חברי הפורום 2007

AYELET1

New member
אני איילת, פאלמיסטית בנשמתי ../images/Emo3.gif

התחלתי עם ג'ינייס פרו הפאלם הראשון הגיע לפני 5 ורבע שנים הפוקט לפני 3 שנים וכיום אני גם עם זה וגם עם זה הילד האהוב יותר, המוצלח יותר, זה שמוצג לראווה לפני כל הדודים הוא הפאלם כמובן. הפוקט זה הדאדלי דרסלי שלי

שלום, נעים להכיר

עמית דונסקי. עברתי תהליך דומה לזה של איילת ואני גם נשוי לאילת. אחרת כמובן.... עכשיו לכבודכם, אני מוציא את החבורה מהמגירה: האמת היא, שהתחלתי עם Casio Digital Diari SF-4000. משם המשכתי ל- Genius Pro OP9300 משם, אל ה- HP 100LX (מכשיר מ-ע-ו-ל-ה). אח"כ, משום מה ביליתי שנתיים עם Palm Pilot 3X. ואז, רכשתי את ה- MIO 558 ולפני שבועיים התחדשתי ב- HTC TyTN חדש. כל המכשירים, אגב, עובדים מצויין גם היום. תמיד עברתי כי התחדשתי. אף פעם לא כי נגמר המכשיר. והנה היא, החבורה המכובדת...

עם עברית - קבל...

ב- 100LX שלי מותקנת עברית ועל המקלדת שלו מודפסת העברית. הנה, קבל הוכחה מתועדת. אגב: המכשיר הזה מריץ פשוט DOS ! אמיתי ישן וטוב, שעובד כמו שצריך וביציבות מופלאה, וכדי להפעיל את העברית, צריך פשוט לטעון את הקובץ המתאים ב- config.sys וב- autoexec.bat (אלו מונחים שמדברים רק אל וותיקי הענף... אני יודע...) אמנם המסך שלו הוא "שחור-לבן", אבל הוא ברור באופן מדהים, הפונטים נעימים לעין, העבודה איתו נוחה וכבר אז, הוא הריץ תוכנת דוא"ל, LOTUS 123 עם גרפים (למי שלא מכיר, זהו האבא המקורי של ה- Excel) ועוד הרבה תכונות שהיו אז State-Of-The-Art. שים לב לשורת המקשים הכחולים במכשיר - אלו הן האפליקציות המובנות ב- ROM של המכשיר. מרשים גם כיום ! המכשיר, אגב, תומך ב- PCMCIA ויש לי בו כרטיס הרחבה שכולל מודם-פקס ובזמנו הייתי שולח דרכו פקסים. אגב: המכשיר כולל בתוכו את המחשבון המדעי המהולל של HP ! את זה לא הצלחתי למצוא גם כיום עבור ה- TyTN החדש שלי... בקיצור, ה- 100LX ללא ספק מכשיר שבמידה רבה הקדים את זמנו. אה, כן.. תודה !

שוּלה

New member
וואו, אותך חיפשתי

ואם כבר אני כן, אז: אני קורא את הפורום אחת לכמה זמן כדי להתעדכן בחדשות, אבל יש לי ZAURUS C860 שמריץ לינוקס.

ואנוכי, הוהו היהי...

אני דני, ירושלמי, אבא לשניים שמסרבים להדבק בחידק (למרות ששניהם חובבים גאדג'טים אחרים). "מחשב כף היד הראשון שלי" היה כמובן פנקס כיס ועיפרון מכורסם
(דגם HB בלי הרחבת זכרון) לדעתי אני הייתי המפרנס העיקרי של חברת קסיו, לא היה מכשיר חדש שהם הוציאו שלא קניתי. אחר כך בא הפאלם פיילוט, שעלה כמעט כמו מקרר חדש. כשיצא הפאלם III, (הראשון עם אינפרה אדום) כבר האמנתי שלא נשאר יותר מה להמציא. הוא ליווה אותי כשנתיים (מאושרות). עמדתי בגבורה מול הדגמים שיצאו אחריו, אפילו מול ה Vx ומול ה IIIc, אבל כשיצא ה 505 כבר לא יכלתי יותר (אני עוד זוכר איך כשקיבלתי אותו הראתי אותו לזוגתי והיא אמרה למכשיר "שלום, אני אשתו הקודמת, אני מבינה שמעכשיו לא יהיה לו זמן בשבילי..."). וחודש אחרי שקניתי אותו הצלחתי להחליף אותו ל 515, "מהפכת הצילום" ומהפכת ה OS5 גרמו גם לי לעבור לזייר 71 ואחר כך לזייר 72 לפני כשנתיים "חציתי את הקווים" ועברתי לפוקט, קניתי את ה Dell X30h, מכשיר נהדר עם מעבד בערך כמו של פנטיום 3 אבל עם סוללה שמספיקה בקושי כדי להדליק את המכשיר ולבדוק את מצב הסוללה. ו... לפני כשבועיים זה קרה ! אל חיי נכנס ה HP rx5940 והפך אותי לבן אדם מאושר. כרגיל אני מאמין שיש במכשיר הזה כל מה שבן אדם יכול לרצות, ושהמכשיר הזה ילווה אותי המון שנים. אבל מי יודע איזה עוד מהפכות מחכות לנו מעבר לפינה...

shuky1

New member
שמי שוקי נ. תלוי במכשיר כבאוויר-->

לנשימה. אשתי כועסת עלי שאני מקדיש לו ילעיתים ותר זמן מאשר לה. וזה לפעמים נכון, עד שהיא מחזירה אותי למציאות. אני משתמש בפאלם משנת 2000 ולפני 6 חודשים עברתי ל HP2790. למה?? לא יודע. אבל מרוצה מאוד ולמדתי את ה"שטיקים" שלו.

