חברי הפורום היקרים

fireman

New member
חברי הפורום היקרים

בואו ואספר לכם דבר מה. לפני כשנה קיבלתי לניהול את פורום מתגייסים אחד מהפורומים הגדולים ביותר בתפוז. קיבלתי את הפורום לאחר שלא היה בו מנהל כחצי שנה, הפורום היה עמוס בהודעות, תחלופה של בין 2 ל 3 עמודים ביום (כ60 הודעות ראשיות) מעל ל 50% מהן היו הודעות אוף טופיק ושיחות חולין בין חברי הפורום. היות והפורום היה מאוד גדול ונשאלו בו שאלות רבות בכל יום היה צריך להפסיק את עניין ההודעות ה"לא קשורות" ולהתחיל לתת לאנשים תשובות לשאלות למענן הם הגיעו לפורום מלכתחילה. אז נקטתי בעמדה עיקשת מאוד, מחקתי עשרות הודעות ב-י-ו-ם! חסמתי מספר משתמשים שהציפו את הפורום והפכתי למנהל הכי שנוא בתפוז. היו לי מלחמות מפה ועד להודעה חדשה עם חברי הפורום, חלקם התמרד נגדי,וחלק פתחו לי "שביתה" בפורום היום פורום מתגייסים םעול במתכונת מקצועית ביותר, ההודעות הן לעניין והחברים בפורום יודעים כיצד לשים לעצמם את הגבול מבחינת כמות ההודעות אוף טופיק בפורום, היום הפורום עובד מצויין ואני מוצא את עצמי שלא מתערב בכלל בניהול של הפורום, מחיקת הודעות הפכו לדבר נדיר וכיום חברי הפורום שכעסו עליי ושנאו אותי בזמנו יודעים שהיום זה השתלם גם לי וגם להם בפורום ברמה גבוהה מאוד ורציני, אתם מוזמנים לבקר ולראות את אגף המאמרים של הפורום, ההישג הכי גדול של פורום זה בנוסף למאות חברים קבועים ואלפים שעברו בפורום הזה. אז בואו נגיד את זה ככה, אפשר להפסיק לגמרי את השיחות אוף טופיק הללו ולהפוך את הפורום לפורום באר שבע רציני וענייני, ואפשר לעזוב את זה ככה ולתת לכם להמשיך את ה"שכונה" הזאת של השטויות בפורום, תחליטו מה אתם רוצים.... אני מעביר לכם את השרביט עכשיו MAKE THE CALL חג שמח

Superdror

New member
לשלב את שניהם.....

אני לא מוצא סיבה שהפורום הזה יהיה פורום רשמי מידי כפי שאתה מנסה לעשותו, עשית ממנו פורום דיון על בניינים ועל הכבישים ועל כל מיני אירועים למיניהם בבאר שבע, אכן כן, זה גם חשוב וקשור, אבל עם זאת, רוב אוכלוסיית הפורום(ותתקנו אותי אם אני טועה)היא בני נוער שבראשם יש הרבה דברים אחרים מאשר מגדלים, כבישים או אירועים למיניהם. בכל אופן,צריך להגיע למצב שהפורום יכיל גם מידע הקשור לפיתוח העיר וכן גם דיונים ושיחות בין חברי הפורום.... כמובן שהכל צריך להיות עם גבול ולהתבצע על פי שמירה על חוקים מינימלים.

Papito

New member
כתבת את זה בצורה מאוד לא אובייקטיבי

ת מצד אחד אתה כותב "לפורום באר שבע רציני וענייני" והאופציה השנייה היא " ה"שכונה" הזאת של השטויות בפורום " קצת אובייקטיביות

crovee

New member
אין פה קשר לאובייקטיביות

ולדעתי כמו שדרור אמר צריך גם כן לשלב... הפורום כרגע מכיל גם הודעות ענייניות- לדוגמא מקומות בילוי בבאר שבע, מחירי דירות, הופעות וכן גם מגרשים וכל מני דעות של חברי הפורום. אבל צריך לערוך לפעמים גם שיחות כאלה. אתה צריך לשים גבולות במידה והם לא יהיו ברורים, אבל כעקרון אני חושבת שצריך לשלב. חג שמח! :)

אוקיי בואו נסגור את הנושא...

