותשובתם היתה לאחר 5 חודשים לא מגיע לך דמי אבטלה תחזור לאגף השיקום. הנכה נשאר ללא כסף למחיה משכנתאות חוזרות אינו יכול לקנות אוכל ורכבו הרפואי מושבת והואו תקוע בבית ואין אפשרותו אף להגיע לקבל טיפול רפואי או להגיע ללשכת השיקום מחוז דן מסיבה והוא גר באריאל ומרחק הנסיעה 55 ק"מ לצד אחד.ואין לו אף 100 ש"J בכיסו לתשלום עבור דלק. פונה אני אליכם בבקשה אישית עיזרו לנכה זה לצאת מהתיסבוכת לה נקלע אגף השיקום עובדת הרווחה והתעסוקה מתנערות ממנו שלחו אותו לביטוח לאומי (בטענה שלא מגיע לו כלום) וביטוח לאומי זרק אותו לאגף השיקום -הם צריכים לדאוג לך. נוסף על כך מכיוון ואין לו מקורות הכנסה הוצא נגדו צוו מעצר על אי תשלום חשבונות המים והגז.לאן הגענו?לפי שיחתי איתו היום הבנתי שהנכה הגיע ליאוש והוא לא יודע מה ילד יום. איפה ראשי האירגון? למי הם דואגים?? שנכה יעצר בגלל אי תשלומי חשבונות עקב טיפול לקוי ומזלזל של עובדי לשכת השיקום שמטפלת בו, והם ימשיכו לטעון שזה לא בעייתם.האם יתעוררו והמערכת תתעורר לאחר שאותו נכה יתאבד ואני חושש שהוא יעשה זואת יום אחד ויתוסף לרשימת נכים שפגעו בעצמם עקב טיפול כושל ומזלזל הנית ןעל ידי עובדי הלשכה לה הוא שייך. פונה אני שנית אליכם בקריאה נואשת ומתחחנת עיזרו לנכה הנ"ל לפני שיהיה מאוחר.

matt52

New member
באיזה אתר?

מה שלומך? לצערי אני לא מגיע לארץ קרקעו אותי לעוד 6 חודשיים מאמצע אוקטובר אין מה לעשות מאוכזב אך יעבור. הבנתי מיובל שיש לך מסנג'ר שלח אותו אלי הבודעה פרטית ונוכל לשוחח לפעמים.מה קורה איתך??

matt52

New member
אולי עדיף לפרסם זואת בעיתונות בארץ

ובאתרי החדשות שבאיטרנט ,שתקום צעקה לאן נכי צה"ל הגיעו.כדי לעשות זואת לפני שאותו נכה יעשה מעשה יאוש.

matt52

New member
זה לא אתר האירגון

האתר שפירסמת הוא אתר פרטי ומסחרי ולא מייצג את האירגון. כתובת אתר האירגון http://www.inz.org.il/ אך מצויין שפרסמת באתר ההוא מכיוון ובעליו והעורך בקשרים מצויינים עם הנהגת האירגון. אולי זה יעזור...מי יודע?

חייקין

New member
תגובה של nisimc בפורטל נכי צה"ל:

אני בזמן האחרון קורא סיפורים רבים מהן אלה ואף נחשפתי לסיפורים הרבה יותר גרועים ,רק לדוגמא פנה אליי בחור נכה צה"ל מעל ל20 שנה וסיפר לי את הגיהנום היום יומי שלו ,הוא עובד מזה 7 שנים במפעל שעד השנה האחרונה הכול היה בסדר עד שהופיע מנהל חדש אשר החל להתעלל בו ולהשפילו יום יום ,מטרתו הייתה פיטורי שהנכה יטפטר לבד ולא הוא יצטרך לפטרו,הנכה סיפר כי החשש הגדול שלו להפוף למבוטל גורם לו להיות כלוא בתוך סטיציה בלתי הגיונית. וזה רק דוגמא אחת יש עוד עשרות נכים שלא מקבלים טיפול בזמן לא מקבלים את מה שמגיע להם ישנם חברים וזה באמת מזעזע ישנם נכים שוכבים בבית ללא כול טיפול אף אחד בכלל לא יודע על קיומים נתקלתי אישית במקרה כזה של בחור מרמת גן שהזמנתי במקרה על ידי בנו לביקור חברים המצב מזעזע לא פלא שייש גם נכים שמתאבדים עשרות מקרים בכלל לא מגיעים לתקשרות אף גוף בעצם במדינה לא רוצה להתעסק עם זה,הייתה לי שיחה עם ערכות דין שאמרה לי אפילו בית המשפט כבר התעייף מאגף השיקום ,הגיע הזמן להתעורר היום זה הוא מחר אני!!!!

shanis

New member
הוא פנה לארגון ?

