חברי הפורום היקרים...

ofirmk

New member
חברי הפורום היקרים...

אהלן, ראשית רציתי להודות לחברי הפורום ובמיוחד לאורן ולשאר שטרם הספקתי להכיר... הודות לכם אספתי מוסיקה מהימים שהיה (לפחות לי) יותר שיער וג'ל על הראש... לא תאמינו במשרד שלי מתנגנת כל הזמן מוסיקת 80יז (בעוונותיי אני רואה חשבון...) שנית, האם מישהו זוכר שירים מקולנוע דן? למיטב זכרוני היתה שם מוסיקה ייחודית (הודות לעופר כמובן) שהפכה את המועדון למס' 1 מבלי לפגוע כמובן בליקוויד, פינגוין, התיאטרון והשאר. היה קטע שכל המועדון רקד יחד בשורות לצלילי שירים מסויימים כמו: here we are in dan again נדמה לי? יש עוד שירים שמישהו זוכר? ושוב תודה לכם על העזרה...

NoKiA2003

New member
קבל:

Monte Kristo-Lady Valentine Monte Kristo-The girl of Lucifer Lucia-Marinero Roxxane-Charlene Roxxane-All The boys in the Black Car Panther-Goodbye My Love Time Bandits-Endless Road Secret Service-Flash in the night Style-Run for your life Laban-Love in Siberia Joy-Touch by Touch Joy-Hello Joy-Valerie Hypnotic Tango-My Mine Rocky M-Look in My Heart Rocky M-Fly with Me to Wonderland Petty Ryan-You’re my Love You’re my Life Petty Ryan-Stay with Me Tonight Jessica-Like a Burning Star Magazine 60-Pancho Villa Mirage-No More No War Lian Ross-Say You Never Joy Peters-One Night in Love Joy Peters-Don’t Lose Your Heart Tonight Savage-Don’t Cry Tonight Fair Control-Symphony of Love Den Harrow-Don’t Break My Heart Stephanie-Irresistible Leopold Nord & Vous-Ces’t Lamour Jacky Quartz-A’ La Vie A’ L’amour Images-Love Emotion Gentle Touch-The Fire of Love Ivan-Fohotonovela Lilly & Sussie-Candy Love Fancy-Bolero Arabesque-Time to say Goodbye Lena-Connection Julie Pietri-Eve eleve toi Jeanne Mas-Sauvez Moi​

greenzg

New member
אני מבין שהיה שם בעיקר יורו-פופ

ממש לא בסגנון של הפינגווין/ ליקווד

DGL242

New member
לגבי ריקוד השורות, מה שנהגו

לכנות "ריקוד המועדון" ,אתה מתכוון לזה: ( Jessica Williams-Queen Of Fool (I Close My Eyes And Count To Ten זו הייתה התקופה שניגנו שם Hi Energy , להיטי מועדונים כמו: Sheryl Lee Ralph-In The Evening Lorraine Mckane-Let The Night Take The Blame Marsha Raven-Catch Me Lime-Unexpected Lovers וכמובן Piano Fantasia-Songs For Denis לקטע הזה הכיו עופר גרסה משלו Left & Right גם זה שימש המנון תקופה ארוכה

NoKiA2003

New member
אתה יכול להעלות בבקשה את

Jessica Williams ואת שני האחרונים?

DGL242

New member
זה בעיה, אלה רצועות ארוכות אין

אפשרות להעלות אותן ב-192, אולי ב-160 הנה צילום של התקליט המקורי ממנו נוגנו הקטעים האלה בזמנו

DGL242

New member
אני אשתדל להביא מחר, רק

תרשום לי במדוייק מה אתה רוצה.

NoKiA2003

New member
קבל:

Marsha Raven-Catch Me Lime-Unexpected Lovers Jessica Williams-Queen Of Fool (I Close My Eyes And Count To Ten)​

sandbird4

New member
לדעתי האישית הרמיקס של UL

(Unexpected Lovers) יותר טוב מהמקור. יש לי את כל הדיסקים שלהם חוץ מהדיסק האמריקאי של Unexpected Lovers שיש באתר של הצרפתי ההוא שחבר של דורון. אבל יש לי את ה-Unexpected Lovers הרגיל. העיצוב של העטיפות שלהם סוף הדרך. היה להם עוד להיט ענק - Baby We're Gonna Love Tonight שיש לי גם את הסינגל רמיקס שלו שלא מופיע באף דיסק שלהם.

DGL242

New member
לדעתי הגרסה המקורית יותר טובה, זה

עניין של טעם, כל הדיסקים שלהם יצאו בלייבל הקנדי Unidisc הם מחזיקים בזכויות של כל הקטעים שלהם.

DGL242

New member
ניסיתי לשמוע את שליטה עצמית, יש איז

ו שהיא בעיה הקובץ לא נפתח לי.

sandbird4

New member
הורדתי אותו מהתיבה - עובד מצויין

באיזה נגן אתה משתמש? תשתמש ב-WINAMP.

DGL242

New member
אתה מתכוון לרמיקס הזה?

The Greatest Hits Angel Eyes (Remix) Come And Get Your Love (Remix) Take It Up (Remix) Your Love (Remix) Babe Were Gonna Love Tonight (Remix) 5:48 Guilty (Remix) My Love (Remix) Unexpected Lovers (Remix) 7:21 Gold Digger (Remix) A Man And A Woman (Extended Mix) Mega-Mix: Your Love Come And Get Your Love Wake Dream Youre My Magician Guilty Babe Were Gonna Love Tonight Angel Eyes​

sandbird4

New member
יש לי גם את הדיסק הזה אבל

יש גם גירסת 91 ל- Babe Were Gonna Love Tonight. אורך: 7 דקות בדיוק בסינגל יש שתי גירסאות: VOCAL REMIX 91 ובצד השני אותו דבר אבל INSTRUMENTAL. יש לי את כל הדיסקים שלהם (חוץ מהדיסק שכתבתי שאין לי) ואין באף אחד מהם את הרמיקס 91 (כולל בדיסק שאין לי).

iggygoldie

New member
אפשר סריקה היסטורית על קולנוע דן?

זה ממש מסקרן אותי מי תיקלט ומה היה שם לפי השירים שהזכרתם.

למעלה