אז ככה: לדעתי דרור צודק, באמת צריך לשלב ואני חושבת שכרגע הפורום עובד במתכונת נהדרת, כי מצד אחד יש פה את ההודעות היותר -"שטויות" בשפתו של מנהל הפורום ומצד שני עדדין יש פה כאלה שמפרסמים דירות ושואלים איפה אפשר לתרום בגדים וכו´ וגם ההודעות הללו מקבלות מענה. ברגע שפורומינו היקר יתמלא בהודעות זבל כפי שתואר פורום מתגייסים ערן יכול למחוק כמה הודעות שהוא רוצה. בינתיים יש אולי 2 הודעות נושא חדשות ביום ואני לא רואה שום סיבה למחוק הודעות שכאלה. ובקשר לנטע קלנר: אנשים-זה רק פורום!! אל תקחו את זה קשה!!! נטע כתבה מה שהיא כתבה בשיא הציניות, הקטע לא היה בשביל שחברי מקיף ח´ יפסיקו לכתוב כאן, אלא בשביל להדגיש את העובדה שמי הוא ערן שיקבע מהי הודעה שטותית ומה לא?! הרי רוב ההודעות כאן הן שטותיות-שוב על פי דעתו של ערן... האם הזמנתי מים בנאפיס, מתי אני מסיים ללמוד, ומי רוצה ללכת לשחק פול! אז למה למחוק שרשור של נטע ושרשורים אחרים לא?! לסיכום חבר´ה: אל תקחו ת´חיים קשה, זה רק פורום, דרור אין סיבה שתעזוב את הפורום, וחוץ מזה ראיתי את הגב שלך בביצפר
וחלאס עם הריב המטומטם הזה...באמת שהוא לא נחוץ, אבל ערן, כמו שאמרתי אנחנו עוד לא הגענו למצב של פורום מתגייסים, אז תן לנו להנות קצת
שנה טובה!!!!!! ולמיכל אהובתי- שתמיד תמיד תכתבי עם עפרונות מחודדים ושאם תלכי לנאפיס אז המלצרית ישר תגיד לך- שלום, את רוצה להזמין?! ולא תצטרכי לחכות לה הרבה זמן. אוהבת אמא

Superdror

New member
נכון

שהגב שלי נורא נורא נורא סקסי ?:) ונראה לי שאני יודע מי את...... יש לי עיניים בגב, ולעמוד מול דנה´לה בלי להראות זה קשה :)

ברור

שהוא סקסי...במיוחד עם חולצה בצבע תכלת
אין לי טיפת מושג איך אתה נראה אבל יש לך אחלה גב! וחוץ מזה אין מצב שראית אותי כי ברחתי מהר

Superdror

New member
אם ראיתי טוב וזכרוני אינו מטעה אזי

יש לך מין קארה כזה..... צבע חום או שטני אני וצבעים לא הולך ביחד, במיוחד לא כשאני זורק מבט חפוז :> אחלה גב?:> הגב זה הבטן גם, אני שחיף :)

אז אולי כן ראית אותי ../images/Emo13.gif

אגב, יש לך אייסיקיו, לתקשורת טובה יותר ?:)

שוגר, את ממש נס רפואי ../images/Emo70.gif

הילדה ראתה אותי, ועדיין היא מחייכת

optimistit

New member
טיהי!

ברור שעדיין מחייכת! ברור!
למרות שאמרתן שאני נאצית!
ברור שאני מחייכת! זה בריא!

דרורי!

הוספתי אותך והוספתי אותך נה נה בננה! אבל אתה ישן
טוב אז שתתעורר, אני שקית שוקו... וחוץ מזה, One day you will ask me whats more important to me,you or my life? and I´ll say my life, and you will go away without knowing that you´re my life... זה ממש יפה

fireman

New member
תודה תודה.... :>

ולא ישנתי, אני ער משעה די מוקדמת..... פשוט ההודעות הן באי סי קיו השני שלי במחשב השני.... וכרגע ערן הבבון יושב עליו, אחרי האוכל אני אקח לו אותו :>

דנה!

New member
מה דנה? מי? מה? מו? איך? כמה?

ראיתי דנה אבל לא היה לי כוח לקרוא את כל השיחה!!! הסבר בבקשה...

mosquita

New member
אי אפשר להשוות בין שני הפורומים...

אני משתתפת גם בפורום מתגייסים, פורום מדהים ושימושי מאוד מאוד... הנושא של הפורום, מתגייסים, הוא מאוד ספציפי. קשה מאוד לכתוב הודעה אוף טופיק ולא לדעת שזה אוף טופיק. או שזה קשור לצבא, או שלא. אבל באר שבע?... כל הודעה שתתפרסם כאן לא תהיה אוף טופיק באופן מוחלט עד שייקבעו חוקים ברורים בנושא. בינתיים הכל די מטושטש. שנה טובה וחג שמח לכולם!

למעלה