חברים,

RoieL

New member
חברים,

מתי תחל העונה השישית בארה"ב? ומתי תגיע לארץ? האם הספוילר שפורסם בזמנו היה אמיתי? תודה מראש.

RoieL

New member
וחשבתי

לדעתכם, לא היה נחמד לראות את קיפר כג'יימס בונד? הוא אפילו דומה לשחקנים האחרונים שנכנסו לדמות..

הבחור ששיחק את סונדרס בעונה ה-3 של

24 מתאים להיות ג'יימס בונד (יש לו גם את המבטא
)

G J S

New member
כן כן!!!../images/Emo6.gif

קיפר יכול להיות ג'יימס בונד מושלם!!!
ןאין לי מושג מתי התחילו/יתחילו/נגמרו השידורים בארה"ב אבל אני יודעת שהשידורים בארץ יתחילו בינואר 2007... יש זמן.... אבל לי זה לא נורה כי אני במילא צריכה להשלים את העונה הרביעית והחמישית שלא ראיתי עדיין.....
לצערי
אבל לא נורה בקרוב אני אתחיל לראות ה-כ-ל-!

gesus

New member
הוא יהיה ג'יימס בונד נוראי

בתור מעריץ מושבע של סדרת סרטי ג'יימס בונד אני יכול להגיד לך שקיפר סאטרלנד רחוק שנות אור מהדמות של ג'יימס בונד. רק לראייה, תראה כמה סצינות סקס יש בג'יימס בנונד וכמה יש ב-"24". הדמות שלו שונה במהותה מג'יימס בונד וטוב שכך.

MineraL

New member
../images/Emo45.gif

לא רק סצנות הסקס (שהן נורא חשובות!) גם קיפר לא ממש יודע להיות קר רוח ברמה של ג'יימס בונד לדעתי..

gesus

New member
זה לא עניין של קור רוח

סדרת סרטי ג'יימס בונד והסדרה "24" הן שונות במהותן. בעוד שמרגל כמו ג'יימס בונד היה נתפס במשימתו הראשונה כי הוא לא בדיוק יודע להיות UNDER COVER , אלא ממש להפך, ג'ק באואר מתפקד הרבה יותר טוב ממנו. חוץ מזה, "24" זו הסדרה שהכי קרובה למציאות מבין סדרות האקשן שראיתי עד כה וג'יימס בונד זה משהו בדיוני לחלוטין.

MineraL

New member
לא אמרתי שלא

אבל לדעתי, הדמות של ג'יימס בונד הרבה יותר קרת רוח ומאפיינת מקצועיות

G J S

New member
ג'ק באוור

באמת מתפקד יותר טוב
והוא הרבה יותר שווה! אין כמוהו! קיפר חייב לגלם דמות מקצועית, חשובה, ומדהימה וזה "ג'ק באוור" ונכון, 24 היא באמת נראת הכי קרובה למציאות מכל הסדרות הדימיוניות האלה, אבל קיפר בעצמו אמר ברעיון שזה לא מציאותי....
שזה די מבאס כי אנחנו ממש אוהבים את זה, וניכנסים לזה, וחושבים שזה אמיתי, כי הם מצליחים לעשות את זה הכי אמיתי שאפרר כי כולם שם ממש מוכשרים!!! ובאיחוד::: קיפר!!!!

RoieL

New member
מישהו פרסם פה פעם

כתבה על השטויות שיש שם על קידודים, שווה להריץ חיפוש ולקרוא.

gesus

New member
למי אתה מתכוונים, לדמות או לשחקן?

אם ג'ק באואר היה משחק את ג'יימס בונד הוא היה הורס את הדמות שלו. השחקן ששיחק את ג'יימס בונד והיה הכי קרוב אליו היה שון קונרי, אבל עדיין הן שתי דמויות (באואר ובונד) שונות בתכלית. ואם מדברים על קור רוח, בונד היה מסוגל להרוח את המפעיל שלו כמו שבאואר הרג את ראיין שאפל בעונה ה-3? בנוגע לקיפר סאטרלנד, גם הוא יהיה בונד גרוע כי הוא "מחוספס" מדי. הוא לא הטיפוס שתראה מהמר בקאזינו במונטה קארלו כשלצידו 2 נשים עם מחשוף נדיב. בשביל תפקיד כזה צריך שחקן שידע לשחק אותה פלייבוי. לסיכום, סרטי ג'יימס בונד וסדרת "24" הן שונות בתכלית. "24" היא מתח דרמטי וג'יימס בונד היא משהו שלא מתימר להיות ז'אנר מסוים. זה לא פעולה, זה לא מתח.

לא אמרתי שהוא מתאים לתפקיד ג'יימס

בונד, אלא שהדבר האחרון שאפשר להגיד על הדמות של ג'ק באואר (אותה משחק קיפר סאתרלנד) היא שהיא לא קרת רוח.

RoieL

New member
וה../images/Emo58.gif

יריה באנדרסון בעונה החמישית היא לא קרת רוח

Tinty

New member
הוא דווקא נראה מגניב בתור בונד! ../images/Emo13.gif

http://www.youtube.com/watch?v=3Y6BWeA4v70

למעלה