חברי היקר

חברי היקר

חברי היקר אני רושם לך מכתב זה בידיעה שלעולם לא תיקרא אותו אני רושם לך מכתב זה בידיעה שלעולם לא תיראה אותו אני רושם לך מכתב זה כשעיניי כבר לא יכולות לשאת את דימעותיי אבל בכול זאת אני רושם לך מכתב זה בידיעה שאולי זה יוציא מקצת מכאוביי חברי היקר: אתה יודע מתי הכי קשה לי??? הכי קשה לי זה שאני עוצם את עיניי וניזכר במבטך במבט הבוכה שמיסתכל עליי וזועק תעזור ליייי אבל אני איני יכול כי המפקד צועק שיורים ומשכיב אותי בכח אני רוצה לעזור לעזור בכול מיקרה אבל ניפצעתי גם אני ורגליי חלשות ולא יכולות יותר לשאת את גופי . חברי היקר: אני רואה את את המבט שלך כול הזמן בראש כול הזמן ושומע את הזעקות האחרונות שיצאו ממך את הדם שנישפך כמו תרנגול כפרות אני רואה את עינייך הבוכות מתחילות אט אט להיסגר ולא להיפתח עוד ןאז חברי היקר אני מבין שכול מה שהיה בנינו ניגמר ואז...... חברי היקר אני ניזכר איך הכרתי אותך ביסודי ומאז לקחתי אותך תמיד איתי בחטיבה ביקשתי לעבור לידך בתיכון העברתי את עצמי כיתה כדי להיות איתך ואפילו בצבא עשיתי שמניות באויר כדי ללכת לאיפה שאתה אזז למה????? למה חברי היקר בפעם היחידה שאתה הלכת לא לקחת אותי איתך???

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אני יודעת שזה כואב לאבד חבר, מכירה את התחושה מקרוב. אני יודעת גם שכרגע זה לא ממש ינחם אותך אבל זמן מרפא הכל, אומנם לא שוכחים לעולם אבל הכאב והעצב מתמתנים. וכמה שכואב לומר דבר כזה לאדם שמבכה את חברו, אני אומר בכ"ז, החיים ממשיכים למרות ועל אף. אני מאמינה שהחבר שלך שם למעלה, טוב לו בין חברים חדשים והוא גאה בך על שאתה חבר כ"כ טוב. מחזקת את ידייך... אני

drnaji

New member
../images/Emo201.gif

דבר ראשון אני משתתפ בצערך
בתור אחד שאיבד שניים מהחברים הכי טובים שלו-אחד נרצח סתם ככה כי הוא עמד במקום הלא נכון בזמן הלא נכון ושני נרצח בפגוע כאשר היה בדרכו מהבסיס לבית שלו ומחבל מתאבד עלה על האוטובוס שלו והתפוצצ,אני יכול רק להזדהות איתך,עם הכאב שלך ועם כל מה שאתה עובר. ברור לי שמה שעברת הוא הרבה יותר קשה ממה שאני עברתי אבל אם אני הצלחתי לשרוד את הרצח של שני החברים שלי אז גם אתה תצליח. בכל אופן,אם תרצה\עיצה\סתם לדבר תפנה אליי במסר. תרגיש טוב
נ.ב הצלחת לרגש אותי כמו שאפ אחד לא הצליח בתקופה האחרונה..אחת ההודעות הכי עצובות שקראתי אי פעם

למעלה