חברים

חברים

השבוע תיערך בבארבי תל אביב ביום חמישי, ההופעה האחרונה לסיבוב (עם נקודה ב-ב' הראשונה) של הלהקה הכי טובה שיש כאן ואתם עדיין לא מכירים אותה מקרוב (וכל כך אבל כל כך חבל)- אלג'יר. לא אחביר במלים, תאלצו פשוט לבוא ולראות במו עינייכם את הקסם. זו לא להקה רגילה. וחבל- זו הופעה אחרונה שלאחריה אין לדעת איך יחזרו- בוודאי שזה יהיה עם חומרים אחרים, ובאמת שזה דבר שלא כדאי להחמיץ.. לא הייתי כותבת על כך (טוב אולי בעצם כן..) אלמלא היה זה חלק מלילה לבן שנערך השבוע ברצף של כמה לילות כאלו בתל אביב (משומה יש כל מני דברים השבוע, גם בירושלים..כל מני מופעי רחוב ופעילויות שכבר איבדו את הקשר לשבוע הספר אז..לא יודעת למה זה כן קשרו.. בכל מקרה-) אחרי ההופעה המטורפת שלא נראתה כמותה אי פעם שהולכת להתקיים בבארבי ואתם רוצים להיות חלק ממנה, בתוספת של עוד 10 שקלים ("אני צריכה להגיע לבאר שבע") תוכלו לצפות במשך כל הלילה עד השעות הקטנות שלו ולהעביר לילה לבן בבארבי עם: אינפקציה מלכת הפלקט סינרגיה The Girls איטליז זבל מארחים את שחר אבן צור Beat 69 ועוד... כמובן שההמלצה שלי היא- ללכת לאלג'יר, אבל יש אנשים שפשוט לא מקשיבים, אז אולי כל ה-לילה לבן- הזה ימשוך אתכם לבוא ובדרך תעברו חוויה שלא תבינו מה היא ולא תאמינו שכמעט והחמצם את זה. (בעצם, עכשיו העליתי ת'ציפיות. אז- שכחו ממה שאמרתי, ולכו על זה. בלי שום קשר אליי..) תבלו.

ההופעה של אלג'יר ב-24 (יום חמישי)

שעה: 22:00, עד כמה שידוע לי. מחיר: 50, אבל לגבי המחיר אני לא סגורה, אני לא בטוחה שאני זוכרת נכון

ובכן בינימין..

יום ה'- מחר בעצם, שעה- עדיף לבוא בערך בתשע, הולך להיות עמוס, הופעה אחרונה..מסיבה שכזו.. כסף- 50 ש"ח אם אתה רוצה להשאר ללילה לבן של להקות-רוק-כל מני- הוסף 10 ש"ח ותוכל להשאר. תבלו.

אם רק הייתי יכולה לבוא ../images/Emo10.gif

[אני יכולה, אבל לא יכולה נפשית.] תבלי את

מוכנה לתמוך

הם די כבדים, אבל אני מעבירה את זה, לוקחת בהומור, שרה בקולות שלא שלי..נכנסת לזה בכוון טוב, של צחוק.. אולי זה בגלל שהייתי בהרבה הופעות, אבל אני שמה לב לכל שאר הדברים ולא מתרכזת בכובד הזה שיש לשירים שלהם. הכל אהבה שם (נו,הרוב..) אז המאמץ שווה, אבל- איך שאת מרגישה.. אני, בכל מקרה, מוכנה לתמוך..

הו, איזה קסם ../images/Emo13.gif

תודה רבה לך על ההצעה, אבל אני בדרך-כלל אלך להופעה בעיקר כדי להתפרק, כך שכמה שהם יותר כבדים - יותר טוב
אבל אם אני רוצה להגיע להופעה, אני צריכה לעשות עוד כמה דברים, ואין בי כוחות. רציתי רק להודות לך
תודה.

LordOfSpells

New member
מתי זה?

אלג'יר להקה מעולה, באמת להקה ענקית, ולפי מה שכתוב אני חושש שזה כבר היה?

למעלה