שלום, שמי רענן

אני מאנשי הפוקט. לא סובל ת'פאלמים האלה! עברו אצלי: 2210,4150,Loox720,3715 וכעת ETEN M600. פעם ריסטתי בכמויות מסחריות וכיום כמעט ולא ולכן נכפה עלי, ע"י הדיקטטורה הראשית, התואר "בדימוס".

o r u s h

New member
גם אני מצטרף

שמי... שניאור אבל זה לא ממש חשוב. אני גם לא מהפריקים החזקים ומשתמש בפונקציות שאני זקוק להם (אולי טיפה יותר מזה -:) התחלתי לפני כ 11 שנה (ואווו אני בהלם מעצמי) עם Casio, אין לי מושג איזה דגם. ששבר את ליבי כששברתי לו את המסך בשנתי והתיקון עלה יותר ממכשיר חדש ומתקדם בזמנו. עברתי ל PALM VX לפני כ 8 שנים ואני עוד זוכר מי ששאל אותי בחנות למה שלא אקנה V מספיקים 2 מגה, בשביל מה צריך יותר. אמרתי שיהיה... כשהתחלתי להשתמש בו כ GPS כן כן הפריע לי שהמסך לא מספיק ברור ועברתי ל M515 (את הישן מכרתי). ממנו עברתי למוטורולה M950 לתקופה קצרה אולם ברחתי מהר. לפני כשנה וחצי החלטתי לשלב עם טלפון ועברתי ל IMATE JAM (כפי הנראה, מדובר על מכשיר אירופאי שנקרא בשם מקומי) ששימש אותי לכל והיה מדהים אולי כפי הנראה בנקודה מסוימת התחיל לעשות לבד HR כל כמה ימים. לפני כחודשיים עברתי ל TYTN שכולל כמובן הרבה יותר ובינתיים אני די מרוצה מהמכשיר. לדעתי יש עדיין כמה בעיות כמו הריסטים שזקוקים להם מדי פעם (אגב, בTYTN פתיחת וסגירת המקלדת פועל בדרך כלל כמו ריסט! לתשומת לב)

mkr

Member
שמי מיכה

התחלתי עם PALM שאפילו אינני זוכר את הדגם. אח"כ עברתי לIPAQ 3875 ,ממנו ל-JAM , ל-KJAM ועכשיו עם JASJAR.

AYELET1

New member
לא נורא...

כשה-JASJAM יגדל הוא יהיה JASJAR
המכשיר הזה חמוד להפליא. ה-HIGHLIGHT העיקרי שלו לטעמי זו המקלדת ותמונה מהערב...

AYELET1

New member
אלוהים אדירים ../images/Emo12.gif

זה נקרא "לא מהפריקים החזקים" ?.........................

o r u s h

New member
אלוקים אדיר בכל מקרה...

כאדם דתי אני מאמין שאלוקים אדיר בלי קשר לפריקיות שלי ... (אבל זה לא נושא לפורום הזה) -:) בכל אופן כאדם שעובד הרבה ביחסי ציבור ונמצא הרבה בדרכים חיפשתי תמיד את המכשירים שיקלו עלי את החיים. האמת.. את כל המכשירים הנ"ל לא ניצלתי עד תומם עם כל האופציות וכו ולכן אני חושב שאני לא פריק כמו הרבה אחרים. בכל אופן תקראי לי איך שנוח לך זה לא עקרוני

מר ON

New member
אני שושואיסט ידוע וגם גבוה

כיוון שאני גם קופץ גבוה (לסל), קפיצות קטנות זה לא בשבילי. אז התחלתי עם Casio Boss Organizer ששירת אותי מאוד נאמנה מספר שנים (טלפונים). וקפצתי גבוה ישר לפאלם Vx ששירת אותי יותר מ - 5 שנים (בעיקר PIM, ועדיין מסוכנרן לצרכי גיבוי בימים אלה). ואז קפצתי לדאנק היישר ל - IPAQ 6915 לא מזמן (בעיקר טלפון, PIM, GPS). ולמה שושואיסט אתם שואלים? בתור איש אבטחת מידע, אני כמעט רק קורא ולא כותב כאן, שחס וחלילה לא יזהו אותי ברחוב

טוב, אני חוזרת (כמעט רשמית)

אני טלי, בת 27. בעבר הייתי מכורת פאלם (עקב המון ירושות מאבא/אח גדול שכללו פאלם V, m505 ועוד כל מיני), בשלב מסוים החלטתי שנמאס לי ממכשירים יד שניה וקניתי לעצמי zire71 (אלו היו הימים.... אי שם לפני כמה שנים טובות), אחריו הגיע באוגוסט 2005 הפוקט הראשון שלי - Ipaq 2415 שלצערי הרב נהרג בתאונה מצערת (על ידי...) באוגוסט 2006 והוא בן שנה בלבד... מאז הייתי בגמילה (שדווקא לא היתה קשה) אבל החלטתי להצטרף מחדש למועדון
עכשיו מתחילה לבחון מכשירים, להסתכל באתרים, ולקרוא שוב את הפורום לראות מה החמצתי בחודשים האחרונים... (ודני - מתי תפרסם את הסקירה על ה-5940? הסקרנות הורגת אותי פה)

למעלה