חברים

OZ MASTER

New member
חברים

אתם יכולים לספר לי קצת על חיל הלוגיסטיקה? קצין לוגיסטיקה? אתם ממליצים לעבור את המסלול הזה של קצונה?

OZ MASTER

New member
וואלה למה?

ממי שמעת? בבקשה פרטים אני חייב להחליט בימים הקרובים...

OZ MASTER

New member
טוב אין אבל לאף אחד קצת פרטים?

מה זאת אומרת קצין אפסנאי? הוא אחראי על כל האפסנאים?

yuvalfrr

New member
זה לא קצין אפסנאות

ז'תומרת לא רק קצין אפסנאות. אני מניח שאתה מתכוון לקצונה ייעודית בלוגיסטיקה. בכל אופן אכן לא מומלץ. יש כל מיני תפקידים בלוגיסטיקה שתוכל להגיע אליהם - במערך ההובלה, תחזוקה, דלק, בינוי, לוגיסטיקה מבצעית (למערך הלוחם). כעקרון חיל לוגיסטיקה הוא חיל שבורחים ממנו. כנ"ל האגף שתחת סמכותו נמצא החיל - אט"ל, הכולל את חילות לוגיסטיקה, חימוש ורפואה. המסלול של הקצונה ייעודית הוא מסלול ארוך וקשה, הסיכון להידפק ולטחון גבוה. אם לא תיכננת ואתה לא להוט להיות קצין בצה"ל, תוותר על זה ומהר.

OZ MASTER

New member
תודה רבה לך

כן אני מדבר על קצונה ייעודית בלוגיסטיקה. עדיין לא הבנתי מה הסיבות לכך שהתפקיד לא מומלץ, חוץ מזה שהמסלול הוא ארוך וקשה. למה התכוונת שאמרת שהסיכון להידפק ולטחון הוא גבוה? ואגב מה השם שלך? פשוט לי קוראים yuval friedman... יש מצב שיש לנו אותו שם :)

yuvalfrr

New member
תגובה

השם שלי yuval frank, כמעט.. בכל אופן- התפקיד לא מומלץ בשל התחום שתעסוק בו. לוגיסטיקה כאמור זה שם כוללני לכל מה שקשור לתחזוקה, אפסנאות, אספקה, הובלה וכו'. כקצין לוגיסטיקה יתכן ותהיה אחראי על תחזוקה של גדוד (לדאוג שהחדרים תקינים, שירותים, מקלחות וכו'), לדאוג להזמנת מדים ואספקה, יתכן ותהיה בתחום ההובלה, בכל אופן - לא נשמע מזהיר בשום קנה מידה. לדעתי פשוט חבל לעשות מסלול קשה של שנה כשאתה לא באמת סגור על להיות קצין, על אחת כמה וכמה בתחום הלוגיסטיקה. עם זאת, יש לציין כי בהנחה שתצא למסלול ולא תהיה סגור על עצמך, תנופה ממנו במהרה, אם לא על דעת עצמך בתחילתו, אז בהכנה לקצונה.

varui

New member
קצין שם

תגיד מתי אתה פעם אחרונה עשית מונים או עשית מיבחנים לקצונה האם אתה רבית עם מישהו רק בנאדם הכי לא סובל אותך יכול לתת לך את אני מכיר את תפקיד הזה הוא ממש חרא בהצלחה אם אתה רוצה לעושת בכל זאת חייל בסדיר

EilonT

New member
אתה מוכן בבקשה להפסיק?

אף אחד לא מבין מה שאתה אומר אני מבין שאתה עולה חדש אבל או שתכתוב מסודר, עם סימני פיסוק ותבדוק את השגיאות כתיב, או שאל תכתוב בכלל! אי אפשר להבין בכלל על מה אתה מדבר. "האם את רבית עם מישהו" - רבית? יעני לריב עם מישהו? מה זה קשור? "רק בנאדם הכי לא סובל אותך יכול לתת לך את" את מה? מה הוא יתן לי?

נמצאת במסלול דומה

אני אישית התקבלתי למסלול של קצונה יעודית של חימוש.. וכן שמעתי על הקצין לוגיסטיקה.. זה בעצם להיות אחראי על הציוד בבסיס.. או אתה יכול להיות הזה שמחליט כמה מדים מישהו מקבל או משהו כזה... זה יכול להיות נחמד אבל באמת יש הרבה דרכים להדפק בזה... במיוחד כשבקצין לוגיסטיקה אתה לא יודע לאיזה חיל ולאיפה דופקים אותך.. מקווה שעזרתי..

תלוי מה אתה רוצה

חבר טוב שלי בדיוק סיים את המסלול . מסלול קשה , אבל בסופו של דבר אתה נהיה קצין בצה"ל , שזה מכובד לא משנה איפה אתה , תנאים טובים להמשך השירות שלך +שנה קבע שבה אתה חוסך כסף לעתיד , ונקודת זכות בקורות החיים שלך. החלק השלילי - השנה של הקבע , תפקיד בדר"כ (אבל לא תמיד) משעמם.

varui

New member
חבר שלך

אתה לא יודע כמה הולך לאכול חבר שלך חרא לאחר שאני ישתחחר אני רוצה לבר איתו ואני רוצה למ=שמוע את האמת האם הוא הרבה חרא או פחות חרא

למעלה