חברים!!!

חברים!!!

אני מקווה שההודעה נשלחה בחמש שלושים ושלוש... חבר`ה, שנה קשה עברה עליכם. שנה של בלבולי שכל, שנה של קשקושים במח, שנה של שאלות מפגרות, ועוד רבים כאלה. קיצר, מה שאני מנסה לחתור אליו זה שהיום אני שנה בפורום, ובע"ה עוד שנים רבות אני אשאר... אז אחרי שנה כלכך כיפית אני רוצה להודות לכל החברים והחברות שתמיד היו פה, (בשבילי או לא- את זה אתם תחליטו...) אבל לפני כולם אני רוצה להגיד לתמר ולליאור, המנהלים הכי הכי תודה רבה רבה על כל השנה!! ואחרי זה לכל שאר הפורום! אני ממש נהנה פה מכל רגע! ואל תשמחו כלכך מהר- אני בנתיים נשאר פה למרות שזה נראה כמו הודעת פרידה... יום מקסים לכולם!! אגב, ההודעה הראשונה שלי הייתה בחמש שלושים ושלוש...

חברים!!!

אני מקווה שההודעה נשלחה בחמש שלושים ושלוש... חבר`ה, שנה קשה עברה עליכם. שנה של בלבולי שכל, שנה של קשקושים במח, שנה של שאלות מפגרות, ועוד רבים כאלה. קיצר, מה שאני מנסה לחתור אליו זה שהיום אני שנה בפורום, ובע"ה עוד שנים רבות אני אשאר... אז אחרי שנה כלכך כיפית אני רוצה להודות לכל החברים והחברות שתמיד היו פה, (בשבילי או לא- את זה אתם תחליטו...) אבל לפני כולם אני רוצה להגיד לתמר ולליאור, המנהלים הכי הכי תודה רבה רבה על כל השנה!! ואחרי זה לכל שאר הפורום! אני ממש נהנה פה מכל רגע! ואל תשמחו כלכך מהר- אני בנתיים נשאר פה למרות שזה נראה כמו הודעת פרידה... יום מקסים לכולם!! אגב, ההודעה הראשונה שלי הייתה בחמש שלושים ושלוש...

Mrs ButterFly

New member
מזלטוב!

אגב, בעיונת.. ההודעה הראשונה נשלחה בחמש 34 והשניה בו35.. :p

tamarhp

New member
מזל טוב!!!

יה"ר שתזכה לעוד הרבה שנים טובות בפורום ;)

hagaiad

New member
חחחחח

אתה אשכרה חיכית לדקה המדויקת לעשות את זה?

פששש...

בס"ד איזו השקעה... בואנה בכיף אנחנו שמחים שאתה פה.... מקווים לעוד ימים טובים איתך... את האמת חשבתי זאת איזה הודעת התאבדות בהתחלה... אח"כ נשמתי לרווחה...

מזל טובבבבבבבבב

לי יש עוד מעט 3 שנים
14.3.03
ווואווו... אני מהראושנים של הפורום.. ליאור זוכר את התקופה?

יוהו,|ג'ירפה|

אם אני מחשבת את כל מה שהייתי כאן..עם כל ההעלמויות.. זה יצא די הרבה,לא? [: אפילו לפניך הייתי כאן,רק שזו היתה אחת מההעלמויות שלי. חזרתי ופתאום ראיתי אביעד.. [אם אני לא טועה.] מזל טוב.עד 120.

מזל טוב .. ו...

ב"ה הלכתי לחפש ממתי אני פה ומצאתי 8.11.02 - 3 שנים ו 3 חודשים (הניק הראשון שלי היה אפרת 3 נקודות)

למעלה