חברי הפורום היקרים

חברי הפורום היקרים

מסתבר שהאייטם שלנו נידחה בשבוע והשידור יהיה ביום חמישי הבא אז זה נותן לנו עוד זמן ואוויר לנשימה להציג את עמדתנו בצורה הטובה ביותר.

dina199

New member
לא נשמע טוב.

אם הם דחו, סימן שזה לא כל חשוב מבחינתם.

המשהו המאוד דחוף

היה אייל גולן כאילו שלא תחנו את זה כבר מכל הכיוונים והמדינה לא שמעה מזה כבר מעל שבוע

dina199

New member
אין ספר שהדחוף זה אייל גולן.

ואף אחד לא מבטיח שלא יהיה משהו דחוף מהסוג הזה גם בפעם הבאה.

ובמקרה של גולן בעיתון כבר היה כתוב 'המשטרה חושבת שהראיות נגדו קלושות'. אז היה חשוב זה לטפס על עץ ?

הם מלכתחילה פנו אלינו, לא אנחנו אליהם

ואפילו עשו מאמץ לא קטן לאתר את יוזמי העצומה האנונימיים...
הם אמרו שהם עוקבים אחרינו כבר כמה זמן.
מקווה מאוד שיזכרו אותנו גם שבוע הבא.

אנחנו, למיטב ידיעתי, לא פנינו לשום תקשורת בכלל... אנחנו לא הכי מאורגנים...

אבל לאחרונה גיליתי שיש מי שבאמת מתכוון להתעסק בחוק האוטיסטים ובדוח הוועדה - קואליציית ההורים לילדים עם צרכים מיוחדים. ושהם כבר השיגו השהיה של כל החוק הזה בשלושה חודשים בניסיון לחשוב על כל העניין מחדש.
הייתי במפגש שלהם אתמול ויש שם כמה וכמה אנשים שחושבים בערך מה שאנחנו חושבים כאן בנושא הזה ובכל עניין האוטיזם, וגם פועלים בנושא (היה ממש מרגש מבחינתי לגלות את זה!)
הם גם עזרו לנו להתכונן לראיון (שנדחה).

dina199

New member
אני מקווה שלא יהיו עוד זמרים

או סלבריטיס אחרים שיפריעו

אולי אנחנו צריכים לחבור רשמית עם

קואליציית ההורים לילדים עם צרכים מיוחדים, לפחות בעניין הזה.
כי שם ממש פועלים נגד הדוח והחוק האלה, בדיוק מאותם נימוקים שהעלינו כאן, אבל עם יותר התמצאות בפרטים הקטנים ולא רק בעקרונות. כל החשיבה שלהם בעניין צרכים מיוחדים נכונה בעיניי הרבה יותר ממה ששומעים בדרך כלל. הם קול שפוי.
ואנחנו לא ארגון, חלקינו אנונימיים, לא בנויים לפנות לתקשורת וכו׳ (לפחות לא אני). הפצנו את העצומה הזו, חתמו עליה יותר מאלף אנשים, ועכשיו אנחנו לא יודעים מה לעשות איתה בדיוק... חבל...
אולי שמי שרוצה לפעול בכיוון הזה יצטרף לקואליציית ההורים וננסה להזיז משהו משם? אגב משתתפים שם גם לא הורים.
יש לקואליציה קבוצה פתוחה בפייסבוק שנקראת ״הורים רוצים לנשום לרווחה״.

(בכלל, מאז שהצטרפתי לפייסבוק לכבוד העצומה הזו, נפרס בפניי עולם רחב ומרתק של מציאות לא-וירטואלית, וגיליתי שגם שם קורים דברים מעניינים
. בצירוף מקרים מדהים, אפילו זכיתי לנסוע בטרמפ למפגש עם שתי אימהות נוספות לילדות אוטיסטיות שלמדו באלוטף ABA לפני כמה שנים, לא זה שאנחנו היינו אלא אלוטף וותיק ונחשב במיוחד, ושתיהן טוענות שהוא היה ממש גרוע לבנות שלהן, בדיוק מאותן סיבות שאני טוענת - זו הייתה שיחה כמעט הזויה
)

למעלה