חברים 
חזרתי מהבומבמלה, היה נחמד פלוס.. אניווי פתחתי הודעה חדשה לא בשביל זה.. אם אתם זוכרים, ב6 למרץ היה לי יום הולדת 16 (ווהו!!) וshvils הידוע גם כ - "קרמבו מן" הבטיח לי מתנה. הוא הבטיח, וקיים. אז הנה המתנה שהוא שלח לי
[מקווה שלא אכפת לך שפירסמתי] פעם אחת לפני שנים מרובות מעבר להר הכי גבוה ומעבר לים הכי עמוק היה קיים עמק קסום עם מפלצות ענקים קוסמים וגיבורים. בעמק הזה היה חי לו שווילס הקטן, ילד אמיץ שאהב קרמבו לטעמיו השונים. יום אחד שווילס ישב לו בבית והתענג לו על חצי תריסר קרמבו וניל כשלפתע הקיפו אותו המוני המוני זבובים מטרידנים שלא נתנו לו לאכול את הקרמבו בנחת. חיש מהר שווילס שלף את הסרגל הנאמן שלו, "אקסקליסרגליבר", שבו הוא משתמש בשיעורי הנדסה, והניף אותו בחוזקה באוויר לעבר הזבובים. הזבובים נפלו מהשמיים לרצפה בהמוניהם. שווילס ספר לו את מספר החללים. "אחד שתיים שלוש... שבע! הרגתי שבע במכה אחת!!!!". שווילס צהל ויצא לרחוב וצעק לכל עבר "הרגתי שבע במכה אחת! שבע במכה אחת!!!" ובמהרה השמועה תפסה לה רגליים ועברה מפה לאוזן. Toft הנפח סיפר לאנומה מליש הטבחית ששווילס הרג שבע במכה אחת, ואנומה סיפרה לtrad rad הנגר ששווילס הרג שבע אנשים במכה אחת , וtrad סיפר לסונפוקין הצורף ששווילס הרג שבע לוחמים במכה אחת, וכך הלאה עד שהשמועה הגיעה למלך "ילד דימיוני" והמלכה "blue pencil" ששמעו מהשמועות ששווילס הרג שבעה דרקונים ענקיים במכה אחת.. המלך והמלכה זימנו את שווילס לפניהם כי שמעו על "מעשי הגבורה" שלו. הם אמרו לו כך: "הו, שווילס הגיבור. ביתנו היפיפייה הנסיכה "mayaaa4" נחטפה על ידי המכשף האפל והאכזר, ליגריו, ורק אתה יכול להציל אותה. רק אתה יכול להרוג שבע במכה אחת ורק אתה מספיק אמיץ וחכם ויפה וצנוע... (כן כן! אכן שווילס הוא כזה... במיוחד צנוע!). שווילס ענה, "בוודאי שאני אלך להציל את הנסיכה היפה של ארצנו! הרי אני הוא שווילס שהרג שבע במכה אחת!". שווילס הלך לביתו להכין צידה לדרך. הוא לקח תיק קטן ושם בו 4 קרמבואים ויצא לדרך הארוכה לטירה של המכשף שבין ההרים. בדרכו להרים שווילס ראה ציפור קטנה שנלכדה בשיח קוצני ולא יכלה לצאת. שווילס הוציא אתה החוצה ונתן לה קרמבו לאכול ושם אותה בכיס המעיל שלו שתנוח לה. בהמשך הדרך שווילס נתקל בכלב גדול שנבח עליו ורצה לנשוך אותו, אך שווילס ראה שהכלב פשוט רעב. אז הוא זרק אל הכלב קרמבו בננה אחד והכלב אכל אותו ושבע ונהייה חבר טוב של שווילס וליווה אותו בדרכו אל טירת הקוסם. לאחר זמן מה שווילס הגיעה אל מעבר בין ההרים שמוביל ישירות אל טירת הקוסם, אך על המעבר שמר ענק גדול מכוער וטיפש בשם עובדיה. שווילס הקטן, צעק אל עובדיה הענק "תן לי לעבור, ענק. אני הוא שווילס שהרג שבע במכה אחת! אם תיתן לי לעבור אני לא אפגע בך". עובדיה צחק ואמר " אני עובדיה הענק הכי גדול בעולם! אני יכול לבלוע שבע בביס אחד! אני לא מפחד ממך, אין יותר