חברים

אודלינה

New member
חברים

אני הולכת מפה. נמאס לי. אין פה אנשים נורמליים. מצטערת. חשבתי שאני אהנה פה ויהיו אנשים כמוני אבל רק מתנשאים מעלייך.. ביי

אודלינה

New member
ועוד משהו

אני לא עשיתי לאף אחד שום דבר, אם עצבנתי אותכם בקשר לתגובות, אני לא אמורה להצטער כי אני חושבת שקצת הגזמתם. אני סתם ילדה שרצתה להכיר עוד ילדים כמוה (טוב כבר לא ילדה..) שאוהבים את הים ואת הספורט, חשבתי שיהיה לי פה נחמד אבל זה סתם התלהבויות. שהפורום הזה לא יהפך לפורום של טופסי או ספיידר. ועוד פעם.. לא עשיתי כלום למען השם!!!

maorubin

New member
ועוד משהו...

את לא חייבת ללברוח בגלל כל פיפס שמישהו אמר.... את מוזמנת להישאר ולשתף את הפורום בכל מה שיש לך להגיד אין הגבלה של מה להגיד ואם הפורום הזה מתאים מי שלא מתאים לו אחד השירשורים שלא יענה וזהו. אני לא פונה רק אליך בהודעה הזו..ההודעה הזו מופנית לכולם..

sfl

New member
יואוואו שלווםם יפה שלי התגעגעתייי

אה ואודליה...זה לא שעשית משהו...בצורה שהגבת..זה היה אחד הדברים המעצבנים שעברתי בחיים..ועברתי הרבה דברים מעצבנים היית צכה כולה לשמור על הפה שלך ואל תאשימי אותנו בזה שאת הולכת..

אודלינה

New member
אני לא כל כך מסכימה איתך

אוקיי, אולי עצבנתי אותך אבל אתן עצבנתן פה הרבה ולא רק אותי. למה פניתן רק אליי?? היו עוד שהגיבו אותו דבר כמוני. אל תגזימי אפשר לחשוב "אחד הדברים המעצבנים ועברתי הרבה" אם תסתכלי עכשיו בתגובות שוב אולי באמת תביני שיש גבול. מותר לי להביע את הדעה שלי פה בפורום וזה מה שעשיתי

sfl

New member
נכון ואני הגבתי לך לפי התגובה שאת

הגבת לי את לא יכולה להגיד שלא יצאת סנובית בתגובה שכתבת כי את כן..

אודלינה

New member
וולאק צודק

פשוט כשאני בעצבים אני נסחפת. יש גבול לתגובות. ועוד לא עשיתי כלום ישר הייה עליי לינץ'

Black Soul Om

New member
אדליה את נשארת פה בפורום!

היחידה שלא הפכה ת'פורום הזה לפורום קטנטנות! אז לפחות שיהיה איזה אחוז קטן של שפיות!

sharon002

New member
מה זה עוד שניה אני בוכה../images/Emo7.gif

מה נסגר איתך אחותי. תביני שאין גלים ולא גולשים בערך חודש אנשים חופשי מאבדים את השפיות,ואני מבין אותם כי אנחנו כולנו פה חולים באותה המחלה (ים וגלים). אי מבטיח לך שיום אחד עם גל טוב כולם פה יתנהגו אליך אחרת כולל אני.

M o r k

New member
תגידו מה הולך פה ???

לא הייתי איזה חודש חחחח אנשים הולכים עוד שנייה מכות חחח מה קרה?

mcGooo

New member
חזרתי איזה כיף :)

אל תעזבי מה את שמה עליהם.. גיא מאשדוד הזה סתם מתלהב =\

Lirix

New member
היי היי מה נסגר??? לא נסחפת קצת?

מה זה טוסי מפה??? למה מישהו בכלל צריך ללכת מפה??? לא כל כך הבנתי מה קרה.. מה פספסתי?? בכל אופן, מה שזה לא יהיה, לא נראה לי שזה דורש עזיבה של הפורום.. כולם לקחת נשימה עמוקה..יופי. (חחח הכי יצאתי פסיכולוגית...)

אודלינה

New member
חחח חמודה

לגמרי. אין את משכינת שלום. האמתי, לא קרה כלום הוא סתם נדחף אין לי מושג מי זה חח... אפילו לא דיברתי איתו

למעלה