חברי הקהילה,

Eriol

New member
חברי הקהילה,

האנימה יוגי הו קוראת לנו למאבק נגד הקפיטליזם האכזרי והרע, שהאנימה מראה לנו את המאבקים האכזריים שמתרחשים בעולמו! האנימה יוגי הו קוראת לנו לחברות, שהיא ההפך מהניצול ומחוק ה"אדם לאדם זאב" של הקפיטליזם! אני קורא לכם, בשם יוגי הו, לקום ולהיאבק למען הצדק.

shut up(אל תיקח את זה אישית)

אני לא רואה את הסדרה ככה,אני רואה אותה כסדרה תמימה שדוגלת ברעיון נדוש,אוקע? ככה נוח לי

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|.......

אין לי מה להוסיף, מלבד שהחכמים אמרו את דבריהם וצדקו. *מצביעה על שתי ההודעות מעליי* P:

magicalgirl

New member
-.-

אוקה סתכל...אתה רואה את הסדרה בצורה מפחידה ביותר...כאילו זאת עוד אחת הסדרות שכולם בה מנסים להציל את העולם כי משעמם להם בחיים...לפחות אני רואה את זה ככה...אז אורוסאי
(לא לקחת ללב)

יש לי רעיון..,איך תפתרו את זה..

תפגשו במגדלי עזריאלי..,תעלו לקומת הגג..,תצאו לדו-קרב מפלצות..,והמפסיד ייאלץ ליפול למטה.. (אני לא רוצה לחשוב מה יהיו התוצאות..)

Eriol

New member
אני לא משחק דו-קרב מפלצות,

וזה חבל מאוד שאתה רוצה שאני אפול מהגג של עזריאלי רק בגלל שאני רוצה להיאבק למען הצדק בשם יוגי הו.

impale

New member
לא עוד בליצ-קריג!

אוקע. את רוצה להאבק נגד הקפיטליזם ביוגיהו? אולי נהפוך את יוגיהו לקומוניסטי אף אחד לא מנצח ואף אחד לא מספיד כולם שווים =)

Eriol

New member
אני קומוניסט!

הצדק נמצא במק"י-המפלגה הקומוניסטית! אם לא שם, אז איפה?

impale

New member
הקומוניזם...

קיבל את זמנו. נכשל נחשב לאויב האנושות. נפל הוא היה משטר מסריח ><" משכן אל תבין אותי נכון המשטר הנוכחי יותר מסריח אבל לחזור אחורז זה לא מה שיטפל בבעיות שלנו צריך משטר חדש =?) הכי טוב דיקטטורה וזהו

Eriol

New member
הקומוניזם האמיתי הוא צדק בהתגלמותו.

הבעיה היא שהאנשים שהנהיגו את ברית המועצות לא היו מספיק שוחרי צדק.

impale

New member
כי שחיטות שולטת

תמיד. בכל משטר יש מה שישחיט.. יצר אנושי @@

Eriol

New member
ובכל זאת,

הקומוניזם האמיתי הוא הצדק. והעובדה שעוד קיימים קומוניסטים ומפלגות קומוניסטיות מעידה ששוחרי הצדק לא נכנעו לאי הצדק ולקפיטליזם והם ממשיכים להיאבק למען הצדק. בואו נשתתף גם אנחנו במאבקם של שוחרי הצדק, בשם הצדק ובשם יוגי הו!