שיכתוב מכתב לראש אגף השיקום עם העתק לשר הבטחון וליו"ר ארגון נכי צה"ל. רק מכתבים כאלה מזיזים דברים מול אגף השיקום. מעבר לזה , ברמה הפרקטית, האם הוא קיבל שיקום ? אם קיבל שיקום למה לא ביקש להגיש ביטול שיקום ?

matt52

New member
הוא פנה ולא קיבל שיקום ../images/Emo46.gif

הוא פנה למיקי יו"ר מחוז תל אביב אבל שום דבר לא נעשה,רק הבטחות. שיקום הוא לא קיבל אף פעם ,שלחו אותו ללמוד הנהלת חשבונות מקצוע שלא מתאים לו בכלל ולא סיים את הקורס עקב ניתוח שעבר ברגלו הפצועה במהלך הקורס.

shanis

New member
אז שיפנה ליו"ר הארגון

מעבר לזה שינסה לבקש ביטול שיקום בטענה שעבר ניתוח במהלך הקורס. נשמע לי שהוא צריך לעשות קצת "רעש", לפנות לכמה אנשים למעלה כדי שיהיו מודעים למצב שלו.

ארגון נכי צה"ל לא עושה דבר

שיבוא כאן נכה אחד ויספר איך עזרו לו בארגון נכי צה"ל גם אני הייתי שם... אולי תקח עו"ד אמרו לי. מאיפה שיהיה לי כסף לזה? בקלות היה הארגון יכול לשכור עשרה עורכי דין ולייצג את הנכים תקציב הארגון ענק, הרי הם מקבלים אחוז לא מבוטל מכל קצבה שלנו אם אנחנו רוצים או לא אותו דבר יועצים רפואיים תביעות תקדימיות, הפגנות לובי בכנסת.. כלום במקום זה לא ברור לאן הולך הכסף? לאן ? משכורות ? אוטומובילים לוקסוס? כיבוד? נסיעות לחו"ל

שרקי..

New member
כתבתי לשר הביטחון אחרי חצי שנה

קיבלתי מכתב מאיזה עוזרת שלו שציטטה את התשובה של אגף שיקום

חייקין

New member
עוד תגובה בפורטל, של "יוסי":

זהו המצב האמיתי ששרויים הרבה נכי צה"ל היום והם מפחדים להיות מובטלים ומנסים לסחוב את העגלה עד שקורסים !!! לא כך המצב צריך להיות עובדי השיקום והאגף נועדו לתת פתרונות לנכים אך לצערי זה לא קורה כי הארגון שכח את דרכו ואת ייעודו!!! ייעודו לייצג את הנכים מול האגף לצאת למאבקים על זכיות הנכים שלא יפטרו נ כים שימצאו פתרונות תעסוקה ושיקום הולמים ולא משהו קקיוני רק כדי לצאת לידי חובה והמצב חוזר חלילה המצב לא יכול להמשך כך קומו עורו וייצגו אותנו כפי שהנכם אמונים ולא כפי שהנכם מתנהלים היום לא מענ יין אותנו המשלחות לחו"ל ולא הטיולים לאילת . הבעיות האמתיות אוזלת ידכם מול אגף השיקום והדרדרות במצב נכי צה"ל. עורו מהתרדמה שבה אתם נמצאים

אשרוף עצמי בכניסה לאגף השיקום

אדאג שהנפגע היחידי יהיה אני, ואתלה לעצמי שלט על הצואר ככה יעשה לאויב העם אולי מישהו יזדעזע ויתעורר כי הסיפור הזה של הבחור מאריאל והסיפור שלי ושל מאות ואלפים זהו סיפור עצוב... אנחנו נירקבים לאט ונמקים שיקרו לנו, ואני שקרתי לחילי שאם יפגעו יהיה מי שידאג , שיחבוש פצע, שיחליף טיטול, שיוציא את העגלה לשמש החורפית מדי פעם, שידאג שלא יהיו פיצעי לחץ, שיאכיל את היתומים ויעזור לאלמנות.. האמת היא שאין כלום... יש מערכת צינית שרואה בכולנו עלוקות שיש לתת להם כמה שפחות יש מערכת חוקים שנועדה למנוע מתן פיצויים הולמים יש בתי משפט שהם חלק מהכנוניה ומשתפים פעולה עם משרד הביטחון על צדק אין בכלל מה לדבר יש ארגון נכי צה"ל שלא עושה דבר, (חוץ מארגון נסיעות לחו"ל למתי מעט) ויש את אגף שיקום, אגף השקרנים המניפולטורים התורים וטלפונים שלא עונים, אגף התחנות דלק למקורבים וועדת ל שנותנת בחשאי למי שהם רוצים ויש אותנו הנכים מופרדים ומפוררים כל אחד נלחם את מלחמת הקיום וההישרדות הפרטית שלו חברים שגיתי המדינה הזאת לא ראויה להקרבה שהרבתי בעבורה, הכל מעשה רמיה אחד גדול אכזבה מרה

a m 2 2

New member
הבחור מגולני ששרף את עצמו

ועוד הרבה נכים שפגעו בעצמם ועוד נפגעים מהאטימות של הארגון ושל אגף השקום ושולחהם המושחתים

למעלה