חברים..

חברים..

הגעתי למסקנה.. כל פעם שאני רואה הודעה שהיא לא מוצאת חן בעיניי אני לא אגיב.. אני מצטער על הכל עד עכשיו

וגם אני אעשה "חרם עצמי" על כמה

ילדים.. אם זה בסדר.. וגם כ"כ חשוב שאני אעזוב את אני אעזוב. להתראות.

mayaaa4

New member
.......

חרם עצמי על כמה ילדים?.. זה ממש עצוב.. ואם אתה שואל אם זה בסדר, אז לא זה לא בסדר, אבל איך שבא לך.. וחוץ מזה, אם אתה במילא כל הזמן מדגיש שאתה עוזב, למה "החרם העצמי" שלך? תנסה להיות קצת בוגר, ובמקום שכל פעם שמעירים לך - לאיים שתעזוב\לא תפתח יותר שרשורים\תעשה ריגשי, תנסה לקבל את מה שאנשים אחרים חושבים לשם שינוי. ולמען האמת, בן אדם כזה אני ממש לא רוצה שינהל את הפורום..

../images/Emo12.gif

אולי את גם לא רוצה שבן אדם "כזה" ישאר פה? כי אם ההתנהגות ה"בוגרת" שלך איך את אומרת לי להיות בוגר

mayaaa4

New member
אני אמרתי דבר כזה?..

ואיך בדיוק ההתנהגות שלי לא בוגרת?.. ואני שמחה שדבר כזה מצחיק אותך ("
").. כי לא יודעת אם את כולם, אבל לפחות אותי, זה פשוט עצוב לראות כמה אתה פתטי.

mayaaa4

New member
אה וגם..

במשפט שרשמת; צריך להיות -עם לא אם, אחרי "שלך" צריך לבוא פסיק, וגם בדרך כלל בסוף של שאלה שמים סימן שאלה..

../images/Emo12.gif

טוב, חבל לי שזה ככה.. אני אתחיל להתעלם ממך. אם פגעתי בך אני מתנצל. כבר התנצלתי בפני כמה. צ'או

clean grunge

New member
|יבחוש|אווף..מספיק עם זה!!!....

לא נראה לי ש"ההצבעה" שלך לילד דימיוני עזרה איכשהו בקידומו לניהול הפורום..ולא נראה לי שה"איומים" שלך ילד יעזרו לך להתקדם לאנשהו..אז תפסיקו להתווכח פה על שטויות או שתשמרו את זה למסרים!..גאאד..אני מוכן להתנדב להיות מנהל הפורום רק שתפסיקו להתווכח על כל שטות.. וילד..מספיק כבר להתכווכח עם כל אחד! ואתם אל תתווכחו איתו!!!...

mayaaa4

New member
תשמע,

תשמע, אם זה היה פעם ראשונה אז הייתי מבינה, אבל זה לא, וזה כבר הגיע למצב שלא רק אני, אלא כמה מחברי הפורום כבר בעצבים על כל מה שטל עושה!!! זה משגע!!!!!! אבל די, באמת שנמאס כבר

למעלה