חברים

מצב
הנושא נעול.

ronenaviv

New member
חברים

חברים
מה נשמע?:) קודם כל אני חייב לציין שהקו מתל אביב לקרית גת פשוט סיוט...ררר..:) אני צריך להגיע מעזריאלי לתחנה המרכזית החדשה בתל אביב, ומשם להגיע לשכונת התקווה ליד הדואר. מה אתם ממליצים?

איליה.

New member
מעזריאלי לתחנה המרכזית

חברים
מה נשמע?:) קודם כל אני חייב לציין שהקו מתל אביב לקרית גת פשוט סיוט...ררר..:) אני צריך להגיע מעזריאלי לתחנה המרכזית החדשה בתל אביב, ומשם להגיע לשכונת התקווה ליד הדואר. מה אתם ממליצים?
מעזריאלי לתחנה המרכזית
יש ים של קווים, גם של דן וגם של אגד, פשוט תעמוד בדרך בגין מול עזריאלי ותשאל כל נהג אם הוא מגיע לתחנה המרכזית. רוב הסיכויים שתחכה לא יותר מדקה (בשעות השיא). אני לא יודע איפה זה הדואר בשכונת התקווה, אבל מהתחנה המרכזית לשכונת התקווה זה רבע שעה הליכה. אם אתה מתעקש על אוטובוס, אז הכי כדאי לקחת קו 16 מרחוב לוינסקי (ליד הכניסה הראשית לתחנה המרכזית). הוא חוצה את כל שכונת התקווה ברחוב אצ"ל.

איליה.

New member
אגב, אם אתה נוסע מעזריאלי לשכונת

מעזריאלי לתחנה המרכזית
יש ים של קווים, גם של דן וגם של אגד, פשוט תעמוד בדרך בגין מול עזריאלי ותשאל כל נהג אם הוא מגיע לתחנה המרכזית. רוב הסיכויים שתחכה לא יותר מדקה (בשעות השיא). אני לא יודע איפה זה הדואר בשכונת התקווה, אבל מהתחנה המרכזית לשכונת התקווה זה רבע שעה הליכה. אם אתה מתעקש על אוטובוס, אז הכי כדאי לקחת קו 16 מרחוב לוינסקי (ליד הכניסה הראשית לתחנה המרכזית). הוא חוצה את כל שכונת התקווה ברחוב אצ"ל.
אגב, אם אתה נוסע מעזריאלי לשכונת
התקווה, אתה לא חייב לעבור דרך התחנה המרכזית. אתה יכול לצאת מקניון עזריאלי, לחצות את נתיבי איילון על הגשר, ומיד אחר כך תראה רחוב שנקרא יגאל אלון. ברח' יגאל אלון עובר קו 7, שמגיע ישירות לשכונת התקווה.

ronenaviv

New member
סבבה

מעזריאלי לתחנה המרכזית
סבבה
בדרך חזרה לעזריאלי מהתקווה, מה הכי כדאי לקחת?

saar ganim

New member
תיקון

מעזריאלי לתחנה המרכזית
תיקון
אם הוא מתכוון להגיע לבית המיון של הדואר אז זה לא רבע שעה הליכה זה לפחות 20-25 דקות אם אתה מתכוון להגיע באוטובוס אז קו 15 או 41

מצב
הנושא נעול.
למעלה