חברים

תותי34

New member
חברים

שלום,קוראים לי מירי, אני חדשה בפורום והייתי רוצה להכיר חברים ולהתכתב. צרו עימי קשר...

erika6

New member
מירי - תותי שלום

יש כאן פורום בו את יכולה להשתתפת בה ולכתוב, החברים בפורום מתיחס לכל חבר וחברה. כתבי ונכיר אותך. אופי הפורום ודאי ראית וקראת אז השארי וכתבי

yaely2

New member
מנהל
שלום מירי וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לילה טוב מירי
אנו שמחים לכל אחד שמצטרף, כך אנו קוראים יותר הודעות ושומעים יותר דעות. אנו כאן קוראים את הודעות חברינו וכותבים את דעתנו עליהם או סתם מספרים מחויותינו, יש כאן הרגשה של "..חברה על הדשא", לכן לא כל כך הבנתי את בקשתך להתכתב. האם היית מוכנה לפרט איך להתכתב (אם במייל אם במסר או כל צורה אחרת) על מה היית רוצה להתכתב. לפני שקיבלתי את תשובתך אני רוצה שתדעי שהפורום הזה מקבל אותך בזרועות פתוחות שתכתבי בו כל מה שאת חושבת נשמח לקרוא ולהגיב פה.

אדזה

New member
מירי/תותי

שלום לך מבקרת חדשה.שמחים לבואך ומחכים להשתתפותך הפעילה בפורום. ייתכן ויראה לך מוזר בתחילה,גם אני בהיותי חדשה לא ידעתי איך ומה לעשות,אך עם הזמן עם הרבה עזרה מחברי הפורום ובתמיכתה של המנהלת יעלי,התאקלמתי ונהנית כל רגע.אז איך אומרים באנגלית? W E L C O M Eולהתראות

אדזה

New member
ציפי היחידה

את חסרה לי כאן,לאן נעלמת?מקווה שהכל בסדר מבחינת הבריאות,החתונה,הבעל, אנא השמיעי קול,וספרי לנו חוויות כמו שאת יודעת לתאר אותן.

תותי34

New member
בוקר טוב שוש פרסלי

שיהיה לכולם אחלה יום שמחתי לשמועה תגובות ואשמח להמשיך

למעלה