חברי הפורום היקרים שלי הקשיבו!!!!!

king kazabubu

New member
חברי הפורום היקרים שלי הקשיבו!!!!!

יש לי משאל קטן לשאול אתכם ואני מבקש שכולם יענו עליו. 1. האם הייתם רוצים להיות נוכחים במפגש הפורום בחנוכה? 2. אם כן איפה הייתם רוצים שזה יהיה? 3. מה הייתם רוצים לעשות במפגש? אני אודה לכל מי שיענה על המשאל הנ"ל.

roychu

New member
ממ..

1. כן 2. בצפון, כמה שיותר צפון יותר טוב 3. לדבר עם אנשים, לראות כל מני דברים מגניבים של db

Goggle Girl

New member
הם... ../images/Emo23.gif

1) אם ההורים יסכימו ~_~ 2) במרכז o.o 3) לדבר עם אנשים על דרגון בול, לראות סרטים וקטעים נבחרים, ולהשוויץ במנגה שלי o.o

Goggle Girl

New member
הם... ../images/Emo23.gif

1) אם ההורים יסכימו ~_~ 2) במרכז o.o 3) לדבר עם אנשים על דרגון בול, לראות סרטים וקטעים נבחרים, ולהשוויץ במנגה שלי o.o

BLASTERx

New member
המממ...

1)אם ההורים יסכימו ~_~ 2)במרכז(כמה שיותר קרוב לג´רוסלם יותר טוב) 3)לראות שרטים של DBZ (לא ראיתי אפילו אחד) כמובן לדבר עם אנשים על הסדרה , הסרטים וכל מיני שטיות אחרות ולהשוויץ בציור הגרוע שלי

BLASTERx

New member
שרטים? מה קורה לי היום?

אווו סרטים...ולגאוני הדור בינינו ג´רוסלם=ירושלים

gogumagog

New member
אכן אכן...

כמה שיותר קרוב לירושלים. לעשות כל מה שעולה בראשכם... אף לא ראיתי את זה בעברית, אני אשמח אם מישהו הקליט או משהו... ומה מה הקטע של "אם ההורים יסכימו"... בני כמה אתם???

BLASTERx

New member
בן 14...

בלי קשר אני הולך לאן שבא לי..עם אנשים שאני מכיר. אתה יכול להיות אנס פדופיל, מאפיה לי אם אתה לא? בוא נגיד שגם ההורים שלי לא בדיוק יפתחו לי את הדלת ללכת להיפגש עם אנשים שאני לא מכיר בדיוק באותה מידה שאני לא להוט להיפגש עם פדופיל.

BLASTERx

New member
בטח אכלתי משהו לא טוב היום....

תיקון(אויש פורמליות שכזו): מאיפה.

BLASTERx

New member
גוגומגוג...

Iam back and iam better then ever תקן בבקשה. פשוט Best זה הכי טוב זה כאילו להגיד חזרתי ואני הכי טוב מקודם =\ משו בסיגנון אני רושם את זה בשלוש שניות אז אין לי ממש עצבים לנתח את הפירוש המדיוק(אוכל עוגה).

gogumagog

New member
אבל למה אתה לא אומר לי

אם צדקתי בקשר ל"בוחן פתע"??? וגם להוא!!!

Gohan

New member
well..

1. בטח, למה לא? 2. באיזור המרכז כזה. 3. לדבר על DBZ, אולי אפשר גם להחליף דברים..

goro123

New member
כן

הייתי בא אבל אני לא מכיר את חברי הפורום כל כך ועדיף באזור המרכז

לכאןןןןןןןןןןן

1. בטח שאני בא 2.הרצליה כפר סבא רעננה תל אביב חולן משהו באזור 3. לראות סרטים לדבר על דרגון בול זי ועוד....

למעלה