חברי הפורום היקרים!

חברי הפורום היקרים!

קראתי חוזר וקרוא את הודעותיכם האחרונות בנוגע אלי. יש לי הרושם שמלחתחילה הפכתי לחוכא והיטלולא בפורום(לפחות זה הרושם שנתתם לי). למרות רצוני הרב לעזור, לשתף את כולם בידע שיש לי (ובמטותא, ידע לא מבוטל), לא הנחתם לי לעשות זאת וכשאני חוזר עייף ומותש מכמה ימי מילואים ומנסה לחזור לפינות החמד האהובות עלי, כגון הפורום הזה- אני מקבל תגובה בנוסח "המילואים שלך היו קצרים מדי...". לא צריך להיות מנתח מערכות בכדי להבין שאין כאן מחמאה בלשון המעטה. אח"כ אני מקבל שטיפה מאדם, אמנון ועומר פתאום "סתם ככה" מתחיל להתעניין בדגם הפאלם שלי. לכן, אם זה מה שחברי הפורום חושבים עלי, אין לי אלא לקחת את חפצי ולהיפרד מכם. אמצא מקום אחר בא אולי יקבלו אותי בטיפה יותר כבוד והערכה. תצליחו בפורום שלכם יהוידע

בריחה לא פותרת בעיה...

יהוידע.. כולנו (לפחות רובנו) אנשים מבוגרים. בריחה לא תפתור את הבעיה ! ידע לא מהווה אישור לפגוע בחברי הפורום. הנסיון שלך להפוך מפוגע לנפגע הוא יפה אבל , כמו שכבר כתבתי , אנחנו אנשים מבוגרים ויודעים לקרוא ! כל מה שהתבקשת לעשות , לאחר שפגעת בכמה מחברי הפורום , זה להתנצל ! אף אחד לא נתן לך "שטיפה" והמשפט על המילואים שלך נכתב לאחר שהתגרית במזלך... ההחלטה אם להשאר איתנו היא כמובן שלך והפורום היה קיים לפני שאתה ואני היינו בו ויהיה קיים אחרי שאתה ואני כבר לא נהיה... אז... תתנצל ותשאר !

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif יהוידע, צידה לדרך.............

איך שאתה מגיע לפורום החדש אליו אתה הולך בקש מיד כשאתה נכנס אליו שיחליפו את המנהל
לא כי אתה לא אוהב אותו חלילה ולא כי הוא לא טוב חלילה אלא כי זה "רעיון מקורי" וכדי "שיקבלו או ידחו את ההצעה" ובאמת באמת באמת ! שתהיה לך שנה טובה ומבורכת
תתנצל כמו גבר ותשאר פה !

אני לא מבין מה הבעיה שלך !!!

למה אתה כ"כ מתעצבן ששאלתי איזה פאלם יש לך ? זה לא רלוונטי לפורום ? אני לא יודע איך ולמה, אבל זה שאלתי פגעה בך אני מתנצל ! עומר

למעלה