אולי אני צריך להסביר כמה דברים
קודם כל, יש לי תכונת אופי מגונה כזאת (לא רק בהקשר של נטיה מינית, אלא בכל דבר) - אני לא מקבל שום דבר כמובן מאליו ומנסה להבין הכל, כל עוד אני לא מבין משהו, אני גם לא מאמין בו. (למשל, מתחום אחר לגמרי, אני לא מאמין שיש אלוהים, אבל גם לא מאמין שאין אלוהים, לדעתי השאלה הזאת גם היא מאוד מורכבת ולא ברורה). עכשיו, לפני שאני הגעתי לפורומים האלה, אני גלשתי די הרבה (ועדיין גולש, אבל הרבה פחות) בפורומים ואתרים של פדופילים (יותר נכון, של BL, כמו שהם קוראים לעצמם), והשתכנעתי מהרבה דברים שנאמרים שם. אבל אני כנראה כל-כך יוצא דופן (גם יוצא דופן בקרב הפדופילים), שזה לא משכנע אותי עד הסוף, ואז אני מתחיל לחפש פה את הצד הנגדי. כשאני אומר משהו, זה לא אומר שאני בעצמי משוכנע בו במאה אחוז. כשאני מדבר על קשר אחר ומיוחד, אני לא מתכוון לקשר שכולל ניצול מיני, אלא על קשר רגשי בין שני אנשים, שאחד מהם, כן, מבוגר, והשני, כן, ילד, והמבוגר יודע שהוא המבוגר ולכן האחריות היא עליו לשמור על הילד ולא לפגוע בו בשום צורה ולהגן עליו. את מתפלאה מאיפה אני לקחתי את הרעיון המופרך הזה (כי לדעתך קשר מסוג כזה לא יכול להיות), אז אני לקחתי אותו מאותם אתרים שבהם קראתי על מקרים כאלה, שבאמת נקשר קשר כזה בין מבוגר שהוא BL לבין ילד, ושום פגיעה בילד לא היתה, והוא אפילו התבגר ובנה משפחה מאושרת משלו ועדיין שומר על קשרי ידידות עם אותו מבוגר. אז אני לא יודע אם מקרים כאלה באמת אפשריים, אבל זה מאוד נראה לי שכן. ושוב, לא מדובר על מקרים שבהם יש גם ניצול מיני. אני לא "מנסה שוב ושוב לשבור הגדרות למילים ולרסיסי מילים כדי שיתאימו לעמדתי" פשוט כי אין לי עמדה ברורה, אני כרגע רק מחפש עמדה, ומכאן הניק שבחרתי לעצמי. מה שכן, העובדה שיש אינטרנט שבו אפשר למצוא את כל הדברים האלה וגם לדבר, מאוד עוזרת לי. מבחינתי, כל השנים שבהם כבר ידעתי על הנטיה שלי, אבל עוד לא גיליתי את הדברים האלה באינטרנט (ועוד לא היה אינטרנט בכלל), הם שנים מבוזבזות, כי לא היתה לי שום אפשרות לקבל שום דבר לא מהצד הזה ולא מהצד השני. לכן הייתי במעין מצב של מבוי סתום, שידעתי שיש לי בעיה, אבל לא היה שמץ של מושג מה לעשות (כשכולם מסביב שואלים אותי "למה אתה לא מתחתן?"). והאמת היא שנראה לי שהרבה מאותם פדופילים אינטליגנטיים שבכל זאת פגעו בילדים, העובדה שבתקופתם לא היה אינטרטנט, תרמה לזה. אם אני הייתי נולד 20 שנה קודם, אולי גם אני הייתי מגיע למצב הזה, אבל עכשיו אני בטוח ב-100% שלא אגיע אליו. זה שהדעות שלי בעניין הזה לא לגמרי מסכימות עם מה שמקובל בחברה, לא אומר שאני גם אעשה מעשה שעלול לפגוע במישהו. השאלה מה גורם לי להשתלט על הדחף בכלל לא רלוונטית, כי פשוט אין לי איזשהו דחף בלתי-נשלט שאני כל הזמן צריך להתנגד לו.