חברי הפורום היקרים

red y

New member
חברי הפורום היקרים

אני ממש צקוק לעזרתכם. מזה זמן ממושך אני שם לב שאתם חזקים בכדורגל אירופאי ואני זקוק לעזרה בכדורגל האנגלי: אני שולח מידי שבוע טוטו פלוס(ניחוש תוצאות מחצית) ופתאום השבוע אני מוצא עצמי יושב מול 4 משחקים מהליגה האנגלית שאין לי שום מושג לגבי תוצאות וסטטיסטיקות לגבי המחצית. בליגות שלנו יש לי תוכנה שבה אני אוסף את הנתונים. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי בטיפים וסטטיסטיקות לגבי המשחקים הבאים: אסטון וילה-טוטנאם בלקבורן-דרבי אברטו-צ´רלטון איפסוויץ´-סנדרלנד נ.ב אני צריך עזרה רק ב4 משחקים ולא 6 כי בטוטו פלוס יש רק 14 ניחושים. נ.ב2 אם אזכה תפוצו

Raanan *

New member
הימוריי

אסטון וילה-טוטנאם X בלקבורן-דרבי 1 אברטו-צ´רלטון 1 איפסוויץ´-סנדרלנד 2

Raanan *

New member
לא

טוב זה באמת עניין של מזל טהור...מצטער..לא יכול לעזור..

עדו מסד

New member
אם מדובר בתוצאות מחצית...

וילה-טוטנהאם 2 בלקבורן-דרבי 1 אברטון-צ´רלטון X איפסוויץ-סנדרלנד X

red y

New member
בדיוק כמו רענן../images/Emo6.gif רק רענן ..

חשב שזה על משחק שלם.

Kgt1

New member
קבל כמה טיפים... (אני אגב מנחש רק

טוטו רגיל, ולא בהצלחה). אסטון וילה - טוטנהאם: וילה קבוצה שפותחת בדרך כלל חזק, ומדרדרת בהמשך המשחק. מכאן ההיגיון אומר למלא 1 פה אבל בגלל שאני זה שממליץ אז הייתי הולך על 2. בלקבורן-דרבי בלקבורן קבוצה יותר חזקה ומחצית אחת אמורה להספיק לה לטעמי בשביל להוביל אז 1. אברטון - צ´ארלטון דבר מאוד לא ברור. לימדו אותי שבמשחקים שאתה לא יודע ממלאים או כפול 1-2 או X איפסוויץ´ - סנדרלנד איפסוויץ´ מתמחה בזמן האחרון במהפכים אז אני הייתי הולך על X או 2. אגב סתם הערה בכל המשחקים הללו בכל טוריי יש לי סולו... 1

red y

New member
תודה רבה ו..

שאלות: אני מבין שהסולו 1 שלך זה בטוטו רגיל. האם אתה מנסה להפיל אותי בגלל שאני אוהד הפועל??
ואני לא ינחאס אותך ויאחל לך בהצלחה למרות שאתה אוהד מכבי.

Kgt1

New member
בקשר לטוטו כן. בקשר לאהדה:

לא היה לי מושג שאתה אוהד הפועל. הלוואי שתיפול בכולם... בהצלחה. (עם המזל הנאחסי שלי תשמעו השבוע על זוכה יחיד בטוטו פלוס אוהד הפועל תל אביב...*.

למעלה