חברי הפורום שלום

s h o o f

New member
חברי הפורום שלום

אני רואה שאיך שאסף ופיטר הפסיקו קצת לכתוב בפרוום הזה (פיטר הוא הכותב העיקרי - אסף לא להפגע) הפורום נהיה שומם. אני כאן מעיר את כל חברי הפורום הישנונים וחסרי מוטיבציה לתרום לפורום, להתעורר ולהתחיל לתרום ולעורר את הפורום לחיים.. באותה המידה אני פונה לעצמי.. אנא ממכם תעשו מאמץ ותתרמו...

PePener

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה יאן. אני מקווה שאני אמשיך לכתוב בפורום עוד היום, פשוט אני קצת עסוק, אז...

CoooooL

New member
../images/Emo4.gif

תראה... מה הקטע בלתרום לפורום בהודעות אוף טופיק? אני חושב שפשוט צריכים להביא לפה אנשים.

asi man

New member
יש בזה משהו אבל...

כבר ראינו איך הפורום יכול בקלות להפוך לדיסקוסים מעניינים,אבל כן,באמת אין כאן מספיק אנשים...

PePener

New member
פבל, אני לא מבין אותך

מה רע שתושבי רחובות שכן באים לאן יספרו מה הם אוהבים ואיזה דברים הם עושים. אני אומר לך כי זה מגבש וככה יצא שעכשיו אנשים מכירים אחד את השני וישנם קשרי ידידות וחברות והכל בזכות הודעות האוף-טופיק כביכול. אתה לא באמת מצפה שיהיה לנו תמיד משהו לספר על רחובות או שיכנס כאן איזה מישהו שירצה לדעת איזה מידע על העיר, אם נחכה לאחד כזה שישאל שאלה ולא נכתוב כלום בפורום, אז הוא לא יהיה פורום - כי לאנשים לא תהיהי סיבה להכנס לכאן ולכן גם אף אחד לא יכול להעניק עזרה לאנשים שיכנסו לכאן וירצו מידע כלשהו (מתי יש הופעה של X או איפה נמצא Y וכו'). מה שחבל לי שאתה ויואב לא נמצאים כאן יותר (אולי נמצאים, אבל לא כותבים כלום) זה שאתם מנהלים, לא אומר שאתם צריכים לשתוק, תבואו תכתבו, שהאנשים המעטים שכן נמצאים כאן יחשבו שיש להם לפחות מנהלים לפורום. אז בא ככה ותשתגע כמו שהשתגעת עכשיו ותכתוב ככה איזה הודעה או שתיים
.

יוֹאב

New member
מממ...

מאז שחזרתי מה"ישיבה" אני לא ממש נמצא בפורומים שאני מנהל. אני מאמין שזה זמני ולאט לאט אני אחזור לשגרה הרגילה.

CoooooL

New member
תראה

אין שום בעיה בזה שמדברים על כל נושא שבעולם אבל קצת מוזר שכל הדף האחרון היה מלא בתמונות של מכוניות... לא? בכל מקרה, הפורום הזה היה גוסס וכל מה שניסינו לעשות - לא עזר. בתקווה שמשהו פה באמת יקרה והפורום יהפוך לפורום הרשמי של העיר - יכול להיות דבר מצוין. אני ויואב נמצאים פה רוב הזמן. בחודש האחרון יואב היה "בישיבה", ואני פשוט לא מצאתי על מה להגיב. יש לי הרבה מאוד כרטיסים שניתן לחלק אותם לאנשים כדי שיבואו. מי שמעוניין לעזור - צרו איתי קשר
.

למעלה