חברי הפורום שלום

PePener

New member
שום דבר לא מוזר

כל עוד הדבר מגבש את חברי הפורום, נותן להם עניין בפורום וכמובן לא עובר את גבול הטעם הטוב. חוץ מזה זה די חבל שמנהל פורום הופך להיות מנהל ופשוט מפסיק להיות שותף פעיל בפורום ולא תורם לו דבר, אלא רק מוחק הודעות. עברתי על התכנים בפורום, שי בו מאמרים יפים, אבל סקרים לא מעודכנים ותמונות מעטות.

DannyV

New member
אני מסכים עם....

פיטר. זה לא הגיוני שבפורום רחובת ידברו על העיר רחובות. בפורום אמרוים לדבר חבר'ה מרחובות על מה שהם רוצים זה לא חייב להיות קשור לעיר. אומנם מדי פעם צריך להביא איזה משהו מעניים על העיר לפורום. ובקשר לניהול הפורום אתם צריכים להשתתף גם בכתיבה או ש.... פיטר לשלטון

PePener

New member
חחחח, דני יא חמוד ../images/Emo9.gif

זה לא שאני אומר שצריך לא לכתוב על העיר, להיפך זה מאוד חשוב, אבל ללא דיבורי
טופיק, אין מצב שיהיה כאן מישהו ואז הפורום באמת יהיה חסר אדם. ככה יראו הודעות בפורום: - שלום, מישהו יודע מתי יתקיים אורע X? - היי חברי פורום, תגידו מי בסוף בקואליציה? - שמוליק שולט - ואהההההה אין כאן אף אחד, אני רושם כל מה שאני רוצה - יש לימודים מחר? מי שלא הבין אלו הודעות של אנשים בפורום והן ללא כל תגובה מאף אחד, כי הפורום ריק

F a i r y Girl

New member
שנינו'ששששששששששששששש

איך ידעת שזאת אני ?!?! וואי כמה זמן לא ראיתי אותך!! ואת אורלי איך התגעגעתי!!

lady shanshan

New member
חחחחחחחחחחח

מה שלומך מאמי? קראתי את כל מה שאמרתם......וראיתי שרשמת על קייסי משו מרכבת אש חחחחחחחח הרגת אותי

F a i r y Girl

New member
זה השפעת רז...

הוא תמיד אומר ככה! וקייסי באמת כאילו זה מה שכולם אומרים ראית איך כולם רבו איתה

lady shanshan

New member
אמממממממ

את לא מאמינה לפיגור בגלל שאמרתי לו כוסאמק בצחוק הוא נפגע והתחיל לנבל ת'פה

F a i r y Girl

New member
לא הגיוני....

אני מלא אומרת כוסאמק וכאלה והוא לא מתעצבן.. אבל כשהוא מתעצבן זה כבר משהואחר עלי הוא התרגז בגלל שכשהייתי חולה לא יכלתי לרדת ב11 וחצי בלילה כשהם רצו לבוא לעשן מתחת לבית שלי או בשמחוני (המכונה גם: אלטרנטיב).. במקום לקוות שאני אבריא הוא רוצה שאני ארד למטה ואקפא מקור ואקבל יותר דלקת.. הגאונות פשוטו נשפכת מאנשים אני אומרת לך.

F a i r y Girl

New member
רז.. אממ...

ידיד שלי אני לא זוכרת אם את מכירה הוא חבר של מתן גם.. אז.. את זוכרת שמתן בא לקחת את אורלי ואז אני הכרתי אותה ? אז היינו בבית שלו.. שעשינו למתן קצת דווקא. חחחח מזלש הוא בצבא ולא נכנס ורואה את זה

lady shanshan

New member
../images/Emo41.gif

אהההההה נראה לי אני מכירה את רז.....הוא התרחק ממתן וערן ואלה נכון??......

F a i r y Girl

New member
כן ולא...

כאילו הוא התרחק כיהייתה לו חברה (שרי אם את מכירה) אבל הם נפרדו, יצא לי לדבר על זה עם רז יום שישי שעבר ... וממתן בעצם כולם התרחקו...
מעניין למה... ובעצם מאז שערן הלך לצבא לא יצא לי לדבר איתו כמעט

שיררררררררררררררררררררררן!!!!!!

שירן מאמי מה מצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצב???? איך היה בטיול השנתי?????????????????????????????????????????????? :( את כבר לא מדברת איתי!!!!!!!! אני עצובבבבבבבבבבבבבבב

למעלה