חברים!!!!

fatbery

New member
חברים!!!!

אנחנו ממש שמחים שכמעת חצי פורום בא..בונא זה נותן לנו הרגשה הכי טובה בארץ..ואני מבקש..מי שיודע את המילים בכמו שלך שיצעק איתי ביחד זה יעשה לי את היום כל כך!!!

zohar d

New member
ברי תן לכולם בראשש !

אני לא יגיע אבל אני מקווה שתהנו הכי שאפשרר ! תצעק הכי חזק ! ת ה נ ו ! תנו לכולם בראשש !

../images/Emo220.gifסעמק ברי חפרת!

אתה יותר גרוע ממני שאני מספרת דברים!באמת!במיוחד על המורה שליP:הזונת פרוטקציות לפאקצות... אני חושבת על לחזור בפאקצתיות... מה?100 בטוח בחברה ובאנגלית!

fatbery

New member
מה את רוצה אני שמח שכולם באים..

העלבת אותי...חחח סתם לא שם זין..אבל אני שמח שבאים אנשים..

../images/Emo220.gifאני?מה פיתאום!

אני נותנת ביסים רק לאנשים שדורשים...כמוךXD ומאיה..וגל...ואולי גם מור...טוב נו..גם רביד..אולי גם טל..ואולי גם שלושת השריות..טוב נו גם קרוקסינל ובלבה ונדב..טוב נו כן!אני נותנת ביסים להמון דברים(זה מוציא עצביםXD)

../images/Emo220.gifחח סליחהXD

[= חחח אבל... אם באמת הכל ילך טוב מחר וההסעה תסתדר(נו הורים)אז הכל יהיה טוב ויפה[=

scary miss Mary

New member
חבר!!! יש לי שאלה

אתם מופיעים ראשונים...?? ורק לידיעתכם במיוחד בשבילכם גרמתי ל73820 אנשים לריב עם ההורים שלהם!

כמו שצריך..P=

חח סתם..הממ כנראה שנעלה ראשונים.. אם אנלא מודיע אחרת מחר אז אנחנו ראשונים..

ShiraBJ

New member
%$#!!!!

כמה אפשר לריב איתם, והם עדיין יהיו פרנואידים כמו תמיד -.- 15 אנשים הבטיחו לראות אתכם נותנים בראש. אבל אולי יותר כי זה תמיד כזה "חבר מביא חבר שמביא חברה שמביאה חברות שמביאות.."... :S תדאגו למישהו שיצלם!!! |||זה לא פיירררררררר אני צריכה להיות שם גם!!|||

../images/Emo220.gifאתם יודעים איך זה שבסוף אתה

תמיד נדפק? =/ פיתאום לא.."לא יכולה/אין לי כוח/לא רוצה/אין תקציב"נו... אחרי הכל שוב אנשים דופקים את דורין... סעמק... כבר לא סגור שאני אבוא(עד שאמא גם הרשתה...=/) אני מנסה לגייס אנשים... מקווה לטוב...=/ אוף=/ אם אני לא אצליח אני מצפה ממכם לצלם את כל ההופעה...=/ סמעק

ליעתע

New member
אוחח גם אצלי ככה

פתאום הם לא יכולים או שלא בא להם אררררג אני מנסה לחפש אנשים='[

קנפי

New member
תהנו היוםD:

אני בטוחה שיהיה כייף^^ עא.. כלכך באלי לבוא גם ;[

scary miss Mary

New member
אני רוצה ללעשות לך את היום!

אבל אני לא יודעת את המילים.. תכתוב לי אותן ואני אזכור חלק עם הזיכרון הצילומי המפוברק שלי!

../images/Emo220.gifחע זה לא אמור להיות כזה בעיה

לשם רכבת(תמצא איפה להתקע כמה שעות טובותXD)חזור מונית[= ככה זה אצלי... או שלא... לי זה הלוך אמא(נצליח לסנג'ר אותה~!!!)חזור מונית[=

למעלה