it's time for.. Anarchi. פאק דה סיסטם!!!
S S u p e r S h e e p New member 25/8/06 #29 it's time for.. Anarchi.../images/Emo163.gif פאק דה סיסטם!!!
Y your cold sweet pota New member 25/8/06 #32 מן הסתם שאתה צריך אותי כשר לענייני גידולי פרא. אם גם זה לא יתאים אז אני אסתפק בתפקיד סגן-שר הג'ינג'ר*. *לא באמת ג'ינג'ר.
מן הסתם שאתה צריך אותי כשר לענייני גידולי פרא. אם גם זה לא יתאים אז אני אסתפק בתפקיד סגן-שר הג'ינג'ר*. *לא באמת ג'ינג'ר.
ק קקטוסץ New member 26/8/06 #40 אהמ. ברור שרועי יהיה שר החינוך שיפיץ את דוסטוייבסקי ברחבי הפורום, ילמד גם אותנו לדבר בשפה הבינארית וייתן בורקס-פיצה לכל תלמיד. ברוב ענווה אני מוכנה לקחת על עצמי כל תפקיד שאין בו מדים, צה"ל או לסגור שבתות (או לצורך העניין לצאת רק בשישבת).
אהמ. ברור שרועי יהיה שר החינוך שיפיץ את דוסטוייבסקי ברחבי הפורום, ילמד גם אותנו לדבר בשפה הבינארית וייתן בורקס-פיצה לכל תלמיד. ברוב ענווה אני מוכנה לקחת על עצמי כל תפקיד שאין בו מדים, צה"ל או לסגור שבתות (או לצורך העניין לצאת רק בשישבת).
ו וינסטון סמית New member 28/8/06 #44 ../images/Emo45.gif רועי שר החינוך נגדל דור של פוסט-מודרניסטים קשקשנים.
C Continuum New member 28/8/06 #46 פוסט-מודרניסטים תקרא לאבאשך. לפחות אל תמציא. לא כל מה שמקשקש הוא פוסט-מודרניסט. ודוסטוייבסקי מלך העולם הנוכחי.
פוסט-מודרניסטים תקרא לאבאשך. לפחות אל תמציא. לא כל מה שמקשקש הוא פוסט-מודרניסט. ודוסטוייבסקי מלך העולם הנוכחי.