חברי הסינרגים.. למישהו יש מושג מתי יצא הקליפ א-ש-ם..?!
M moshik10689 New member 1/12/06 #2 חח דניייייייי... יוצא בקרוב מאוד חח סתם.. גם אני מצטרף לשאלהה.. סינטטית מחכים לך חח..:] מדברים מסינרגיה ג'וניור..:]חחח..:}!
חח דניייייייי... יוצא בקרוב מאוד חח סתם.. גם אני מצטרף לשאלהה.. סינטטית מחכים לך חח..:] מדברים מסינרגיה ג'וניור..:]חחח..:}!
ס סינטטית New member 1/12/06 #6 הוא קצת מתעכב מכל מיני סיבות... תאמינו לי שמוצדקות (מאוד!!!) אני מאמינה שתוך חודש - חודש וחצי הוא יצא...
הוא קצת מתעכב מכל מיני סיבות... תאמינו לי שמוצדקות (מאוד!!!) אני מאמינה שתוך חודש - חודש וחצי הוא יצא...
T talba3 New member 2/12/06 #12 לחברי הפורום!!! זה פאדיחה גדולה מאוד שכפר יונה השתלטו על הפורום!!!! סינטטית תעשי משהו ומהר...! כי אם לא בסוף הפורום יהיה של ערסים מידיי
לחברי הפורום!!! זה פאדיחה גדולה מאוד שכפר יונה השתלטו על הפורום!!!! סינטטית תעשי משהו ומהר...! כי אם לא בסוף הפורום יהיה של ערסים מידיי
ס סינטטית New member 2/12/06 #13 חחח מה אתה רוצה שאני אעשה בדיוק? חוצמזה כפר יונה זה עיר (עיר?! כפר ) של ערסים? דוקא תמיד תפסתי מזה מקום שקט ורגוע
חחח מה אתה רוצה שאני אעשה בדיוק? חוצמזה כפר יונה זה עיר (עיר?! כפר ) של ערסים? דוקא תמיד תפסתי מזה מקום שקט ורגוע
ט טימי האופטימי New member 2/12/06 #14 חחחחחח כפר יונה זה ישוב.... אם כבר עארסים... אשקלון מוצפת בהם... (אבל אל תדאגו, אני לא עארס...בעע)
ס סינטטית New member 2/12/06 #15 שאני אתחיל לספר על נתניה? חח נתניה זו הממלכה של הערסים.... גם בת ים חח
ד דניאל כלפה New member 2/12/06 #16 בואנה טל.. שקול מילים אחי..;] אנחנו יודעים איפה אתה גר.. יתותח..!
M moshik10689 New member 3/12/06 #18 חח טל בונאא.. :] כפר יונה.. זה לא סתם שם.. ראה הוזהרת..חח:] יכליי..=]