חברי הפורום 2007

שמי מיכאל

לפני כ-10 חודשים חציתי את הקווים אל עולם הפאלם כאשר קניתי TREO 650 ולא מצטער לרגע! אומנם המכשיר הראשון שלי היה "סופר מליונר" (או משהו כזה) אך הכניסה הרשמית לעולם מחשבי הכף יד הייתה עם הקסיופיאה ב-2002. דרך אגב, ה-4700 נשאר אצלי לניווט... כך שאי אפשר להגיד שחציתי את הקווים לחלוטין.
 

חתולון*

New member
אני הכי חדש כאן חחחחח

יש לי "רק" מיו P-350 שרכשתי לצורך ניווטים, GPS תוך זמן קצר קניתי כרטיס WI-FI ואני גולש איתו בכל הזדמנות בבית, <רכשתי במיוחד ראוטר, ועוד "לפ-טופ", כהרחבת המיחשוב בבית> ובכל "נקודה חמה" שאני מגיע לידה. כמובן שאני משתמש במסנג'ר, ב-SKYPE ונהנה מאד לקרוא כאן, לראות קישורים של איילת, ואני בטוח שה- P-350 הוא הראשון, אבל לא האחרון.
 

BravoMan

Active member
לאחר נדג' קטן מגורם רב דרג../images/Emo3.gif

שלום לכולם, שמי מושה, אני גר בדרום (הרחוק) ועל אף שעיסוקי העיקריים רחוקים מעולם ההיטק אני חובב גדג'טים מושבע. אני מנסה ללמוד כמה שאפשר על חידושים תכנולוגים בייחוד בעולם המחשבים ואפילו מתנסה קצת בתכנות. את דרכי בפוקטים התחלתי לפני קצת יותר משנתיים עם IPAQ 1710. בזמנו לא ממש עשיתי מחקר לפני קנייה אבל על אף היותו מכשיר בסיסי ביותר הוא שירת אותי נעמנה עד שהחלטתי שאני רוצה יותר ושדרגתי לJAMIN.
 

Y. Welis

New member
אני מתחיל בתחום

במקור אני בא מתחום הנייחים (פורום חלונות ו-מחשבים ניידים), אבל עם Yakumo delta BT5 שנקנה לאחרונה (ונסיון מסויים עם פאלם E וכן Visor עתיק), אני מקוה להיכנס גם לתחום הפוקט. כרגע אני מרוצה מיכולות הניווט, המשימות, לוח שנה ושאר תכונות האופיס (חייב מקלדת כדי לנצל אותם באופן רציני), אבל הדפדפן המובנה (PIE של WM5) איכזב מאוד - אפילו אופציה לתצוגה כטקסט פשוט לא עובדת. רק על אתרים שנראים כמו לפני 6 שנים ומעלה. על הפורומים כאן אין בכלל מה לדבר. מדהים שאין פיתרון נורמלי יותר (ניסיתי את 'נטפרונט' - בקושי זז; ה'מיני' של מוזילה לא זז בכלל). יש למישהו אולי כתובת גישה לפורומים עבור סלולאריים? נראה לי שזו תהיה הדרך היחידה.
 

Barrrsch

New member
ברק -אחד הזקנים

התחלתי עם TREO 270 אח"ב IPAQ 6365 והיום TYTN
 

mikel45

New member
מייקל מחיפה

התחלתי עם פאלם V..... לאחריו עם ה-515..... זייר 71....... TX שאיתו עברתי בצורה קשה את חוויות הילדות שלו בעברית...... ולאחר 5 שנים בשדות הפאלם ולאחר התלבטויות ארוכות החלטתי לנדוד ולעבור לשדות הפוקט.....3715 שאיתו אני עובד כבר שנתיים ומאוד מאוד מרוצה
 
למעלה