חבריקוס אין לי מחשף -

חבריקוס אין לי מחשף -

יה מבה מוריר, מיז איג'אס מדישרון כטודוס לוס סיממפומס דלוס נגמלים טנגו דה אל טיימפו קה נו טנגו אל מחשף , בזוס אי אברסוס אטודוס, מאי, רותי, שריקה, אנגליק, מואיס ולונה, רחילו, אסטרלו , איילה האחת, אבילס , אביב סתיו, פרה אזר לו קורטו סי אלגונו כמאולבידי קה מאסקוזה. מלדי קאז'י טודו - . נו סה קואנדו וה טנר אינטרנט אן קזה. וה מיראר רמדיו דה אנטרר אל אינטרנט דה לה אסקולה.

may55

New member
סניוריקה קרידה בואנו טופה רמדיו

אי אנטרה אומפוקו דה לה סקולה

מואיס

New member
מאי קרידה פרדונה מי קה סטו אומפוקו

ספסו, טה ארוגו קה נו טה אולב'יטס אה טראיאר מוס לס פלברס דה לה קנטיקה קה אואימוס אן אל מפגש

may55

New member
מואיס נהפוך הוא . צילצלתי לקובי

הזכרתי לו שהבטיח אני מקווה שבהקדם ישלח אלי ומיד אפרסם זאת

רחילו

New member
מואיס לא שכחתי אותך, אימי מכירה

את השיר אבל לא זוכרת את כל המילים, קון מונצ'ו פארדון קרידו.

angelici

New member
סיניוריקה קרידה משתתפת בצערך../images/Emo10.gif

מבינה את הקריזים של הנגמלים, גם לי שבוע שעבר לא היה יומים מחשףף אמפסי הטיטיריאר נו דמנדאס כאורס נגראס פסי מקווה שהתרופה תכנס במהרה לביתך,,עד אז דלסקולה כבר מתגעגעתתתת

may55

New member
קרידה סניוריקה

הועלתה פה בקשה ממואיס ואני מבקשת שוב אם תוכלי הביאי לנו את פרשת השבוע בלאדינו - כל שבוע ותהייה לנו מסורת יפה של בילביליקו, הבדלה ופרשת שבוע כיפפאק לכולנווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

angelici

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מואיס

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifטמביאן

רותי ב.

New member
מאי -

סאביס קי אין Ladinokomunita קאדה סימאנה אַי אונו קי טראיי לה פרשה, אי לו אזי מוי אירמוזו - מונצ'ס ווזיס קיריאה אמממ "טראבאר'לה" די א'אי, סולו קי נו טנגו קוראז' די אזר'לו, פרימי דמנדר פרמיסיון ד'לאס מודרטוראס אור קומו ס'יאמאן.

מואיס

New member
למען האמת נראה לי מאוד משונה שאתרים

שחרטו על דגלם את הפצת תרבות הלדינו שומרים על זכויות יוצרים, נראה לי שהאגו גובר על השכל הישר. כאילו מה? פרשת השבוע זה דבר שצריך לשמור עליו פן יופץ בין הלדינואים או קה מל מוסקרה(אהבתי את ביטוי אסתר) יפול לידי החלדאוס

Sarika

New member
../images/Emo10.gifסניוריקה קרידה, חסרונך מורגש

אל דיו קלמנדי רפואה שלמה אל מחשב טויו, פורמודו קדמוזוטרוס נו ספואידי להגמל

רחילו

New member
../images/Emo101.gif סניוריקה אל דיו קלאמבייה אל

מחשב רפואה שלמה אי קטורנס פרסטו, יה מוסאסקריניאימוס.

רותי ב.

New member
טי ריקומנדו א'אסקריביר

ד'מי קאזה. אהה קוואלו אפיטו אַל קומפיוטר??? סרה קי נו ריאושו אל ג'ואגו???

למעלה