חזק ממני בעולם!" עובדיה תפס סלע מהקרקע מעך אותו בין אצבעותיו ואמר " כשאני מועך סלעים הם הופכים לחול. אתה יכול לעשות את זה?" שווילס התכופף לקרקע והעמיד פנים שמרים אבן מהקרקע בידו, אך בעצם הוא לקח קרמבו תות מהתיק. שווילס מעך את הקרמבו בין האצבעות שלו (עם המון כאב בלב) עד שיצא מיץ. שווילס צעק לעובדיה הטיפש "כשאני מועך אבנים יוצא מהם מים! אני יותר חזק!" עובדיה הסתכל בתדהמה והתקשה להאמין למה שראה... מיד הענק לקח עוד סלע מהקרקע וזרק אותו לשמיים עד שהסלע ליטף את העננים ונחת ברעש רם על הרצפה. עובדיה צעק לשווילס: "כשאני זורק סלע לשמיים הוא מגיע עד העננים! אתה יכול לעשות את זה?" שווילס חשב לרגע קט ואז שוב התכופף לקרקע והעמיד פנים שמרים אבן, אך הפעם הוא לקח בידו את הציפור ששם בכיס המעיל. הוא לחש לציפור עופי מעלה ואל תחזרי ואז זרק אותה בכוח השמיימה. הציפור עפה למעלה למעלה לשמיים עברה את העננים ועוד המשיכה לעוף עד שלא ראו אותה. שווילס צעק אל עובדיה הענק "כשאני זורק אבן לשמיים, היא לא תיפול יותר על הרצפה!" עובדיה, היה בהלם. הוא הסתכל על שווילס בחרדה ובפחד ומהר מאוד נס כל עוד נפשו בו בצעקות "אני נכנע אני נכנע... אתה יותר חזק". שווילס המשיך בדרכו אל המכשף ונכנס לטירה שלו שבין ההרים. שם בחדר חשוך הוא ראה את המכשף ואת הנסיכה היפה "mayaaa4" קשורה מאחוריו. שווילס צעק "שחרר את הנסיכה ומיד אחרת תפגע!" המכשף חייך חיוך זדוני ואמר "אני ליגריו, המכשף האדיר ביקום. אתה לא יכול להביס אותי. אני יכול לשנות צורה לכל יצור שאני רוצה" ומייד שינה צורתו לאריה גדול ומאיים ושאל "אתה כבר מפחד?". "אני בכלל לא מפחד מאריות. אתה לא מפחיד אותי" אמר שווילס. ואז הקוסם שינה צורה לדרקון נושף אש בעל 4 ראשים ושאל "ועכשיו בן תמותה, אתה מפחד נכון?" "אני בכלל לא פוחד מדרקונים. אתה לא מפחיד אותי" ענה לו שווילס שוב. "אז ממה אתה מפחד?" שאל המכשף. שווילס היסס לרגע ואז ענה "אני מפחד רק מחתולים!" המכשף גיחך לעצמו גיחוך מרושע תוך כדי שהוא משנה צורתו לחתול בית קטן ואמר "תפחד ממני בן תמותה עלוב. תפחד!" שווילס הביט בחתול ואמר "הו, אני מפחד... מפחד מאוד" שווילס חייך חיוך מרוצה ושיסע את הכלב בחתול, והכלב טרף את המכשף כמו כרמבו בטעם דוגלי (איכס...). מייד לאחר מזה שווילס שחרר את הנסיכה נשק לשפתייה ונתן לה ממעמקי התיק שלו את הקרמבו האחרון שהיה לו... קרמבו בטעם מוקה!!! יום למחרת שווילס ו"mayaaa4" הכריזו על חתונה וכולם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה (חוץ מעובדיה שנפטר כעבור שבועיים משפעת העופות). תודה!!! רבה!!! רבה!!! ממש ממש ממש אהבתי!!!!
חזרתי מהבומבמלה, היה נחמד פלוס.. אניווי פתחתי הודעה חדשה לא בשביל זה.. אם אתם זוכרים, ב6 למרץ היה לי יום הולדת 16 (ווהו!!) וshvils הידוע גם כ - "קרמבו מן" הבטיח לי מתנה. הוא הבטיח, וקיים. אז הנה המתנה שהוא שלח לי