חברי הקהילה,

טוב..,

זה רק אני..? או שהשיחה הזו נעשת יותר ויותר מוזרה..וחסרת כל קשר לסדרת האנימה Yu-Gi-oH ..??

כמה ממכם בכלל יודעים

מה זה קומוניזם, ועל סמך מה הגעתם למסקנה שמה שהיה בברה"מ זה קומוניזם.

kagurush333

New member
XDDD../images/Emo153.gif

מצחיקים שכמוכם...

sharbichan

New member
כמה נדושXDD

אני לא קשורה לפהXDדמו החלטתי להתנחל פהXD אמ..שמע יקירי,יוגיאו לא נועדה לשום אדם זאב לופיןXD זו סך הכל אנימה לילדיםXD וזה מאוד חביב דמו אין שם שום דבר של קמיטליזם או מה שמוXD זו אנימה חביבה,לא יותר מיזהXD

impale

New member
><"

האממממממ... אבל את התפקיד שלו הוא עושה. הפוסט הזזה ללא ספק גם קשור ליוגיהו וגם מחייה תפורום

נצל"ש..(כן..,זה נצל"ש..)

מישהו פה מכיר ומשחק במשחקים Yugi oH-The Power Of Chaos? לי יש את שלושת המשחקים האלה.. 1. Yugi The Destiny(כמובן..,שאיני צריך להסביר מול מי אתם מתמודדים במשחק הזה..,יוגי(אטמו,פרעה,יאמי..) 2. Kaiba The Revenge(קאיבה..) 3. Joey The Passion(ג'ואי..) זו תמונה מהדק שלי במשחק Kaiba The Revenge(כמה כיף לראות את קאיבה מפסיד ומתעצבן אח"כ..,ושלא נדבר על הצרחות שלו..,זו תוספת להנאה..MUHAHAHA..!!)

impale

New member
יאפ בעבר.

אבל הבעיה היא שאין בהם המווון קלפים חדשים ><"

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| שארבי! O:

ברוכהבאה. *_________* ותיהני. D= ואהבתי את הזאב לאדם לופין. XDDDDDDDD

מסכימה^^

וולקום,שארבי^.^ *מצביעה על שארבי בהתלהבות:''זאת הבת שלי!! זאת הבת שלי!! והיא קיבלה 100 במת' היום!! תאכלו את הלב!! הא הא!''*

Hao

New member
תשמע,

הייתי כותב לך כל מיני דברים פוגעים וכאלה, אבל פשוט מפחיד אותי שאתה רציני בדעותיך. אתה עושה כרגע מה שנקרא לסחוט רעיונות מהסדרה. ונתחיל מזה. אין שום רעיון קומוניסטי ביוגיהו. הם כן קוראים למשחק הוגן, הם כן קוראים לחברות, הם כן קוראים לשיוויון, והם כן משתמשים ברעיון שהטוב ביותר ינצח. ובעיקרון של זה, זה דמוקרטי לחלוטין. מעביר לצופה בדיוק את המסר שהוא אמור לקבל. אתה משייך את הדברים האלה לרעיונות קומוניסטיים, אבל רעיונות אלו הם נחלת הכלל. גם לדמוקרטיה חוקים משלה, והיא בניגוד לקומוניזם קוראת לחרות האדם. בסה"כ קומוניזם זה עוד סוג של דיקטטורה. הדמוקרטיה בנתיים מרצה את כל אוכלוסיית העולם החופשי, וזה יהיה טיפשי לתת לדיקטטור להנהיג ולהשפיע בעולם, אני מאמין שלמדנו מהטעויות שלנו ב-50 שנה אחרונות. פשוט תפסיק לחפש רעיונות שאין שם, ראה בזה נחמה, טוב...

לפי דעתי..,

המורים צריכים לעשות בבית הספר שיעור "יוגי הו"..,מאחר והסדרה הזו באה ללמד אותנו הרבה כ"כ..,זה גם יכול להיות שיעור מהנה..,ועוד דבר.., ראיתי כתבה על משחק הקלפים יוגי הו..,המורים מתקשים במיוחד להבין איך אנחנו משחקים במשחק קלפים מסובך שכזה..,היה כתוב שמאמצים את החשיבה במשחק הזה יותר מאשר שמאמצים את החשיבה במבחן כלשהו במטמטיקה.. ואם הם כבר לא מבינים איך לעזאזל אנחנו מבינים ויודעים לשחק במשחק הזה..,אז השאלה שלי אליהם היא פשוטה ביותר..,והשאלה הנשאלת והמכוונת למורים היא: "האם פעם חשבתם לראות את הסדרה יוגי הו?" טוב..,אני יוצר פה מהפכה..,מכיוון שמורים אוהבים אתגרים ויעשו הכל כדי להוכיח את עצמם כמבינים...,אז..התוצאה של כל זה היא: 1.המורים יתחילו לשחק במשחק הקלפים "יוגי הו" בכל רחבי הארץ..,ואפילו בעולם..(אם השמועה תתפשט במהירה..) 2.הם יהיו מושפעים? OO 3.ייגמר המלאי של קלפי "יוגי הו" בכל החנויות בעירכם 4.כעונש על "חטאינו" הם ייאתגרו אותנו לדו-קרב.. OO' 5.אנחנו נצחק עליהם אהאהאהאהאהאהא!!! **צוחק צחוק פסיכי כמו של קאיבה..ברגע שהוא עושה מהלך מבריק בדו-קרב מול יוגי..,עוד לפני שיוגי מבאס אותו והורס הכל במהלך מבריק עוד יותר..** 6. כל מה שנאמר כאן..,היה בציניות..(אולי לא..,עוד לא החלטתי..) 7. Boom!!!!!!!!!!!!!!!!!(גם זה בציניות..) 8. להת'.. P:

Hao

New member
זה יהיה נוראי!

המורה שלכם למתמטיקה תבוא ותגיד : "אני שמה עכשיו את הדרקון הלבן כחול העין במצב התקפה ומקריבה 2 מפלצות ,כמה מפלצות נשארו לי על הזירה?" נורא ואיום! מזל שחובתיי למערכת החינוך מסתיימות ביולי החודש הזה (אני מניח שהבגרות האחרונה, תמיד אבל תמיד נכנסת לחודש יולי!). ילדים קטנים, תהנו!

טוצית

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

קומוניזם זה חרא^^ זו שיטה עם עתיד שנראה נחמד והמציאו אותה אנשים עם חזון אבל זה חרא. זה לא עובד כי אנחנו אנושיים ולא מושלמים דאווינרים סטיילקאגובעטאמא. דאמט. לאנורא. חוצמזה שיוגי הו לא מקרינה קומוניזם... היא רק מקשקשת שטויות על חברות. =X

KiaritChan

New member
קומוניזם אתה רוצה?קבל קומוניזם

די - כבר - עם - השטויות - האלה - על - זה - שיוגיהו - זה - קודש - כי - יש - אנימות - הרבה - יותר - טובות - ממנה - עכשיו - תעשה - לי - טובה - ושתוק - לפני - שאני - קוראת - לסדאםחוסיין - הקפיטליסט - שיבוא - לאכול - אותך. [אגב,קומוניזם זה דיקטטורה,רייט?@@]

למעלה