idanem

New member
אוי תעשה לי טובה

קומוניזם זאת חרא של תפסית עולם! כל מדינה קומוניסטית שהייתה עד עכשיו נפלה, חוץ מרוסיה שעברה לדמוקרטיה המדינות הקומוניסטיות שיש עכשיו, (סין וקובה)..לא במצב ממש מזהיר לעומת המדינות הקפיטליסטיות. עם קומוניזם שפועל טוב ובלי כל השחיטויות שאתה מדבר עליהם, העולם יהיה שווה ומשעמם ואמנם זה יצור אפשרות להמון אנשים לחיות..אבל זה ימנע מכל העולם את הסיבה לחיות. אני קיבוצניק, וכידוע לך הקיבוץ בנוי על סוציאליזם. וכמו שאני חושב שיותר ידוע לך הסוציאליזם בנוי על הקומוניזם והקפיטליזם..מין שילוב של שתי התפיסות. עכשיו אני אספר לך משהו שאתה לא בטוח יודע, הקיבוצים בשלבי נפילה!! הקיבוץ שלי למשל נמצא בגיראון תקציבי ענק! בהפרטה חלקית! ולעומת זאת קיבוצים כמו משמר הנגב שעברו לשכר דיפרנציאלי (הפרטה מלאה), או לצורך העניין הזה...קפיטלסית..משגשגים הרבה יותר מרוב הקיבוצים באזור!! אז תעשה לעצמך טובה מר. צ'ה, תלך לבלוקבסטר ותחזיר את הסרט שאתה חי בו

Eriol

New member
אז אתה אומר

שהקומוניזם הטהור הוא טוב, אבל בגלל שלא יהיה "אדם לאדם זאב" יהיה משעמם? אני בעד צדק ואחווה, גם אם לדעתך זה יהיה משעמם! בקשר למשבר הקיבוצים, זה מה שכתוב בוויקיפדיה: "לצד הקיבוצים שנקלעו למשבר ישנה קבוצת קיבוצים לא קטנה, שהשכילה לנהל מדיניות כלכלית נבונה. קיבוצים אלו נשארו ברובם נאמנים לדרך ולערכים המסורתיים של הקיבוץ וחלקם הגדול מסייע עד היום בפרעון חובות הקיבוצים החלשים.". "נשארו ברובם נאמנים לדרך ולערכים המסורתיים של הקיבוץ"! אז הסוציאליזם הוא לא בהכרח הסיבה למשבר, הא? בקשר לקובה, היא נמצאת במשבר כלכלי בגלל נפילת הגוש הקומוניסטי, כי עד נפילת הגוש הקומוניסטי קובה נהנתה מסיוע כספי מברית המועצות, מכרה לברית המועצות סוכר במחירים שמעל מחירי השוק וקנתה ממנה נפט במחיר מסובסד. כיום, מדינות רבות לא משקיעות בקובה מחשש שהן יכעיסו את ארצות הברית הקפיטליסטית, שמנסה להכניע את קובה.

אתה יודע מה אריאול00;

נראה לי שעליתי עליך!!!!!!!!!!!!!!!! אתה קומוניסט בתחפושת תמימה של אוהד יוגי או ובאת לעשות לנו שטיפת מוח בעד הקומוניזם!!!!!! הא~ אני בחיים לא מתדרדרת לקומוניזם^^

Eriol

New member
שטויות!

תסתכלי על כל ההודעות שכתבתי בקומונה ובפורום של יוגי הו ותראי שאת טועה! בעבר הייתי גנוסטיקן ומתנגד לקפיטליזם אלוהי!

idanem

New member
אז אתה רוצה צדק ושוויון

ואני רוצה להפוך את העולם למקום יותר טוב ובכך שתהפוך אותו למשעמם תחת כי כולם יהיו אותו דבר לאו דווקא יהפוך אותו ליותר טוב תחשוב על זה רגע, אם המדינות הקפיטליסטיות הן אלה שמשגשגות כלכלית עכשיו והמדינות הקומוניסטיות נופלות (וד"א גם לרוסיה הרבה יותר טוב עם הקפיטלים)..לא מדליק לך נורה בראש ואומר לך שקפיטליזם זה פשוט יותר טוב?

Eriol

New member
קומוניזם טהור פירושו צדק.

קפיטליזם פירושו תחרות אכזרית שבה אדם לאדם זאב. הקומוניזם הטהור לא יושם מעולם. אם הוא ייושם, אני לא מבטיח שיהיה איפה שהוא ייושם שגשוג כלכלי, אבל יהיו שם צדק ואחווה. ואני מעדיף לחיות כעני איפה שיש צדק ואחווה מאשר לחיות כאיש מעמד הביניים או כעשיר איפה שיש קפיטליזם אכזרי של "אדם לאדם זאב".

למעלה